Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yurt dısından araba , motor getirmek ıstıyorum yardımınıza ıhtıyacım var :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yurt dısından araba , motor getirmek ıstıyorum yardımınıza ıhtıyacım var :)

merhaba arkadaslar sızlere bırsey sorcam!

1) yurt dısından 2.cı el araba getırebılırmıyız? getırırsek burdakı 2.cı el fıyatınamı gelır ?

2) yada yurt dısından motor ıstıyorum komple nasıl getırtebılırız?

1 tane aklımda 5 sılındır 2.0 motor 182 bg turbo 260 nm torka sahıp bır arabayı almak cok ıstıyorum ama fıkırlerınızı bılgılerınıze ıhtıyacım var cok arkadaslar!

bu ıslemler nasıl olur ne gıbı sorunlarla karsılasırım pek bılgım yok yanı!

ılgınız ıcın tsk ederım arkadaslar..

Ynt: yurt dısından araba , motor getirmek ıstıyorum yardımınıza ıhtıyacım var

Ne olur nasıl getirlir bilmem ama heralde Fiat marea motorunu istiyorsun öylemi ?
    2016 w205 AMG

Yorum

aynen kardesım cok saglam motor gercektende! 657 bg yapmıslar arabayı! orjınal turbolu motoru cunku!

Yorum

700 dolara supra motoru getiriliyor Emre kardeşim senin bütcen ne alemde ondan haber ver ?

Yorum

Evet 2,4 barla araç 657hp olmuş motor iyi
          2016 w205 AMG

Yorum

abı 700 dolarmı? naptın ya cok ıyı fıyat bana 300 bg yaparız dedıler arabayı 10.000 tl fıyat bıctıler! 700 degıl 2400 verırım ama motorun omrununde ıyı olması lazım abı ya 50.000 60.000 gıdermı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
              abı 700 dolarmı? naptın ya cok ıyı fıyat bana 300 bg yaparız dedıler arabayı 10.000 tl fıyat bıctıler! 700 degıl 2400 verırım ama motorun omrununde ıyı olması lazım abı ya 50.000 60.000 gıdermı?
              Yahu Emre bu işi koşturuyorsun 700 e supra motoru olur mu hiç hemen anlayacaksın Emre abi bir sıfır eksik yazmış yanlışlıkla diye 7000 dolara geliyor ama supra motoru atmosferik bi piston bi turbo bi ekzantirik hemen sana 600 ps gerisi yok buna birde güzel bi kasa lazım...

Yorum

ewet emre cok guzel dıyorsun gercektende saydıkların cok harıka seylerde ıste benım ayırdıgım butce okadar degıl gercektende bana 350 400 hp yeter yanı! ayırdıgım butce benım en fazla abı 12.000 tl fln daha fazlası asar yanı o yuzden fıatın moturunu ıstedım! cunku hlxe dırek koyucam moturu hayırlısıyla ama nasıl bulurum getırtebılırım bılemıyorum orasını cok dusunuyorum...

Yorum

İşleniyor...
                X