Duyuru

Collapse
No announcement yet.

112 acil

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 112 acil rezaleti

BİR DOKTOR OLARAK SÖYLÜYORUM. 112 TÜRKİYENİN EN ORGANİZE DEVLET KURUMLARINDAN BİRİDİR.HATTA DAHA İYİ OLMASI İÇİN BAKANLIK İYİ ÇALIŞIYOR... MERAK ETMEYİN SAĞLIK BAKANLIĞI VATANDAŞI İÇİN ÇOK'' ÇALIŞIR'',ÇALIŞTIRIR,PERSONELİNİ EZER..HER ZAMAN PERSONELİ HAKSIZDIR..
    GEÇENLERDE USTURA İLE BOYNU KESİLEN (,ÖLDÜRMEK MAKSATLI)21 YAŞINDA GENÇ GETİRDİLER. 4 SAAT AMELİYAT YAPTIK . ÖNCE ALLAH SONRA SAYEMİZDE HASTAYI DÖNDÜRDÜK. GELDİĞİNDE KALBİ DURMUŞTU. ACİL EKİBİ FİLMLERDEKİ GİBİ ÇALIŞTI. RESUSİTE(HAYATA DÖNDÜRME) ETTİLER VE BİZE DEVRETTİLER. KANI OLMASI GEREKENİN 4 TE BİRİYDİ.MORARMAYA BAŞLAMIŞTI .O SIRADA ACİL UZMANI HASTA YAKINLARINI UZAKLAŞTIRMAK İSTEDİ. HASTA YAKINIDA NE DEDİ: Sİ...TİR.. GİT AMELİYATINI YAP..KAYBOL...DİYE HERKESİN ÖNÜNDE BAĞIRDI VE ÜSTÜNE YÜRÜDÜLER... TABİ BU SIRADA GÜVENLİKLER ORTADA YOK. SEN HAYAT KURTAR KARŞILIĞI BU OLSUN.. SEN BAŞINDA SAATLERCE UYKUSUZ KALIP NÖBET TUT .. KARŞIĞI BU OLSUN..ARTIK SAĞLIK POLİTİKALARI YÜZÜNDEN MADDİ KARŞILIĞIDA YOK...SADECE ALLAH KORKUSUNA ARTIK BU İŞLERİ YAPAR OLDUK.ARTIK YENİ YASA İLE YABANCI DOKTORLAR GELECEK... ARTIK VATANDAŞIMIZ AFGAN,KAZAK,TÜRKMEN DOKTORLARIN ÜSTÜNE YÜRÜR.
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Doktorlarımızın her zaman başımızın üzerinde yeri vardır Bir çok doktorun canla başla çalıştığını şahsen ben çok iyi biliyorum her sektörde olduğu bir iki çürük eleman olabiliyor ama bunların yüzünden iyi doktorlarımızıda aynı kefeye koymamak lazım

Doktorlarımızı saygıyla selamlıyorum clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Onur can sıkıcı bir durum ile karşı karşıya kalmışsınız. Oldukça sinirlenmiş olduğunuz yazınızdan anlaşılıyor.
        Ancak bu olayı 112'ye direk ilişkilendirmek ve “112 rezaleti” olarak nitelemenin yanlış olduğu kanısındayım.
        Burada 112 Komuta Kontrol Merkezi ve 112 acil sağlık çalışanlarının ne gibi olaylarla karşı karşıya kaldıklarından bahsetmeyeceğim.
        Sadece yurtdışından alınan cep telefonlarının "jailbreak" yapılması için yüzbinlerce 112 arama yapıldığını, telefonunun çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için 112 aramalarını, her bir komuta merkezine gelen yüzlerce sohbet amaçlı aramaları, dizi ağrıyan insanların ambulans göndermeleri için komuta merkezindeki sağlık çalışanlarını tacizde bulunmalarını, hastasını hastaneye kontrole getirmek için onlarca yalan söyleyen insanları göz ardı etmiş olabilirsiniz.
        Bireylerin davranışlarının bir kuruma maledilmesi doğru bir yaklaşım değildir.
        Bu nedenle "112 acil rezalet"i gibi bir başlık konu içeriği açısından 112 çalışanlarını üzücü bir başlık.
        Onur sizden ricam başlığı daha yumuşak bir başlık ile değiştirmen.
        Saygılarımla.
        Not: Bu arada ben 112 çalışanı değilim, ama bir doktorum. Onların sorunlarını ancak onlarla beraber çalışanlar bilebilir.
        2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Ynt: 112 acil

