Arkadaslar cok sevgili bir dishekimi arkadasim sahib oldugu s3 (255bg) ve cooper s ile bizim araclain rolling farkliliklarini merak ettiini ve her turlu cihaz vatliginda b olcumler icin benim ki dahil sececgimiz insignialri deneme davet ediyor. Ben de olablir dedim . Olcum icin cihazlarin kendisinde oldugunu soyledi. Ben de benimki ile birlikte isteyen arkadaslari yanmda goturecegm. Dusunen olursa buraya fikrini yazsin. Ben volkani emreyi ve bir tane de bulablirsek 2.0 chipli bir insigniayi dusunuyorum. Ben de 210 bglik sportla katilacagim. Saygilar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaim s3 le rolling icin bizleri davet ediyor
Collapse
X
-
Ynt: Arkadaim s3 le rolling icin bizleri davet ediyor
Ben gelirsem kesin geçerim
Şaka bir yana ufak ve güçlü olduğu için avantajlı gibi gözüküyor ama kafa kafayada gidebilirler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Akadaslar s3 le yarisamayiz. Bizim derdimiz durumumuz ne olacak. Bakacagiz bakalim s an dolu olan 2 ve 3. Vitesimi deneyecegim. Son yaptiklarimizla bu viteslerde kara sahini tutamaz oldum arabamin masallahi var. 2 ve 3. Viteste recaroya yapistiriyor vallahi.......
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBen gelirsem kesin geçerim
Şaka bir yana ufak ve güçlü olduğu için avantajlı gibi gözüküyor ama kafa kafayada gidebilirler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Akadaslar s3 le yarisamayiz. Bizim derdimiz durumumuz ne olacak. Bakacagiz bakalim s an dolu olan 2 ve 3. Vitesimi deneyecegim. Son yaptiklarimizla bu viteslerde kara sahini tutamaz oldum arabamin masallahi var. 2 ve 3. Viteste recaroya yapistiriyor vallahi.......F30 Sport+
Yorum
-
ergonomik spor deri koltukların recaro olduğuna eminmisiniz? recaro olsa mutlaka logosunu koyardı ve Opel de reklamını ona göre yapardı. koltukların ergonomi ödülü de Recaro'ya değil Opel'e verilmiştiInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Recaro spor koltuga Gokhanim ne oldu?......F30 Sport+
Yorum
-
S3 çok tehlikeli alet. deneme amaçlıysa sonuç pek yıpratmaz ama ortada iddia varsa biraz üzülürsünüz.
bizim araçlarımız spor amaçlı araçlardeğil. konfora yönelik araçlar. S3 tamamen gazlamak için üretilmiş bir alet.
güçler denk olsa bile ağırlık-güç dengesi ve araçtaki aktarma organları sonucu aleyhimize çeviriyor.
videoları merakla bekliyoruz.
Birde bence bizim araçlarda turbo lag çok fazla. araç ürettiği gücü tam olarak yola aktaramıyor gibi. aracın 1. ve 2. viteste burnunun saçmalaması bu yüzden bence.Renault!!!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Av.OCALS3 çok tehlikeli alet. deneme amaçlıysa sonuç pek yıpratmaz ama ortada iddia varsa biraz üzülürsünüz.
bizim araçlarımız spor amaçlı araçlardeğil. konfora yönelik araçlar. S3 tamamen gazlamak için üretilmiş bir alet.
güçler denk olsa bile ağırlık-güç dengesi ve araçtaki aktarma organları sonucu aleyhimize çeviriyor.
videoları merakla bekliyoruz.
Birde bence bizim araçlarda turbo lag çok fazla. araç ürettiği gücü tam olarak yola aktaramıyor gibi. aracın 1. ve 2. viteste burnunun saçmalaması bu yüzden bence.
Yorum
-
büyük fark olup olmayacağı ne kadar basılacağına bağlı. 50-200 falan olursa çok fark olur gibime geliyor.
ama sadece 2. ve 3. viteste denenecekse belki daha az fark oluşabilir.
dediğim gibi S3 farklı bir alet.
2006 S3 0-100 5.7 sn olarak görünüyor. nereden baksan 3 sn. var arada. hadi sizin arabalar modlu falan. 2-2,5 sn fark eder.
bu da en az 10 boy yapar.Renault!!!
Yorum
Yorum