Arkadaşlar bugun sevdiğim bir arkadaşımın 2011 model 20 bindeki 320 XD( 4 çeker) aracını kullanma fırsatı buldum.. araç 184 hp olan motor.İlk hızlanması otomatik olduğu için zaman kaybı yaşatmadan tatmin edici şekilde gerçekleşiyor sanırım 0 100 de insigniadan iyi...ama öyle sanıyorum yüksek hızda insignia o aracı yer 4 çeker konusuna gelince o bambaşka bir dünya... ne bizim flex i ler ne başka hiçbire şey hiç önemli değil! sakın ha sakın xd bmw ile virajlarda kapışmayın fena üzer tem e çıkış virajlarında dip gaz girdim ve ve araba sanki düz zeminde gittiğinden çok daha güze bir şekilde yere yapıştı ben böyle yere kilitlenen bir araca daha önce binmemiştim:S
kötü olan 2 özelliğine dikkat ettim 130 dan sonra inanılmaz rüzgar sesi var ve araç m paket olmasına rağmen navigasyonu yoktu merak ettiğiniz başka şeyler olursa cevaplayabilierim...
kötü olan 2 özelliğine dikkat ettim 130 dan sonra inanılmaz rüzgar sesi var ve araç m paket olmasına rağmen navigasyonu yoktu merak ettiğiniz başka şeyler olursa cevaplayabilierim...
Yorum