Geçmiş olsun Onur Kardeşim, bir daha ki sefere de ne olursa olsun sağlık personeline itimat et, inan doktorlar senin o anda panikten gösteremeyeceğin ilgi alaka + mesleki tecrübeleriyle bizler için varlar,elinde sonunda

HASTASIYIZ DOKTORUN
          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim iyi bahramlar dilerim herkeze ben genelini kapsamak istememiştim o karşımdaki insanlardan ötürü yazmıştım yanlış anlaşıldıysa affola
            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
            GIBBON

Yorum

gecmıs olsun acıl sıfalar
              saat sormak ıcın bıle 112 nın arandıgı memleketımızde acıl durumlarda maallesef bu sorunlar cıkıyor
              ınanın o kadar asılsız nedenlerden dolayı 112 aranıyorkı
              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

herşeyde olduğu gibi bundada suçlu insanlarımız ama olmuyorki o yapanların başına gelmiyorki anlasınlar:@ ben mahallede çocukların abi eşşeğim öldü diye cenaze servisini aradıklarını biliyorum çok saçma dalga geçilecek gibi değil ama işte yapıcak bişi yok malesef
                Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                GIBBON

Yorum

Onur göstermiş olduğun duyarlılık için teşekkür ederim. Umarım böyle durumlarla bir daha karşılaşmayız hiçbirimiz.
                  Tüm insigniateam üyelerinin bayramını kutluyorum.
                  Sevgilerle.

Orjinal yazı sahibi: duownage
                  hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim iyi bahramlar dilerim herkeze ben genelini kapsamak istememiştim o karşımdaki insanlardan ötürü yazmıştım yanlış anlaşıldıysa affola
                  2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

öncelikle geçmiş olsun kardeşim bende şehirdışında oturan anneannem için böyle 112 yi aramak durumunda kalmıştım yine aynısı 3 dk da anca yolladık. ancak sizinki daha uzun sürmüş kaldıki aradğım numara belli işletsem verir davaya ne diye böyle sorarlar anlamak mümkün değil

Yorum

Bizzat şahit olduğum bir şeyi anlatayım.

Özel hastanenin acil servisinde ambulans girişindeydik

Bi telefon geldi hemşireye , hemşire açtı. ses dışarı verilmiş.

Sordu boşta ambulans var mı diye

Hemşirenin cevabı "Elbette, acil bir durum varsa adresi verin hemen yollayalım" demeye kalmadan , karşıdaki "bizde de var , kapıştırak mı?"

Bu nası bir zihniyettir ya blink maad maad
                      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun. Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi 112 hizmetini gereksiz kullanmak isteyen insanlar yüzünden telefon başındakiler gerçekten acil bir durum olup olmadığını anlamak için sorular sormak zorunda kalıyor. 112'yi arayıp acil gelin hasta ölüyor diyerek, hastanın sadece basit bir soğuk algınlığı yüzünden yaygara koparılması bu hizmetleri zora sokuyor. Güneydoğu'da bizim arabamız yok ambulans gelsin bizi kasabaya götürsün diye hasta numarası yapanlar vardı. Bir de doktor arkadaşlar daha iyi bilir ama hasta ile doktorun acil kavramı farklıdır. Mesela ayağı kırılmış biri için durum çok acildir, ama doktor için ertesi güne kalsa bile sorun değildir...
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
                        X