Duyuru

Collapse
No announcement yet.

112 acil

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 112 acil rezaleti

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim allah razı olsun iyiki varsınız saolun varolun tekrardan bayramınızı kutlarım nice bayramlara dilerim allah herkeze acil şifalar versin pray
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Yorum

Geçmiş olsun.Bunlar böyle.Benimde babam rahatsızlanmıştı.aradım aynı sorular ve adres istediler adresi vermeme ragmen bana en yakın bilindik bir yere çıkın ambulansı karşılayın dediler bende yola çıktım karşıladım ve yanlarından eve dogru koşarak onları eve götürdüm.Bizim her şeyde aklımız farklı çalışıyor.Daha sonra onlarada söyledim.Navigosyon v.s var niye bu eziyet.Tekrar geçmiş olsun.

Yorum

cesit cesit ambulans var donanimina icinde doktor bulunup bulunmamasina gore vs degisiyor. komuta merkezi en uygun ambulansi gondermek icin soru sormak zorundadir. sizlere dusen de sabirla cevap vermek. yapilan calismalarda turkiye de ambulansin ulasma zamani ortalama 5 dakika civarinda bulunmustur.siz farkinda olmasaniz bile binlerce insan bu daha iyi olsun diye ugrasiyor nobetler tutuyor calisiyor didiniyor. dogru ve kaliteli hizmet almak istiyorsaniz hizmet verenleri tehdit etmenin negatif motivasyondan baska bir ise yaramayacagini belirtmek isterim.
        hastanizin hastaliginin ciddi bir hastalik olmadigina ve suanda iyi olduguna sevindim. gecmis olsun.
        2010 insignia 2.0 CDTI 160 Hp COSMO AT DVD800 navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vigabatrin
          cesit cesit ambulans var donanimina icinde doktor bulunup bulunmamasina gore vs degisiyor. komuta merkezi en uygun ambulansi gondermek icin soru sormak zorundadir. sizlere dusen de sabirla cevap vermek. yapilan calismalarda turkiye de ambulansin ulasma zamani ortalama 5 dakika civarinda bulunmustur.siz farkinda olmasaniz bile binlerce insan bu daha iyi olsun diye ugrasiyor nobetler tutuyor calisiyor didiniyor. dogru ve kaliteli hizmet almak istiyorsaniz hizmet verenleri tehdit etmenin negatif motivasyondan baska bir ise yaramayacagini belirtmek isterim.
          hastanizin hastaliginin ciddi bir hastalik olmadigina ve suanda iyi olduguna sevindim. gecmis olsun.
          İyi güzel diyorsunuzda bu denli personelim karşı tarafın ne durumda olduğu yada ne kadar endişe içerisinde aradığınıda telapati etmeli ve bence bunun üzerinde de eğitim almalılar karşına çıkıyor bir bayan olağanüstü bir labali ses tonuyla neyi var hastanın nerdesin kim yaptı sen kimsin hanım efendi bu sorular neden diye sormak o anın piskolojisi ile çok makul bunuda olağan üstü anlayışla karşılayacak bir personel olmalı telefonun ucunda ama malesef yok hiç bir zamanda olmadı...
          Öyle anlar oluyor ki en sevdiğiniz insan kollarınızın arasında oluyor bu durumu yaşayan bir insanın ne sakin nede soğuk kanlı olması beklenir...

Yorum

geçmiş olsun sinir bozulmayacak gibi değil okuyunca ben bile gerildim.
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

her yerde oldugu gibi orda da insan faktoru isin icinde. bahsettiginiz utopik personeli egitimle elde etmek soyle dursun gokten zembille bile indiremezsiniz. gunde binlerce cagriya yanit veren bir personelden, birde arayan herkesin istisnasız hastası ölmek uzere olunca alabileceginiz hizmet maalesef bu kadar oluyor. ben bizzat saglik sektorunde calisiyorum ve bu konularla en cok karsilasaninizdan en az yuz kati daha fazla karsilasiyorum. isin ic yuzu sizlerin panikle yasayip buralarda anlattiklarinizdan cok daha farkli. benim sizi sucladigimi dusunmeyin sakin basiniza birsey geldiginde tabiki panik olacaksiniz. bilenler olarak bizler bile panik olabiliyoruz bazen. sadece karsinizdakilerin insan oldugunu, zor sartlar altinda sizlere hizmet vermek icin ugrastigini unutmamaniz gerektigini soyluyorum. bayramin birinci gunu de dahil hastanelerdeki ambulanslardaki personel is basinda bunlarin amaci insanimiza yardim etmek. yoksa laubalilik yapmak oyalamak vs. gibi seyler icin nobet tutmuyorlar.

