Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arkadaim s3 le rolling icin bizleri davet ediyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arkadaim s3 le rolling icin bizleri davet ediyor

Arkadaslar cok sevgili bir dishekimi arkadasim sahib oldugu s3 (255bg) ve cooper s ile bizim araclain rolling farkliliklarini merak ettiini ve her turlu cihaz vatliginda b olcumler icin benim ki dahil sececgimiz insignialri deneme davet ediyor. Ben de olablir dedim . Olcum icin cihazlarin kendisinde oldugunu soyledi. Ben de benimki ile birlikte isteyen arkadaslari yanmda goturecegm. Dusunen olursa buraya fikrini yazsin. Ben volkani emreyi ve bir tane de bulablirsek 2.0 chipli bir insigniayi dusunuyorum. Ben de 210 bglik sportla katilacagim. Saygilar sevgiler

Ynt: Arkadaim s3 le rolling icin bizleri davet ediyor

abi s3 diyorsun ya netice belli gibi
    F30 Sport+

Yorum

Ben gelirsem kesin geçerim

Şaka bir yana ufak ve güçlü olduğu için avantajlı gibi gözüküyor ama kafa kafayada gidebilirler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Emre (DiaDavidoff) senin için bak bu başlık

Yorum

Akadaslar s3 le yarisamayiz. Bizim derdimiz durumumuz ne olacak. Bakacagiz bakalim s an dolu olan 2 ve 3. Vitesimi deneyecegim. Son yaptiklarimizla bu viteslerde kara sahini tutamaz oldum arabamin masallahi var. 2 ve 3. Viteste recaroya yapistiriyor vallahi.......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Ben gelirsem kesin geçerim

Şaka bir yana ufak ve güçlü olduğu için avantajlı gibi gözüküyor ama kafa kafayada gidebilirler
            Çok zor abi ben 2.0 s line ile denedim fena hızlanıyor. 200 'e kadar yaklaşmak zor ancak 200'den sonra arayı kapatıp geçebildim. S3 'ü hiç sorma denemeye bile gerek yok..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Akadaslar s3 le yarisamayiz. Bizim derdimiz durumumuz ne olacak. Bakacagiz bakalim s an dolu olan 2 ve 3. Vitesimi deneyecegim. Son yaptiklarimizla bu viteslerde kara sahini tutamaz oldum arabamin masallahi var. 2 ve 3. Viteste recaroya yapistiriyor vallahi.......
              nereye yapıştırıyo nereyee?* :=)=))))))
              F30 Sport+

Yorum

Recaro spor koltuga Gokhanim ne oldu?......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paTRiot
                  Emre (DiaDavidoff) senin için bak bu başlık
                  Ben varım
                  Ama ben en son kalkarım söyleyeyim

Yorum

Recaronun ne olduğunu bilmiyordur abisi.. Kendisi polocu olduğu için...

Yorum

ergonomik spor deri koltukların recaro olduğuna eminmisiniz? recaro olsa mutlaka logosunu koyardı ve Opel de reklamını ona göre yapardı. koltukların ergonomi ödülü de Recaro'ya değil Opel'e verilmişti
                      InsigniaTEAM

Yorum

tabir çok hoşuma gitti abi) koltuğa yapıştırıyo dememişsinde direkt recaro yazınca hoşuma gitti ayrıca lütfen murat bey e söyler misin abi, ben 2009 da ilk insigniamı almıştım artık eskidi yüzü diye sattım
                        F30 Sport+

Yorum

S3 çok tehlikeli alet. deneme amaçlıysa sonuç pek yıpratmaz ama ortada iddia varsa biraz üzülürsünüz.
                          bizim araçlarımız spor amaçlı araçlardeğil. konfora yönelik araçlar. S3 tamamen gazlamak için üretilmiş bir alet.
                          güçler denk olsa bile ağırlık-güç dengesi ve araçtaki aktarma organları sonucu aleyhimize çeviriyor.
                          videoları merakla bekliyoruz.
                          Birde bence bizim araçlarda turbo lag çok fazla. araç ürettiği gücü tam olarak yola aktaramıyor gibi. aracın 1. ve 2. viteste burnunun saçmalaması bu yüzden bence.
                          Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
                            S3 çok tehlikeli alet. deneme amaçlıysa sonuç pek yıpratmaz ama ortada iddia varsa biraz üzülürsünüz.
                            bizim araçlarımız spor amaçlı araçlardeğil. konfora yönelik araçlar. S3 tamamen gazlamak için üretilmiş bir alet.
                            güçler denk olsa bile ağırlık-güç dengesi ve araçtaki aktarma organları sonucu aleyhimize çeviriyor.
                            videoları merakla bekliyoruz.
                            Birde bence bizim araçlarda turbo lag çok fazla. araç ürettiği gücü tam olarak yola aktaramıyor gibi. aracın 1. ve 2. viteste burnunun saçmalaması bu yüzden bence.
                            3. viteste gücler biraz denkleşir gibi geliyor bana bakalımolursada büyük farklar olmaz bence

Yorum

büyük fark olup olmayacağı ne kadar basılacağına bağlı. 50-200 falan olursa çok fark olur gibime geliyor.
                              ama sadece 2. ve 3. viteste denenecekse belki daha az fark oluşabilir.
                              dediğim gibi S3 farklı bir alet.
                              2006 S3 0-100 5.7 sn olarak görünüyor. nereden baksan 3 sn. var arada. hadi sizin arabalar modlu falan. 2-2,5 sn fark eder.
                              bu da en az 10 boy yapar.
                              Renault!!!

Yorum

İşleniyor...
                              X