arkdaşlar 2009 model otomatik vites komple cam tavan beyaz renk 40 binde 102 hp alırnı mı alınırsa sizce kaça alınır boya hata yok?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AUDİ A3 Hakkında yardım...
Collapse
X
-
Ynt: AUDİ A3 Hakkında yardım...
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55arkdaşlar 2009 model otomatik vites komple cam tavan beyaz renk 40 binde 102 hp alırnı mı alınırsa sizce kaça alınır boya hata yok?2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55evet abi2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
dengesiz fiyatı var ...aracaı al galericiye götür.. 1.500 tl üstü biniciye ggider2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
2010 model Audi A3 otomatik vites 102 beygir. Doktor arkadaşım aracını satmak istediğini söylemişti. Vtesten gelen sesler nedeniyle birçok defa servise götürmüş. Sesin normal olduğu söylenmiş. Kendisi de aracı satmak istediğini söylemişti. Bayram dönüşü sormamı ister misin?2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Destiny2010 model Audi A3 otomatik vites 102 beygir. Doktor arkadaşım aracını satmak istediğini söylemişti. Vtesten gelen sesler nedeniyle birçok defa servise götürmüş. Sesin normal olduğu söylenmiş. Kendisi de aracı satmak istediğini söylemişti. Bayram dönüşü sormamı ister misin?F30 Sport+
Yorum
-
Baktığın araba buysa bu ilandaki araba güzel ve fiyatıda iyi. Örnek teşkil edebilir senin için.
Yorum
Yorum