Evet arkadaşlar yeni bir eğlenceli konu daha oluşturmanın vakti geldi diye düşünüyorum Bu konu altından cevreden veya kendi tespitlerinizle hesaplarınızla acığa çıkmamış bilgileri gün yüzüne çıkartalım
Hepinize başarılar diliyerek ben başlıyorum bir kaç hesaplamam ve tespitimle
Hepinize başarılar diliyerek ben başlıyorum bir kaç hesaplamam ve tespitimle
Bir İnsan Ortalama 75 Yaşına kadar yaşıyor ise ,
Bunun 4 yılı Bebeklik dönemi ile ,geriye kalan 71 yıl,
En Az günde 20 Dakika Wc ihtiyacları için 71 yıllık ömrünün 1 Yılı,Geriye Kalan 70 Yıl,
En az Günde 1 Saat Trafikte gecirmekle 71 Yıllık Ömrünün 3 yılı,Geriye Kalan 67 Yıl,
En Az günde 2 Saat Yemek ve Sofrada (kahvaltı,Öğle,akşam) Geçirmekle 71 Yıllık Ömrünün 6 Yılı,Geriye Kalan 61 Yıl,
En Az Günde 8 Saat Uyku ile 71 Yıllık ömrünün 23 Yılı ve bununla beraber geriye 38 Yıl kalıyor ve buda hemen hemen yarıya
Ömrümüzün yarısı Böylece heba olup gidiyor Aslında böyle heba edilen hesaplanabilecek daha çok şey var ama bu kadarı bile yetti
Not : Rakamlar Hesaplanarak Yazıldı
İkicisi ;
Bir kişi 20 yaşında sigaraya başlarsa 50 yaşında bırakırsa ;
30 yılda günde minimum 1 paket tüketim ve 30 yllık sigara fiyatı minimum ortalam 8 liradan hesap görülürse,
87.600 lira sigaraya para ödemiş oluyor,
Alınabilecek en yüksek emekli ikramiyesinden daha çok .
Üçüncüsü ;
20 yaşında bir genç ilk arabsına sahip olduğundan itibaren haftada 150 liralık ortalama benzin tüketimi yaptığı zaman ,
50 yaşına kadar aktif otomobil sahibi ise 30 yılda ki benzin tüketimi
234 bin lira
litresi ortalama 4 liradan 58500 litre Ediyor Buda 70 litre Depo hacimli bir arabanın deposunu 836 Kere Fullemek ile eş anlamlı
Benden şimdilik bu kadar hadi yaratıcı bilgileri görelim
Yorum