Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KGS KARTI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KGS KARTI

konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama değerli üyelerimize bir şey sormak istiyorum...
    Öncelikle eski arabamızda babamın aldıgı KGS kartı var.Alırken yanında olmadıgımdan bızım aracın plakasımı yuklendi yada bakiye sistemiylemi kullanıyor pek bir bilgim yok.Suan kart elimde ve babam ıcınde 17 küsür Tl oldugunu soyluor.Bnde yakın zamanda Kısmet ederse Adana - Pozantı arası ufak bir yolculuk yapacam.Şmdi sormak istediğim şey şu; eski aracımızla aldıgımız KGS kartı ile bn yolculuk yapacagım farklı aractada otobana giriş yapabilirmiyim.?? yardımcı olursanız sevinirim.umarım kendımı tam ifade etmişimdir...

Ynt: KGS KARTI

benim bildiğim sadece ogs de plaka veya kişi üzerine okuyor. kgs de öyle bir sistem yok öyle kart plakaya yüklü falan olsa 1. veya 2.köprüde hep millet kgs si bitip yada unuttuğunu görünce başkasından alabiliyo kartı alıp geçiyor onların kartını basıp o yüzden sanmam plaka üzerine olabilsin yada birşey ibrazı söz konusu olsun..

ama ogs yi biliyorum ya plakaya yada kişi üzerine oluyor diye..
    ~~MuGi~~

Yorum

bende öyle tahmin ediyorum ama soradan ceza felan gelir diye şüpelenmiştim..

Yorum

sanmam öle olsa köprüde bayaa insan patlardı..
        ~~MuGi~~

Yorum

kgsde plaka sıkıntısı yok kullanılabilir, ogsde var bu durum
          2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

birde şu var kart yaklaşık 6-7 aydır kullanılmıyor. bi sorun teskil edermii?

Yorum

Herhangi bir sıkıntı yok bende birkaç ayda bir kgs kullanıyorum kartlarda bir sorun oluşmuyor, arkadaşların dediği gibi kgs ler plakaya kayıtlı değil her araçta kullanılabilir

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...yeterince bilgilendim..

Yorum

İşleniyor...
                X