Arkadaslar hotmail adresimden surekli olarak adres defterimdeki kisilere alakasiz mesajlar ve linkler gidiyor. Bunu nasil engelleyebilirim?... Bilen arkadaslardan yardim istiyorum....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hotmail guvenligimi nasil artiririm.? Yardim lutfen
Collapse
X
-
Ynt: Hotmail guvenligimi nasil artiririm.? Yardim lutfen
bir zamanlar banada olmuştu. ne yaparsam yapıyım engelleyemedim. zamanla kendiliğinden geçti ama geçene kadar da epey mail gönderdi herkese nereden bulaştı onuda bilmiyorum.
abi hatta sen gittiğini farketmiyosun ama bi bakmışsın giden kutunda birsürü bilmediğin mail var değilmiInsigniaTEAM
Yorum
-
o linke tıkla mıkla olayları yüzünden virüs vari birşey bulaşıyor karşıdan gelen resım ındırmede fılan. önce şifrenı degıstırbence sonra iyi bir virus tarama messengerı komple kaldırma program files tan klasörünü sil tekrar yükl varsa ınfekte adreslerı sılerek duzelıyor2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Mevcut işletim sistemi güncellemelerinizi yapın. Varsa anti-virus programınızın da yoksa hemen bir tane edinmenizi öneririm. Hiç olmadı Microsoft Security Essensitals'ı kurmanızı öneririm. Ücretsiz bir anti-virus programı olarak avg'yi deneyebilirsiniz. Bilgisayarınızdan istem dışı mailler gidiyorsa, muhtemelen virus vardır. Öncelikle ondan kurtulmanız gerekiyor. Daha sonra şifrenizi değiştirin. Bunu yaparken de sayısal ve harf kombinasyonu kullanmanızda fayda var..
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Kutup basları ise yarar mı acaba
Hesap güvenliğinden şüphe ediyorsan (Şifre Güvensizliğinden) bana Özel mesajdan ulaşabilirsin abi.
Çünki heap güvenliği konusunda Profesyonel Kişiler Tarafından (Halk Arasında Hacker Diyoruz Bunlara) eğitim aldım
ve Eğitimim sonucunda koyduğum şifreyi bir hosting kurumunun içindeki 2 tane hacker şifreyi kıramadı. (övünmek gibi olmasın ama)
Ve ayrıca bir HDD değişimine gitmeniz faydalı olabilir abi. Çünki bu iş formatla gideceğe pek benzemiyor.Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
Yorum