aramızdaki en genç üye olmuş oldun bunun eziklikle alakası yok yusuf kardeşim otomobil sevdası güzeldir , gün gelir kendi aracınıda alırsın istediğin şekildede modifiyede edersin, zaman okadar çabuk akıp geçiyorki gençliğinin hayata karşı sorumluluk almamanın keyfini çıkar
Orjinal yazı sahibi: Sufy
İnanma bunlara Yusuf yaşında gözleri var kendini koru
haha
Orjinal yazı sahibi: Onat89
en genç olmak bu forumda şuan kaç kişinin dileğidir kimbilir kıymetini bil lisenin
Kesinlikle Elektrik-Elektronik Forever
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
yusuf gel yaşlarımızı değişelim ben senin yaşına razıyım sen 31 e razımısın haha saka biyana dogru olmak herzaman iyidir bunu sakın unutma
31 yaş mı? ohooo yolun 3 te 2 si
gökhan adam dogdugunda ben lise 2 ye gidiyormuşun daha ne diyeyim sana fatih abide askerden gelmiştir heralde o yaşta haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Sufyan hocam ben diş çekmeyeyim.Bir ameliyat yapıp dişi tutayaım ne dersin????? Bu arada en genç üyemize yaşını gizleme konusunda ne gerek vardı diyerek uyarayım sonra da gerçek yaşını söylediği için özgüveniniden dolayı tebrik ederim..... haha haha haha oleyy oleyy oleyy oleyy
Sufyan hocam ben diş çekmeyeyim.Bir ameliyat yapıp dişi tutayaım ne dersin????? Bu arada en genç üyemize yaşını gizleme konusunda ne gerek vardı diyerek uyarayım sonra da gerçek yaşını söylediği için özgüveniniden dolayı tebrik ederim..... haha haha haha oleyy oleyy oleyy oleyy
Ödül değilki ceza verecektik ondan çekeriz dedim .. birdaha hata yaparsa diye
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
:P
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: 18XET01
Orjinal yazı sahibi: ozas
burada en..'lerin olduğu listedesin bence bu çok güzel bişey
Ben en neyim mesela?
Sen en genc üyemizsin işte daha ne olsun ama aktif olarak en genc yoksa senden daha genc üyelerimiz var diye biliyorum
7/24 Değil Ama 7/3 Burdayım oleyy
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum