Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mazda rx8

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: mazda rx8

bildiğiniz senelerin spider'ı ilk autodromda atıl abi getirmişti sarı motorunu geliştirmişler sadece
    ~~MuGi~~

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Astra H
      bugun arkadaşlarımla bu aracı konuştuk.tasarım olarak harika duruyo.5 kapılı ve arka kapılarının açılış şekli çok hoş duruyo.ayrıca 1.3 motordan o kadar güç üretilmesi de çok şaşırtıcı.internette bir 2 tane ilan buldum fiyat olarak biraz pahalı duruyo sınıfına göre ama çok ilgimi çekti.sizin bu araçla ilgili bildikleriniz neler.mazda nın resmi sitesinde bile fiyat dahil çoğu bilgi yok.internette bulduğum birkaç ilan:
      http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0921050/detay/
      http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-rx8-lerden-58541246/detay/
      o motor rotary çalışma prensibinden kaynaklı piston kolunun olmadığı için rotarylerin atalet momenti daha az ve buda daha yüksek devirlere ulaşmasını sağlıyor ayrıca otto ve diesel cycle sıkıştırma oranı arttıkça verimi (yakığın benzine göre aldığın beygir) artar. düşük atalet momentinden dolayı motoru yüksek devirlere çıkarmak mümkün bu motorda dolayısıyla o beygirler o araç için normal

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eeyore
        Orjinal yazı sahibi: Funkyair
        Rocco ya da rcz dururken
        Tam fantazi derim
        rcz yede gerek yok daha ucuza daha kaliteli scirocco almak bence daha başarılı. rcz alanlarında %100ü memnun değil çok para o paraya o araba alınmaz pug nede olsa ama 0 sciroccolar 65 68.000 tl arası r almayacaksanız.. ki r a da gerek yok..
        bu konuda tarz ve zevkleri saymazsak size katılamıyacağım r derken type r dan bahsediyosanız
        type r ve s2000 atmosferik olarak modifiyeye hazır ataleti düşürülmüş piston ve piston kollarına sahip tam bir modifiye aracı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
          Rocco ya da rcz dururken
          Tam fantazi derim
          rcz yede gerek yok daha ucuza daha kaliteli scirocco almak bence daha başarılı. rcz alanlarında %100ü memnun değil çok para o paraya o araba alınmaz pug nede olsa ama 0 sciroccolar 65 68.000 tl arası r almayacaksanız.. ki r a da gerek yok..
          bu konuda tarz ve zevkleri saymazsak size katılamıyacağım r derken type r dan bahsediyosanız
          type r ve s2000 atmosferik olarak modifiyeye hazır ataleti düşürülmüş piston ve piston kollarına sahip tam bir modifiye aracı
          hiç süpheniz olmasın type r ve s2k nın ne olduğunu bildiğimden üstelik siz bana stok oynanmamış kız gbi s2k bulun 65 milyara =) varsa öle bi dünya.

bnm orda bahsettiğim 2 araç var ki japon un j si bile geçmiş durumda değil bahsettiğim araç scirocco R . tıpır veya s2k değildi. biri fransız biri alman her R tıpır değildir
          ~~MuGi~~

Yorum

ps düşmek istedim s2k yı genelde drift yarışlarında tercih etmezler ve özellikle ülkemizden örnek vermek gerekilirse drift academyde arkadan itiş olmasına rağmen s2k görüşmemiştir.
            evet arkadan itiştir fakat direksyon kutusu vb parçalar çok uğraştırdığı için drift yarışlarında pek rahabet görmez. yokmudur vardır ama bi 200sx e dökülen paranın kat kat fazlası dökülmüştür s2k ya.
            ~~MuGi~~

Yorum

Rocco ya da rcz dururken
              Tam fantazi derim
              hiç süpheniz olmasın type r ve s2k nın ne olduğunu bildiğimden üstelik siz bana stok oynanmamış kız gbi s2k bulun 65 milyara =) varsa öle bi dünya.

bnm orda bahsettiğim 2 araç var ki japon un j si bile geçmiş durumda değil bahsettiğim araç scirocco R . tıpır veya s2k değildi. biri fransız biri alman her R tıpır değildir
              ozmn teorim geçersiz olur

Yorum

Rocco ya da rcz dururken
                Tam fantazi derim

ozmn teorim geçersiz olur
                yalnış anlaşılma varsa sayenizde bertaraf edilmiş oldu teşekkürler.
                ~~MuGi~~

Yorum

aha burda benim konu açılmış ya arkadaşlar bakın şimdi bu araç 150 binde motoru eline alıyor olsa mazda niye 150 bin km, garanti versin? 150 bine kadar çıkarır sıkıntısını her türlü... 151 binde sıkıntı çıkaracak değil ya, yakıt tüketimi de, ya spor arabaya biniyorsunuz, 0-100 6 sn, bizim araçlarımız, bile yaklaşık bu civarlara yakın tüketim yapıyor, Allah'ınızı severseniz, rx-8 mi geçer, insignia mı? rocco denmiş ama r olmadığı müddetçe hangi rocco 6 sn'de yüze çıkıyor? rocco rcz bunlar bu araca rakip değil ki... ayrıca mazdanın motor da modifiyeye çok açık, buna ancak rakip s2000 gelir, başka araba buna rakip değil, diğer rakipleri de yazdım, elinde 250 bini tl'si olan gitsin e coupe 330 alsın

