Duyuru

Collapse
No announcement yet.

112 acil

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 112 acil

herkese iyi akşamlar şimdiden bayramınız kutlu olsun yaklaşık yarım saat önce annem rahatsızlandı ve karnının acıdıgını soledi ve baygın şekilde yatıyordu çok zor konusuyordu hastehaneye götürmek istedik canım acıyor kalkamıyorum dedi ve hemen 112 yi aradık ama karşımıza çıkan kişi bir sürü sorular soruyor kaç yaşında siz neyi oluyorsunuz nasıl bir ağrı falan bi ton soru sanki sınavdan geçiyoruz diyorum hanfendi buradaki hasta ölüncemi yollucaksınız diyorum yolların sonra sorun bana sorularınızı diyorum bunları sormadan yollayamam diyor annem acılar içinde yatıyor iyice tepem attı sonra dedim hanfendi yollayın şu ambulansı sonra sorun kadın ölse sorularmı kurtarıcak diyorum hala kadın konuşuyor en sonunda çileden çıktım bağıra bağıra buradaki insan ölüncemi yollucaksın soru sorucaksan acilin ne önemi var yolla diyorum her isteyene yollamıyoruz dedi sonra dedim bu kadın ölürse hesabını sorarım sana kapattım suratına annemi kendi aracımızla götürdük acılar içinde ben geri geldim çok sinirli olduğum için babam yolladı 5 dakika sonra telefon çaldı tam olarak nerede dedi ben sonra başladım hanfendi biz 15 dk dır sizinle konusuyoruz dalga geçer gibi sorular soruyorsunuz buradaki hasta ölse umrunuzda değil yollamayın gerek yok kendimiz götürdük bu kadın ölürse hesabını en ağır şekilde vereceksiniz dedim ve kapattım suratına şimdi napmamız lazım böle durumlarda abilerim size soruyorum biz şakasınamı arıyoruz acil servisi hasta insan ölse umurlarında değil böyle bir şey olamaz cidden çok kötü bir durum
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: 112 acil rezaleti

geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.. Ne yazıkki ülkemizde ki dalgacı zihniyetli şahıslar yüzünden acil servisler emin olmak istiyorlar.acil servis personelleri bile bu durumdan çook rahatsız. böylesine hayati bi iş yapan servisi dalga geçmek için kullananların başlarına geldiğinde nasıl bi tepki verecekler merak etmiyor değilim.. tekrardan geçmiş olsun..

Yorum

Onurcum öncelikle çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir annen.O anda hoş bir durum olmuyor ben de buna benzer bir şeyi dedem rahatsızlığında yaşamıştım.Onlar da haklı olarak soruyorlar bazı soruları bunun nedeni hem size gelen ambulansı bilgilendirmek hem de gerçekten hastanın rahatsızlık derecesini öğrenmek için.Herkes iyi niyetli olmuyor malesef.En azından ambulansın gelmesini gerektirecek ciddi bir rahatsız olmasını öğrenmek istiyorlar.Tabiki o anda sizin içerisinde olduğunuz zor durumda bu sorular biraz vakit kaybı gibi oluyor ama zaten çok da fazla soru sormuyorlar en azından bana yaşını,cinsiyet,şuurunun açık olup olmadığını ve nasıl bir şeyin gerçekleştiğini sormuştu.10 dk içerisinde geldi sonra ambulans.

Benim önerim en doğru şey yine 112'yi arayıp sorulan sorulara hızlıca yanıt verip ambulansı beklemek.Çünkü; ambulanslar acil durumlara müdehale için tam donanımlı oluyor ve bir sağlık görevlisi bulunuyor.Götürürken yapılan bir yanlış veya yolda gerçekleşen istenmeyen bir duruma onlar olay yerinde müdehale edip önleyebiliyorlar.Allah sağlığımızla bizi sınamasın.Allah tüm hastalara acil şifalar versin...
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Geçmiş olsun neyi varmış annenin ?
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Büyük geçmiş olsun. İnşallah stres yaptığınız kadar büyük bir sorun değildir.
          1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
          Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

saolun tşk ederim hala belli değil ne olduğu serum veriliyor ve tahliller yapılıyor bekliyoruz
            GIBBON

Yorum

Allahtan Acil Şifalar

Evet yukarıda da bahsedildiği gibi gereksiz ve manasız aramalar yüzünden gerçek ihtiyacı olan insanlara hizmetin gitmesinde aksaklıklar olabiliyor

İnşallah Annenizin durumuda düzelir.

Tekrar geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sonuc belli oldu Allah'a şükür kötü bir durum yok kum düşürüyormuş bol bol su içmesini söyledi
                GIBBON

Yorum

gecmıs olsun kardesım allah sıfalar versın ... ewet ugur kardesımızın dedıgı gıbı cok bos yere rahatsız edenler var. neysekı annenın durumu ıyımıs allaha sukurler olsun tekrardan gecmıs olsun kardesım... bayramın kutlu olsun ıyı bayramlar!

Yorum

Geçmiş olsun Onurcum,taş düşürme sancısını iyi bilirim,felaket bişeydir..
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Onur geçmiş olsun kardeş... sen haklısın elbette ama bizde iş gereği aradığımızda aynı sorgulardan geçiyoruz, çünkü o an hastaya acil durumda yardım edebilceğimiz bir şey varsa onu söylüyorlar sonra gerçekten hastanın varlığından emin oluyorlar ve sonra gönderiyorlar...

malum bu ülkede insanlar çok uzun zamanlar 155'i 156' ı yı 112 yi 110 u ' abi elimde okey yok, okeye döneyim mi diye aradılar'....
                      F30 Sport+

Yorum

Onur kardeşim evvela büyük geçmiş olsun Allah aynı günü tekrar yaşatmasın dileklerimle beraber bende başımdan geen bir olayı paylaşayım bir arkadaşım ateşli silahla yaralanmış idi olayın oluştuğu andada aracın anahtarı arbedede kaybettik Allahtan ciddi bir bölgeden yara almadı fakat malum kan kaybı tehlike arz edecek boyutta idi 3 kere acil servis aramamıza rağmen soru üstüne soru soru üstüne soru en sonunda bir taksi durduda hastaneye götürdük hastanenein önündede 3 tane ambulans bekliyordu boş vaziyette ambulans şöförlerinin ellerinde kahve o vakitten sonra veryansın oldu tabi,
                        İkinciside Annem aynı annenin durumunda taş düşürüyormuş yine aynı sorunlar ambulans gelmez hastanenin kapısında sedye istersin o bile gelmez ya çok laçka bir sistemimiz var sağlık konusunda ben onu bunu bilmiyorum insanlar canları burnunda iken kimse kendini karşısında kinin yerine koymaz oldu bu herşey için gecerli malesef illa dişini gösterecen bişeyler hızlı ilerlesin diye malesef...

Yorum

kardeşim büyük geçmiş olsun, sıkma canını inşallah en kısa sürede geçer...

Yorum

Geçmiş olsun...
                            Aynı sıkıntıları bende annemde yaşamıştım..
                            Bir an önce iyi olur İnşallah...

Yorum

Geçmiş olsun Onur,inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur annen
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                              X