Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Özür..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Özür..

Şimdiye kadar yaşımı 24 olarak gören arkadaşlardan özür diliyorum.

Teknikte 15 Yaşımdayım Ama kendime 16 diyorum

Çocuk değilim bunu da bilmenizi isterim. Çocuk gibi davranışlarım da pek bulunmaz (ayıptır söylemesi gittiğim yerde efendi olarak tanınırım)

Aranızda en küçük ve en ezikmişçesine kalmamak için yaşımı da 24 yazmıştım fakat çağrı abi orjinalini yaz deyince tamam dedim yazalım.

Opelim.Net den tanıyorsunuzdur belki beni , Şu ABS ile tanışma olayı (muhtemelen o yüzden ban yemiştim Opelim.Net'de)

Yani kısacası hepinizden sizi yanılttığım için özür dilerim.. Çağrı abi 1,8 Vectrama Kendi Arabammış gibi davranmamın birkaç nedeni var.

1.si Ruhsat Üstüme (Değil de 18 yaşıma girince yapılacak)

2.si Temizlik açısından bakımını kendim yaparım babama dahi elletmem arabanın temizliğine

3.sü Arabanın Bakım Km sini Takip Eder babama Alarm Gibi Bakım Vakti , Bakım vakti derim.

4.sü Arabanın iç düzenine çok hassasiyet gösteririm (aynı zamanda iç temizliğine , mesela : vites körüğü doğru takılmış mı , el fren körüğü doğru takılmış mı , göstergelerde problem vs. varmı , iç temizliği nasıl [2 günde bir nemli bir mikrofiber bezle silerim arabanın elektronik olmayan parçalarını. , Bebek kolonyası dökerim koltuklara ve bunlar uçana kadar kapılar açık kalır.. Koku da aracın içinde kalır tecrübeyle sabit )

5.si Forumda kendimi ezik hissediyordum en küçüğünüz ben olduğum için , fakat Bakımda neyin değişip değişmediğini incelerim bu parçaların ne işe yaradığını araştırırım.. Ona göre tahmin yürütür araç arıza verirse hangi arızada hangi parçanın değişmesi gerektiği tahmininde bulunurum (ki genelde doğru çıkar ihihi)

6.sı İse çok can alıcı bir neden, babam Yeterli param olduğunda arabayı yarı fiyatına tamamen verecek bana. Anahtar tamamen bana ait (18+ Yaşımdan Önce yok, bu konuda çok hassas olanlar için söyleyim..)

Fakat yalan söyledim kabul ediyorum, Forumda beni istemezseniz gidebilirim. Opelim.Net kabul etmiyor mesela beni..
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Özür..

Ceza olarak 2 dişini çekeceğiz birini :Tranboz61 birinide ben alacağım anca öyle affederiz :P
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
      Ceza olarak 2 dişini çekeceğiz birini :Tranboz61 birinide ben alacağım anca öyle affederiz :P
      abi tekinide ben çekebilir miyim? )

eğer bize söz verirsen ve son olacaksa sorun yok genç üyemiz
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55

Hakkımı sana verdim
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

senin canını yerim Kardeşimizsin sen bizim öyle şey olur mu hiç
          Valla tebessümle okudum yazını kimse seni bu forumdan gönderemez biz kardeşimiz olduğunu bildikten sonra ister yaşın 15 olsun ister 10 olsun ister 30 olsun
          araban varmış yokmuş onunsa hiç ama hiç önemi yok senin saygılı tavrın düzeyli mesajların zaten akıl yaşta değil baştadır diye büyüklerimizide anmamıza vesile oluyor...
          Her zaman yanımızda yerin var kardeşim seni kabul etmeyen diğer siteler o onların ayıbı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55

Ağzımda diş kalmicak abi yavaş

Ben yalan söylemem aslında , söz verilicek yanı da yok ama söz verelim yine de içiniz rahat etsin bir daha yalan yok pekala :P

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            Senin canını yerim Kardeşimizsin sen bizim öyle şey olur mu hiç
            Valla tebessümle okudum yazını kimse seni bu forumdan gönderemez biz kardeşimiz olduğunu bildikten sonra ister yaşın 15 olsun ister 10 olsun ister 30 olsun
            araban varmış yokmuş onunsa hiç ama hiç önemi yok senin saygılı tavrın düzeyli mesajların zaten akıl yaşta değil baştadır diye büyüklerimizide anmamıza vesile oluyor...
            Her zaman yanımızda yerin var kardeşim seni kabul etmeyen diğer siteler o onların ayıbı
            Teşekkür ederim

Yorum

tamam hadi bakalım sana yakışanı yaptın
              F30 Sport+

Yorum

Bende Emre arkadaşıma katılıyorum. Unutma bizlerde bir zamanlar o yaslardaydık..
                Şimdiden ilgileniyor olman bile güzel..

Yorum

Yusuf Kardes
                  Merak etme zaman herseyin ustesinden geliyor
                  Ne kadar erken baslasan o kadar cok hakkini verirsin hayat denen bu maceranin
                  Bir bakmissin yasim 30 diyorsun teknik olarak 60 ken
                  Sen oldugun gibi gorun gerisi Dunya'nin isi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Blackwind
                    Bende Emre arkadaşıma katılıyorum. Unutma bizlerde bir zamanlar o yaslardaydık..
                    Şimdiden ilgileniyor olman bile güzel..

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                    Yusuf Kardes
                    Merak etme zaman herseyin ustesinden geliyor
                    Ne kadar erken baslasan o kadar cok hakkini verirsin hayat denen bu maceranin
                    Bir bakmissin yasim 30 diyorsun teknik olarak 60 ken
                    Sen oldugun gibi gorun gerisi Dunya'nin isi
                    Tamam öyle yaparım bundan sonra abi

Yorum

bu yaşlarda,ilgili ve bilgili olman güzel,dürüstlüğün de hoşuma gitti,2 sene öncesine kadar ben de buna benzer bir ayıp etmiştim başka bir forumda ondan dolayı baya pişman olmuştum ama iş işten geçmişti,genclik işte naparsın
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

yusuf gel yaşlarımızı değişelim ben senin yaşına razıyım sen 31 e razımısın haha saka biyana dogru olmak herzaman iyidir bunu sakın unutma
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                          yusuf gel yaşlarımızı değişelim ben senin yaşına razıyım sen 31 e razımısın haha saka biyana dogru olmak herzaman iyidir bunu sakın unutma
                          31 yaş mı? ohooo yolun 3 te 2 si
                          F30 Sport+

Yorum

aramızdaki en genç üye olmuş oldun bunun eziklikle alakası yok yusuf kardeşim otomobil sevdası güzeldir , gün gelir kendi aracınıda alırsın istediğin şekildede modifiyede edersin, zaman okadar çabuk akıp geçiyorki gençliğinin hayata karşı sorumluluk almamanın keyfini çıkar

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İnanma bunlara Yusuf yaşında gözleri var kendini koru

[center]

Yorum

İşleniyor...
                              X