Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Micra avcısı aldım:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Micra avcısı aldım

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Emre abi alt tarafı bi a3 alacaktım onuda beğenmedim napıyım:=) Kısmette hiç aklımdan geçmeyen ilanlarına bile bakmadığım bu polo varmış

Kısaca arabayı anlatayım belki eşine dostuna alacak olan varsa yardımcı olur belki....

Donanım: ( tek madde ile biter, boş!)

gerçekçi olursakta, adı hesapta comfortline ama,sadece ve sadece 4 cam otomatik merkezi kilit hidrolik direksiyon,güzel bir müzik sistemi, yolcu ve şoför yükseklik ayarlı koltuklar, kesinlikle tıkırtısız çıtırtısız iç mekan

Teknik : 1.6 TDI 90 hp 230 tork ve düz vites... Motor ve şanzıman uyumu mükemmel olmuş, arabayı kullanmak gerçekten çok büyük keyif.. Tabi bu keyfin daimi olmasını istiyorsanız sadece motora, şanzımana ve aracın iç mekanın görsel olarak fena olmamasına ve sessizliğine bakmanız gerekecek... yoksa benim gibi donanımlı araçlardan sonra, Esp nin olmaması, kararan iç dış aynaların olmaması, park sensörlerinin olmaması çok büyük dezavantaj... direksiyonda hiçbir kumanda yok, yol bilgisayarı yok!

Sonuç: Bizler gibi hem donanım hem motor peşinde olanlar için doğru bir tercih değil... Donanım sevenlere opel, aracın sürüşünden gücünden zevk almak istiyorum diyenler için ise vw polo iyi bir tercih olacaktır...
    F30 Sport+

Yorum

Gökhan kardeşim yeni aracın Hayırlı Uğurlu Olsun, Kazasız belasız, Güle güle kullan...

Yorum

Gökhanım unutmuşum ben, hayırlı olsun yeni minik şirin polon
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Emre abi alt tarafı bi a3 alacaktım onuda beğenmedim napıyım:=) Kısmette hiç aklımdan geçmeyen ilanlarına bile bakmadığım bu polo varmış

Kısaca arabayı anlatayım belki eşine dostuna alacak olan varsa yardımcı olur belki....

Donanım: ( tek madde ile biter, boş!)

gerçekçi olursakta, adı hesapta comfortline ama,sadece ve sadece 4 cam otomatik merkezi kilit hidrolik direksiyon,güzel bir müzik sistemi, yolcu ve şoför yükseklik ayarlı koltuklar, kesinlikle tıkırtısız çıtırtısız iç mekan

Teknik : 1.6 TDI 90 hp 230 tork ve düz vites... Motor ve şanzıman uyumu mükemmel olmuş, arabayı kullanmak gerçekten çok büyük keyif.. Tabi bu keyfin daimi olmasını istiyorsanız sadece motora, şanzımana ve aracın iç mekanın görsel olarak fena olmamasına ve sessizliğine bakmanız gerekecek... yoksa benim gibi donanımlı araçlardan sonra, Esp nin olmaması, kararan iç dış aynaların olmaması, park sensörlerinin olmaması çok büyük dezavantaj... direksiyonda hiçbir kumanda yok, yol bilgisayarı yok!

Sonuç: Bizler gibi hem donanım hem motor peşinde olanlar için doğru bir tercih değil... Donanım sevenlere opel, aracın sürüşünden gücünden zevk almak istiyorum diyenler için ise vw polo iyi bir tercih olacaktır...
          Gayet objektif ve net bir değerlendirme olmuş Gökhan.
          Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Yorum

Çok teşekkür ederim Cemil abi, ahmetciğim ve Murat abi
            F30 Sport+

Yorum

gökhan kaç ay binecen bu arabaya ihihi 1 //// 2
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Çağrı konuyu okuyor, senin soruna o cevap verir abi
                F30 Sport+

Yorum

Hayırlısı olsun yakın zamanda araba firmalarından sponsorluk teklifi gelebilir
                  2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

gökhan abi araban hayırlı olsun şimdiden 1 ay sonraki arabanda hayırlı olsun haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OrhunEA
                      gökhan abi araban hayırlı olsun şimdiden 1 ay sonraki arabanda hayırlı olsun haha
                      )
                      F30 Sport+

Yorum

Gökhan'cım, hayırlı uğurlu olsun,
                        kazasız, belasız sürüşler...

Merak ettiğim konu; sen bu araçların devrini alıyor musun, malum ruhsat işleri angarya.
                        Zaman ve masraf açısından sordum yani... haha

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

ortak hayırlı olsun resımlerı bı goremedık artık senı polu clupde goruruz haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Gökhan hem yeni aracın hayırlı olsun hemde astrayı satışa koymuşsun onada hayırlısı olsun)

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

herkese teşekkürler.. hakan abi evet alıyorum malesef
                              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
                                Gökhan'cım, hayırlı uğurlu olsun,
                                kazasız, belasız sürüşler...

Merak ettiğim konu; sen bu araçların devrini alıyor musun, malum ruhsat işleri angarya.
                                Zaman ve masraf açısından sordum yani... haha
                                artık eskisi kadar zor değil abi 75 tl veriyon hemen satışı noterde yapıyorlar
                                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                                X