Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aydinlik dunyasini karartmak isteyenlere..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aydinlik dunyasini karartmak isteyenlere..

Arkadaslar hafta sonu yasadigim ilginc bir tecrubeyi paylasmak istedim.sonucta sosyal bir platform olelim sosyallikten
    Antalyada kaldigimiz otel icerisinde yer alan tesadufen denk geldigimiz bir restorant 'kor restorani' olarak geciyor sanirim ulkemizde tek burada bulunmaktaymis.mantik yemek yedigin surece hatta restorana girdogin amdan itibaren korsunuz.zifiri karanlik heryer.restoran calisanlari,ahci vs..hepsi gorme engelli.tabi onLar icin servis vs cok zor degil sistemi cozmusler.fakat yemegi yerken siz kafayi yiyorsunuz. Ve sagliginizin,gozlerinizin kiymetini anliyorsunuz. Bir sure sonra karanlik korku yapiyor garip cisimler gormeye basliyorsunuz. Zaten guvenlik icin catal ve bicak bulunmuyor masalarda.kasik kullaniyorsunuz sadece.tuzluk falan var ama bulana kadar baya cebellesiliyor.
    Antalyaya yolu dusunlerine ugramasini tavsiye ediyorum.cok ilginc bir deneyim.tuketmekten zevk aldigimiz ve surekli daha fazlasini istedigimiz bir donemde sagligin yada engelsizligin kiymetini anliyorsunuz.tek sorun yaninizda rezil olmayacaginiz yada nazini cekebileceginiz insanlar bulunmali.yoksa iskence olabiliyor..

Ynt: Aydinlik dunyasini karartmak isteyenlere..

Değişik bir tecrübe olmuş merak ettim.
    Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))

Yorum

Tecrubeyle sabit cok degisik umarim gitme firsatinda olur.arada zevk icinde dertte lazim yoksa yasadiginin farkina varmiyor insan.

Yorum

madem o kadar övdün otel isminide verelim
        Adam&eve otel Antalya Belek ,
        Türkiyenin en iyi otellerinden diğer meşhur olduğu konu ise adının aşk oteli diye anılması Made in heaven sloganı ile
        Eşimle beraber bu yemek konusunu bizde tecrübe ettik ama fark ettiğim göz görmeyince algıların hemen acılmaya başladığı koku ses hisler konusunda az bir zaman sonra insanın hassaslaştığını hissetmekte yaratıcılığın ve alternatifler üretmeye meyillendirdiği çok açık...
        Görme engelli olan kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun zor,çok zor...

Yorum

Bende bulundum orda çok keyifli bir mekan ve güzel bir anı oldu.. Paylaşım için teşekkürler...

Yorum

İşleniyor...
          X