Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia konusunda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia konusunda

mert bey kesinlikle turbo alın. onun verdiği keyfi hiç bir yerde bulamazsınız.tüp olayına gelince ne taktır ne taktırma derim ama bir arkadaşımın tüp takılırken ki yorumunu söylemek istiyorum: arabaya tüp takılırken içim acıdı.sökülmedik yeri kalmadı demişti(arabası hundaı era).bu arabalara az para vermiyoruz serviste de olsa öyle muamele görmesini istemem açıkçası.senelik 15000km yi geçmiyorsanız çok düşünmeyin derim. iyi forumlar...
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

şuan senin yaşadığın duyguyu ben 1 ay önce yaşamıştım sitedeki abilerim, arkadaşlarımın sayesinde 115bg almaktan son anda vazgeçtim
      benim kanaatim aracını sat kenarda bekle ben öyle yaptım ve çok uygun fiyata belki alınması bile imkansız denilecek fiyata aldım. bu arabalar herkesin alabileceği araçlar olmadığındean hemen satılmıyoyor sıkışan nakite ihtiyacı olan mutlaka çıkacaktır lpg hiç düşünme derim 1.6 turbo ve cosmo başka bişey demeye gerek yok
      2015 leon fr

Yorum

teşekkürler tavsiyeleriniz için.uygun bir araba çıkarsa atılım yapıcam.1.6 turbo farz oldu.st dusunuyorum.artık bekliyelim hazırda.st lerin 0 fiyatı çok fazla geldi bana ama her güzel şeyin bir zorluğu olur diyip beklicem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
          Orjinal yazı sahibi: okkes
          Orjinal yazı sahibi: Seyyah
          Orjinal yazı sahibi: Astra H
          teşekkürler tavsiyeleriniz için.o zaman ben 1 sene daha bekliyim artık önümüzdeki yaza kaldı insignia planları.olmuşken güzel bişey olsun diyenlerdenim o yüzden hedef 1.4 turbo cosmo.bu arada bülent abi bu sports tourner in tipi çok hoşuma gidiyor ya panaromik cam seceneği var dimi sizin araçta.
          Evet benim araçta panaromik sunroof var..Ve aracımdan çok çok çok memnunum
          Bülent abi adana buluşmasında Mehmet arkadaşımızda vardı. Araç herkesin çok hoşuna gitti. Çok harika duruyor güle güle kullanın.
          Teşekkürler Ökkeş kardeşim,S.T gerçekten çok güzel bir dizayna sahip..Geçen yaz tatil dönüşünde tesadüf bir Q7'nin yanına park etmişim.Eşim yanlışlıkla Q7'ye yönelmişti binmek için
          ahahahhaha çok iyi ya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Astra H
            teşekkürler tavsiyeleriniz için.uygun bir araba çıkarsa atılım yapıcam.1.6 turbo farz oldu.st dusunuyorum.artık bekliyelim hazırda.st lerin 0 fiyatı çok fazla geldi bana ama her güzel şeyin bir zorluğu olur diyip beklicem
            Turbo olsun Cosmosu şart değil. Benim gözümde..
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

kesin 1.6 T Cosmo
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
              X