kesin ayakkabıları cıkarıyorsundur bu arabaya binince
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
demin arabanın sahibini aradım biraz safa yattım arabada temizmiş cilatini orjınalmi hemşerim dedim çok temiz arabadır orjınal cilatin o hemşerim dedi bende yazın o adana sıcağında kıçın yanmadımı o cilatinlerle üçkağıtçı pezev... diyecektim vaz geçtim küfreder diye
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
bu resim çok yapancı gelmedi buna benzer bir müşterim var o jelatin değil koltuklara bildiğiniz örtü, arkalarındaki cepler kullanılmasın diye kafalıktan cepli mutfak önlüğü geçiriyor ihtiyaç halinde mutfak önlüğünün cepleri kullanılacak direksiyon ve vites topuzu ise tabiiki kılıflı
bu resim çok yapancı gelmedi buna benzer bir müşterim var o jelatin değil koltuklara bildiğiniz örtü, arkalarındaki cepler kullanılmasın diye kafalıktan cepli mutfak önlüğü geçiriyor ihtiyaç halinde mutfak önlüğünün cepleri kullanılacak direksiyon ve vites topuzu ise tabiiki kılıflı
Hangi araçtaydı bu :P
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
ya insanımızı seviyorum, kumandaya poşet geçirir, koltuk jelatini çıkartmaz, çıkartsa bile, hasır serer, direksiyona kılıf geçirir Türk insanı bu işte, yapar bunları, maksat orjinalleri zarar görmesin
demin arabanın sahibini aradım biraz safa yattım arabada temizmiş cilatini orjınalmi hemşerim dedim çok temiz arabadır orjınal cilatin o hemşerim dedi bende yazın o adana sıcağında kıçın yanmadımı o cilatinlerle üçkağıtçı pezev... diyecektim vaz geçtim küfreder diye
Abi deseydin bizde adanaya gider adamı cilatinlerdik arabası ile pek bir ahenk yakalardı uyumlu olurdu hiç olmassa ben arayımda diyim bari
Yorum