Yorum

snn o paylaştıın kırmızı vtec lide 1.4 tsi war r ları yiyo amaaa

ya öle yada böyle alanlardan kaçıyla görüştüysem memnun kalmadı + herifler rx7 nin devamı olsun diye öle bi kalkıştılar içlerinde patladı. niye milyon tane scirocco war kızılay dağıtmış gibi yada her yerde rcz ile karşılaşıyoruz. ben istanbulda bağdat caddesinde oturuyorum ki caddebostanda evim mc drive a yakın bi allahın kuluda rx8 le deliler gibi gezmiyo. ben sabantan akşama kadar oturim migros starbuck's ta 50tane scirocco sayarım 20tane de rcz ki farklı plakayla ama 5 gün otursam göreceğim rx8 sayısı 5i geçmez. bn bunu savunuyorum o onu yemiş bu buna şaapmış yok 0-100 geneline bakın arkadaşlar kaçar tane var bu arabalardan bu arabaları dergiler test ediyor olmadı konuşim kime çıktıysa gelsin yazsın buraya yazı konuda kapansın aaa
                    ~~MuGi~~

Yorum

rocco dan anca şeker olur r olmadıkça ona sert yarışlar büyük gelir

Yorum

biri daha bana "anca şeker olur" demişti ama o başında rocco dan önce bi takısı var ya onu demiştim o kadar emin olmayın araba iyidir kötüdür odur budur ama iş sürücüde biter..
                        ~~MuGi~~

Yorum

snn o paylaştıın kırmızı vtec lide 1.4 tsi war r ları yiyo amaaa

ya öle yada böyle alanlardan kaçıyla görüştüysem memnun kalmadı + herifler rx7 nin devamı olsun diye öle bi kalkıştılar içlerinde patladı. niye milyon tane scirocco war kızılay dağıtmış gibi yada her yerde rcz ile karşılaşıyoruz. ben istanbulda bağdat caddesinde oturuyorum ki caddebostanda evim mc drive a yakın bi allahın kuluda rx8 le deliler gibi gezmiyo. ben sabantan akşama kadar oturim migros starbuck's ta 50tane scirocco sayarım 20tane de rcz ki farklı plakayla ama 5 gün otursam göreceğim rx8 sayısı 5i geçmez. bn bunu savunuyorum o onu yemiş bu buna şaapmış yok 0-100 geneline bakın arkadaşlar kaçar tane var bu arabalardan bu arabaları dergiler test ediyor olmadı konuşim kime çıktıysa gelsin yazsın buraya yazı konuda kapansın aaa
                          canımı yakan nokta millette vw hastalığı var tek sebebi bu 1 sene sıra bekleyip alıyorlar netice
                          astra 1.4t bile bu hale sokuyo

Yorum

rx-7 ayrı bir alem 276 bg o araç zaten kendisi turbo, onu bu konuya dahil etmeye gerek yok kaç tane mazda var piyasada peki? rx-8 piyasada olsun ki? mazda tr piyasasına ilk giren araba, o zaman kuş takımı varken mazda 323 626 ile piyasaya girdi, klima 4 çam otomatiği cart curt standart, ve buna göre de fiyat yüksek oldu, çok ta kaliteli bir araç benim halamın eşi rahmetli arap konsolosuydu, 626, 929 çeşitli mazda araçlarla gelirdi arap plakalı, araçlar o zamanki balina kasa s serisine rakipti ya, çok kaliteliydi, ama işte bizim insanımız, pahalı şeyleri sevmez, adı sanı duyulmamış şeyleri sevmez, reklamı yapılmayan şeyleri almaz, ama devir değişti mazdanın bu ezikliği hala değişmedi... mazda piyasada yok gibi bişey, arada bir mazda 3 görüyorum ne 6 ne mazda pick up, piyasada dolaşmıyor ki rx-8 dolaşsın... rx-7 hadi mükemmel araç, peki tr'de ondan kaç tane gördün ki? yani mazda bilinmiyor, ben araca bindim, gidişine baktım, bana 5 yıl 150 bin garanti veriyor, eğer param olsa saniye beklemez alırdım...

Yorum

biri daha bana "anca şeker olur" demişti ama o başında rocco dan önce bi takısı var ya onu demiştim o kadar emin olmayın araba iyidir kötüdür odur budur ama iş sürücüde biter..
                              yarışla uğraşsam kesinlikle tek tercihim devri çabuk alan 106 gti olurdu tercihim fare gibi geçersin aralardan

Yorum

rocco da sürdük bindik, kapıştık, kalkışta insigniaya kafa atıyor da gerisi yok yaa, insignia bile icabına bakıyor onun kaldı rx-8'e rakip olacak

Yorum

İşleniyor...
                                X