Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AUDİ A3 Hakkında yardım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: AUDİ A3 Hakkında yardım...

niye diye sorarsanızda arkadaşımın 2008 model 68.000 km de a3 1.6 tfsi Sline full araç pert kaydı olduğundan ötürü 35bin tl ye sattı bu baya düşük geldi
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      evet araba bu
      Gökhan hayırlı olsun Kaş'a gitmek için Dalaman'a uçak oradan,otobüs kap gel kardeşim...
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

eğer olursa ben gidemicem abi babam gidecek o daha yakın
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
          Fiyat baya düşük gibi geldi bir kusuru olabilir dikkatli olun abi
          haklısın servise filan göstereceğim ama bakalım nasip, hayırlısı...
          F30 Sport+

Yorum

gökhan abi piyasasına ve modeline göre fiyat düşük adamla konuştunmu hiç plakada kapalı oraya gidip sonra geriye eli boş dönmeyesin başıma geldiği için söylüyorum senden kapora ister belki vermezsin ama başkalarından alır kaporaları telefonu kapatır kalırsın ortada yaşadğım için söylüyorum

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arslan.gonul
              gökhan abi piyasasına ve modeline göre fiyat düşük adamla konuştunmu hiç plakada kapalı oraya gidip sonra geriye eli boş dönmeyesin başıma geldiği için söylüyorum senden kapora ister belki vermezsin ama başkalarından alır kaporaları telefonu kapatır kalırsın ortada yaşadğım için söylüyorum
              henüz görüşmedim yani bi kere aradım çaldı açmadı bakalım yine ararım biraz zaman geçsinde... haklısın arslan
              F30 Sport+

Yorum

dikkatli ol abi zaten bayram üstü dediğim gibi olabilir

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

2009 a3 1.4Tfsi vardı babamın arkadasında araçta vites problemi yaşandı (otomatik) 7-8 bin tl masraf oldu o aracı alıcaktık aslında vaz geçtik sonradan
                  2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                    2009 a3 1.4Tfsi vardı babamın arkadasında araçta vites problemi yaşandı (otomatik) 7-8 bin tl masraf oldu o aracı alıcaktık aslında vaz geçtik sonradan
                    sorun neydi tam olarak? ve bariz belli bir sorun muydu yoksa servis mi anlıyordu sadece?
                    F30 Sport+

Yorum

arkadaşım geçen hafta aldı 2010 sportback 1.6 102 hp attraction 16.000km de 51.000 tl verdi. bence etmez. ama çok araştırdı daha ucuza bulamadı. bence bu ilan ya fake ya da kaparo avcısı bir dolandırıcı tarafından açılmış olabilir, dikkatli olmak lazım. adamlar posta çeki yoluyla kaparo istiyorlar parayı alınca toz olup uçuyorlar
                      ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                      ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                        arkadaşım geçen hafta aldı 2010 sportback 1.6 102 hp attraction 16.000km de 51.000 tl verdi. bence etmez. ama çok araştırdı daha ucuza bulamadı. bence bu ilan ya fake ya da kaparo avcısı bir dolandırıcı tarafından açılmış olabilir, dikkatli olmak lazım. adamlar posta çeki yoluyla kaparo istiyorlar parayı alınca toz olup uçuyorlar
                        noterden satış almadan 1 tl bile kapora vermemki
                        F30 Sport+

Yorum

en güzeli
                          ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                          ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

aşırı ucuz geldi bana.aynı araç karşı komşum sattı geçen ay.2010 modeldi 40 bin kilometrede en düşük paketten ve cam tavan filan yoktu otomatik vites.galeriye tam 50 bin tl den bıraktı.dikkatli olun derim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                              Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                              sorun neydi tam olarak? ve bariz belli bir sorun muydu yoksa servis mi anlıyordu sadece?
                              Tam olarak ben bilmiyorum abi belli bir sorunmuş direk servise gitmiş zaten araç.Abi alabilirsen 1.4 Tfsi al kuzenımin kuzeninde var 1.6 105hp otamatik beyaz cam tavan falan performansdan memnun değil 1.4 iyi gidiyor
                              2016 w205 AMG

Yorum

bencede bi bit yeniği var ama durun bakalım çıkar kokusu:S
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X