Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Captiva sol taraf kısa far arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Captiva sol taraf kısa far arızası

Selam millet, bu konuyu gün yüzüne çıkarmak istemezdim ama moraller yine bozuk. Sağ taraf gitti bu sefer. Ama soldakinin arızasından farklı oldu biraz. Böyle kırmızıya yakın yanıyor bir müddet sonra sönüyor. Bir de bir çalıştırmada yanmadıysa diğerinde yanıyor vs. böyle garip bir düzeni var. Diğeri gibi sönüp hiç gelmese ha yine xenon beyni gitti diyip serviste değiştirtirdim ama bu sefer daha değişik, bir danışayım dedim. Var mı bir tahmini veya yorumu olan? Herhalde ilk taktıları xenonların ömrü bu kadarmış ikisi de arıza verdiğine göre 1 ay arayla...
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Önceden düzeltilen sol tarafta da titreme fark ettim bugün, servis yolu tamamen göründü artık :/

Yorum

geçmiş olsun hasan captivalarda xenon sorun cıkarıyor dıyolardı dorumu acep bilmiyorum inş bizdede sorun cıkarmaz daha yeni takıldı gerçi
        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
        GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
          geçmiş olsun hasan captivalarda xenon sorun cıkarıyor dıyolardı dorumu acep bilmiyorum inş bizdede sorun cıkarmaz daha yeni takıldı gerçi
          Onur 37.000 km ikisi de sıkıntısız çalıştı, işte bu sıralarda arıza vermeye başladılar.ömrünü doldurduk xenonların herhalde. 31 inde bir servise gösterecem kısmetse ikisini de düzeltsinler

Yorum

nasıl bişey taktırmıştın kalitelimiydi?
            InsigniaTEAM

Yorum

Benim astrada da parklardan bir tanesi patlamıştı değiştirince sorun kalmamıştı. Bence ömrü dolmuştur ki anladığım kadarıyla değiştirmiş servis...
              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                nasıl bişey taktırmıştın kalitelimiydi?
                İlk takılan arabayı almadan takıldığı için, ikincisi de servise peder götürdüğü için neler olduklarını bilmiyorum ama görünüşe göre dandikmiş her ikisi de.
                Orjinal yazı sahibi: smg05
                Benim astrada da parklardan bir tanesi patlamıştı değiştirince sorun kalmamıştı. Bence ömrü dolmuştur ki anladığım kadarıyla değiştirmiş servis...
                Muharrem işte bu konuyu 1-2 ay önce açmıştım sol taraf yanmıyor diye, şimdi de aynısı sağ tarafta olunca demek ki xenonların ömründe bir sıkıntı var. Götüreyim soldaki titremeyi halletsinler, sağa da güzel bir xenon taksınlar böyle saçma sapan arızalarla uğraşmayım kış gününde

Yorum

İşleniyor...
                X