Yorum

burada ve daha bircok yerde rastliyorum "bunlar boyle" "rezalet" vb. soylemlere. bayramin 4. gunu nobetciyim inanin gidesim gelmiyor bunlari gordukce.basinizdan bir olay gectiginde tum camiayi karalamak hakir gormek demotive etmek ne kadar dogru degil mi? bu konu uzayip gider arkadaslar. anlamak isteyen zaten anladi anlamak istemeyene de sabaha kadar anlatsam farketmeyecek. bu konuya baska birsey yazmayacagimi belirteyim. hepinize iyi bayramlar. konunun sahibi arkadasima da ayrica gecmis olsun.

Yorum

İyi akşamlar Onur kardeşim Herşeyden önce geçmiş olsun.
                  Maalesef insanlarımız gerçekten çok düşüncesizler. Böyle kurumları hiç yoktan meşgul edip acil ihtiyacı olanları mahrum etmektedirler.
                  Soruları da acil servis aracındaki doktor ve hemşireyi bilgilendirmek için soruyorlar.

Tekrar tekrar geçmiş olsun...

Yorum

Bilgilendirmeler için teşekkür ederim ve belirtmek istediğim bir nokta var karşındaki insan telefonda bağırıyor üstüne her arayana ambulans yollarsak diyor ve ben tehdit ermedim eğer hastanın basına birşeyi gelirse sizi şikayet edicem ve hesabını soracağım dedim tekrardan iyi dilekleriniz için saolun Allah razı olsun
                    GIBBON

Yorum

onur büyük gecmiş olsun
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

saol emre abi allah razı olsun bayram öncesi bi gerildik şuan iyi çok şükür
                        GIBBON

Yorum

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
                          InsigniaTEAM

Yorum

Onur kardeşim konuyu yeni gördüm geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
                              herkese iyi akşamlar şimdiden bayramınız kutlu olsun yaklaşık yarım saat önce annem rahatsızlandı ve karnının acıdıgını soledi ve baygın şekilde yatıyordu çok zor konusuyordu hastehaneye götürmek istedik canım acıyor kalkamıyorum dedi ve hemen 112 yi aradık ama karşımıza çıkan kişi bir sürü sorular soruyor kaç yaşında siz neyi oluyorsunuz nasıl bir ağrı falan bi ton soru sanki sınavdan geçiyoruz diyorum hanfendi buradaki hasta ölüncemi yollucaksınız diyorum yolların sonra sorun bana sorularınızı diyorum bunları sormadan yollayamam diyor annem acılar içinde yatıyor iyice tepem attı sonra dedim hanfendi yollayın şu ambulansı sonra sorun kadın ölse sorularmı kurtarıcak diyorum hala kadın konuşuyor en sonunda çileden çıktım bağıra bağıra buradaki insan ölüncemi yollucaksın soru sorucaksan acilin ne önemi var yolla diyorum her isteyene yollamıyoruz dedi sonra dedim bu kadın ölürse hesabını sorarım sana kapattım suratına annemi kendi aracımızla götürdük acılar içinde ben geri geldim çok sinirli olduğum için babam yolladı 5 dakika sonra telefon çaldı tam olarak nerede dedi ben sonra başladım hanfendi biz 15 dk dır sizinle konusuyoruz dalga geçer gibi sorular soruyorsunuz buradaki hasta ölse umrunuzda değil yollamayın gerek yok kendimiz götürdük bu kadın ölürse hesabını en ağır şekilde vereceksiniz dedim ve kapattım suratına şimdi napmamız lazım böle durumlarda abilerim size soruyorum biz şakasınamı arıyoruz acil servisi hasta insan ölse umurlarında değil böyle bir şey olamaz cidden çok kötü bir durum
                              Türkiyede malesef durum böyle ..Bizim millet hastam var ambulans gönder diyor..başak adres veriyor.boşuan ambulansı meşgul ediyor.. bu gbi hadiseler çok olunca ..koruma gayesiyle tedbir olsun diye ahiret soruları soruyorlar malesef...
                              Hakedene ceza verilemzse her yerde bugibi mağdurluluk devame decek................kvjkdnvkjxzbvkjkşlvkvn
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

Aman dikkat edin sinirlenip personele dalacağım derken kafa göz patlak çıkmayın arada deli doktorlar fılan olabılıyor sonra hep beraber bizde insanız deriz olur biter.

Sağlık personelini halkn önüne yem gibi atan bakan sağolsun.
                                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İşleniyor...
                                X