Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TÜVTÜRK onaylı cam filmi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TÜVTÜRK onaylı cam filmi

öncelikle herkeze iyi akşamlar..
    Sonaxda ön 2 cama film çektirdim ve yanında sertifika verdiler tuvturk sertifikası bunu sorduğumda tuvturk onayıdır herhangi bir çevirmede veya vizeye girerse sorun olmaz hiç bir ceza kesemez dediler fikri olan varmı doğrumudur ?
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: TÜVTÜRK onaylı cam filmi

masal...
    F30 Sport+

Yorum

bu dediğinizin satış yapmak için uydurulmuş olabiliceğini tahmin ediyorum ama yasal düzenleme gelmesi lazım şu film işine.yaptırcam korkuyorum resmen yaptırmaktan

Yorum

çevirmede ceza yazarlarsa ceza makbuzu ve o sertifika ile gidersin sonaxa olur biter
        2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

komedi ya resmen)) sakın aldanma dostum
          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

merhaba biraz önce tv 8 de yayınlanan 8.etap programını izledim cam filimlerini test edip bu sertifikalarından bahsettiler tüvtürk onaylı olanlar sorun olmadan kulana bilirsiniz çünkü ışık gecirgenli ve ısı gecirgenliği süper bu sanayide ucuza satılan kapkara malzeme gibi değil cok hafif bir renk ama %75 leree kadar ısı ışık düşüyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sınırda
              çevirmede ceza yazarlarsa ceza makbuzu ve o sertifika ile gidersin sonaxa olur biter
              evet herhangi sıkıntı yaşarsanız yapılacak en iyi çözüm bu gibi görünüyor

*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: onurody
                merhaba biraz önce tv 8 de yayınlanan 8.etap programını izledim cam filimlerini test edip bu sertifikalarından bahsettiler tüvtürk onaylı olanlar sorun olmadan kulana bilirsiniz çünkü ışık gecirgenli ve ısı gecirgenliği süper bu sanayide ucuza satılan kapkara malzeme gibi değil cok hafif bir renk ama %75 leree kadar ısı ışık düşüyor
                Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz, ancak öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.

http://www.insigniateam.com/forum/in...post;board=1.0
                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

keşke doğru olsa..

Yorum

pazartesi bende film kaplatıyorum sertifikalı olsa iyi olurmuş gerçekten...
                    2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sınırda
                      +1
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

astra j

Yorum

İşleniyor...
                        X