arkadaşlar yaklaşık 2 aydır forumu severek takip ediyorum.insignia almaya karar verdim kesin olarak.aracıma yüksek fiyattan teklif aldım bugun.bütcem gerektiğince 45 bin tl ye kadar insignia bakıyorum.internette 20 25 tane buldum.2009 model hepsi bunu kabul edip alıcam alırsam ama bir sıkıntı var.1.6 motor hepsi turbo değil düz 1.6.bu araçların da % 75 i tüplü gözüküyor.sizce biraz daha para biriktirip adam akıllı bişey e mi atılsam yoksa bu 1.6 tüplülerden düşürsem mi kendime 1 tane.fikirleriniz benim için önemlidir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia konusunda
Collapse
X
-
Ynt: insignia konusunda
Mert eğer araç turbo değil ve benzinli ise oradan hemen uzaklaş 1.6T+LPG(Eğer garantili ise) bir sıkıntı olmaz bence.Benim görüşüm LPG olmasın ama sen yakıtına çok dersen oladabilir.Eğer imkanın varsa Cosmo al derim inan memnun kalırsın.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
-
ben tüplü arabaya karşıyım neden diye sorarsanız yollarda çok denk geldim yanarak ölenleri kotu oluyor insan her tup taktıranda yanıcak diye bir kaide yok ama işte tup takılan araca ilk 1-2 sene fazla birşey kaybettırmıyor ama ondan sonra çok eskitiyor aracı özellikle sevdigim nokta çok var bucada alıyor 3000cc veya 4.400cc araç lpg takıp gezıyor laf başı geldimi şu kadar beygır şu kadar gidiyor çok hızlı ne bilim kisme geçemez gibi laflarda kullanıyorlar veya tasarruf yapmak için lpg takıyor ama 4400 motor araca biniyor sonuç olarak lpg ye karşıyım eger durumunuz musayıtse dizel öneririm veya az ama öz binin derim benzinDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Bir kere kesinlikle turbo almanı tavsiye ederim.Eğer 4-5 bin daha yukarı çıkabilirsen cosmo al derim.Tüp işine ben uzağım onun için yorum yapmayacağım.Ama forumda bu konu çok tartışıldı,incelemenezi öneririm.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
teşekkürler tavsiyeleriniz için.o zaman ben 1 sene daha bekliyim artık önümüzdeki yaza kaldı insignia planları.olmuşken güzel bişey olsun diyenlerdenim o yüzden hedef 1.4 turbo cosmo.bu arada bülent abi bu sports tourner in tipi çok hoşuma gidiyor ya panaromik cam seceneği var dimi sizin araçta.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Astra Hteşekkürler tavsiyeleriniz için.o zaman ben 1 sene daha bekliyim artık önümüzdeki yaza kaldı insignia planları.olmuşken güzel bişey olsun diyenlerdenim o yüzden hedef 1.4 turbo cosmo.bu arada bülent abi bu sports tourner in tipi çok hoşuma gidiyor ya panaromik cam seceneği var dimi sizin araçta.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Astra Hteşekkürler tavsiyeleriniz için.o zaman ben 1 sene daha bekliyim artık önümüzdeki yaza kaldı insignia planları.olmuşken güzel bişey olsun diyenlerdenim o yüzden hedef 1.4 turbo cosmo.bu arada bülent abi bu sports tourner in tipi çok hoşuma gidiyor ya panaromik cam seceneği var dimi sizin araçta.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Astra HOrjinal yazı sahibi: FunkyairKesin Turbo
Yakalarsan Cosmo
Yilda 20.000 km den az kullaniyorsan Tupsuz olsun
Yorum
-
İlanları takip edin bazen saçma sapan fiyatlara arabalar satıyorlar bari sitemizden biri faydalansın. Geçenlerde 46.500 tl ye cosmo vardı sahibindende 2 saat sonra tekrar baktım satılmış. Bu arada kesinlikle 1.6 T ve cosmo donanım düşünün yoksa benle Bülent abi gibi 2 kez insignia almak zorunda kalırsın.
info: Bülent abinin 3. oldu ST ile beraber..
Yorum
-
1.6 115 bg, düz yolda gidişinde sıkıntı yok, ivmelenmesi de berbat değil, fakat çekişi yokuşlarda düşük, ama devirli kullanımda çok büyük kayıp yaşanmıyor, bir de yokuşlarda dur-kalkı pek rahat değil, ama yakıt tüketimi konusunda, ben deli gibi kullansam bile 10 lt'yi görmedim ortalamada bizimki de tüplüydü, ve 90 tl'ye o zaman 700 km yol gidiyordu, 40 lt depo, 34 lt gaz alıyordu, şehirlerarası, 500 km'yi deviriyordu... eğer ekonomik ve insignia karizmasına sahip ama çok gitmesin dersen, 1.6 biçilmiş kaftan, ama performans için turbo şart... ben denerdim 0-100 bazen, 13 sn'yi bulmuyordu, araç 2. viteste turboların aksine daha uzun bi şanzımana sahipti, ve 98 yapıyordu, bizim araçlar 95'i çok zor görüyor, ve 7000 devirde ancak, onda kesici 6500'dü... ben bizim eski araçta lpg'de honda city ile nerdeyse başa baş kalktığımı bilirim, ki city 100 bg ve insigniadan 400 kilo hafifti, 0-100 fabrika verisi onda 10 sn, bizim araçta 13.5'ti ben dediğim gibi 13 sn'yi pek bulmadım, daha iyiydim, araç patiye kalmazdı, ve lpg'de hafif yokuş yardımı ile 217 km hızı gördüm, vites 5'te
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: okkesOrjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Astra Hteşekkürler tavsiyeleriniz için.o zaman ben 1 sene daha bekliyim artık önümüzdeki yaza kaldı insignia planları.olmuşken güzel bişey olsun diyenlerdenim o yüzden hedef 1.4 turbo cosmo.bu arada bülent abi bu sports tourner in tipi çok hoşuma gidiyor ya panaromik cam seceneği var dimi sizin araçta.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
Yorum