Duyuru

Collapse
No announcement yet.

29 ekim kutlaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 29 ekim kutlaması

Eğer sosyay medyayı takip etme şansınız olduysa orada birçok okullarda veya sokaklardaki kutlamalar iptal olmuştu. Bizde buna karşı olarak ben derimki Ankara tayfası Anıtkabire gidilsin..

İstanbulda ise Yarın akşam 19:00 da Anadolu Yakası bağdat caddesinde (canım evimmm) Fener Alayı Olacaktır. Bu kutlamaları engellemek isteyenlere karşı

Beşiktaştada fener alayı olacak diye okudum ama emin değilim Eğer İstanbulda Caddeye yakınsanız LÜtfen bu fener Alayına KATILIN ki Hala Cumhuriyetimize sahip çıktığımızı gösterelim

İmkanı olanlar Ankara tayfası olarakda Anıtkabire gidelim cidden gidiyor elimizden birşeyler ve bu ülkeye bu topraklara doğacak çocuklarımız torunlarımız bunları unutmayalım...
    ~~MuGi~~

Ynt: 29 ekim kutlaması

Müge kardeşim duyarlılığından ötürü teşekkür ederim kendi adıma evet bu törenlerin iptal edilmesinin mantığı çok içler acısı durumları ortaya cıkartılabilir en azından bunlar iptal ediliyorsa demek ki ulusal yas ilan edilmesi gibi bir durum oluşturuyor demektir buna rağmen bu yapılmıyorsa bu törenlerin iptal edilmeside bir çok sorunun cevapsız kalmasına neden oluyor!

bunlarla beraber bir çok şeyin şu günlerde ülkemizde iptal edilmesi gerekiyor düşüncesindeyim,
    Bu arada yarın elimizden geldiğince Biz Cumhuriyet bayramımızı yine kutlayacağız ,
    ve 10 Kasım için Anıtkabir organizasyonu hazırlıklarına başladık 10 Kasım hafta içine denk geldiği için katılım talebini göz önüne alarak Anıtkabir ziyaretimizi 13 KAsımda gercekleştirecez ve büyük bir katılım olacak inancındayım...
    Yarında imkanı olanlarla beraber Anıtkabir yapılabilir Pazar günü yapacağımız buluşmada bayraklı konvoy yapabiliriz sevgilerle...

Yorum

Arkadaşlar bu konuda kesinlikle duyarlı olmamız gerekiyor. Yarın için hastalarım var o nedenle Anıtkabire gidemeyeceğim.Ancak pazar günü kesinlikle bir toplantı yapıp bu konuya yöenlik tepkilerimizi insanlara duyurmalıyız.
      Bu konunun da izahı söz konusu değildir. Cumhuriyet taraihinde böyle bir iptal söz konusu bile değildir. Ankaranın ileri gelen gazeteci dostalrımızla yaptığımız sohbetlerde bunun izahının söz konusu olmadığı yönünde fikirlerini bizzat duydum. Bu ve buna benzer iptaller gölcük ve düzce depremleri sonrası yapılmadı da bu deprem sonrasında niye yapılıyor???? AYRICA ŞEHİT ASKERLERİMİZ İÇİN İSE TAM TERSİNE DAHA BÜYÜK ETKİNLİKLER YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. Gerçekten bu konu basit bir konu değildir. Kesinlikle önemsenmeli ve üzerinde durulmalıdır.saygılar sevgiler

Yorum

YARIN MÜMKÜNSE ARAÇLA BİRYERE GİDECEKSENİZ KONVOY OLMASINA GEREK YOK LÜTFEN BAYRAK ASIN OTOMOBİLLERİNİZE VE PAZAR GÜNKİ TOPLANTIDA LÜTFEN KONVOY OLSUN HERKES BAYRAK ASSIN ARABASINA

yazık günah nereye gidiyor bu devlet millet!!! 17ağustosta çınarcıktaydım ben gayet çınarcık çukuruda bizim evin önündeki denizin açıklarındadır ben van'a veya vanda yapılan hçbirşeyin o dönem bize yapıldığını hatırlamıyorum.. ne iptaller nede başka birşey.. ekimde evi kapatmaya gittiğimizde hala ceset kokusu hissediliyordu körfezi dolaşmak zorunda kalmıştık çünkü annem gölcüklüydü.. bu demek değil cumhuriyet bayramının kutlanmaması gerektiği. gölcük depreminde daha fazla ölü vardı onlar noldu?? yada o kadar şehit verdik az önce haberi okudum twitter dan gene 2 şehit vermişiz onlar biz rahat uyuyalım diye canlarından olurken onların atalarının da bu canını verdiği bayramı kutlamayalımmıı??? ne kadar geri kafalı oldukk...!!

bazı okullarda kutlama olacak bazılarında olmayacakmış mümkünse olmayan okula denk gelirseniz gidip hesabını sorun!!! BU CUMHURİYET KUTLANMAYA DEĞER OLMASAYDI ŞU AN BURDA OLAMAZDIK!

LÜTFEN HERKES EVİNİN CAMINA BAYRAK ASSIN BİRİLERİNİN GÖZLERİNE GÖZLERİNE SOKALIM HALA SAHİP ÇIKTIĞIMIZA BİRŞEYLERE!!!!!!
        ~~MuGi~~

Yorum

Her şey ama her şey unutturulmaya çalışılıyor.
          Cumhuriyetimizle, Atatürkümüzle dim dik ayakta olduğumuzu gösterme günü...
          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Bu bayram Cumhuriyetimizi korumak için canını feda eden şehit kardeşlerimizin bayramı. Yasımızıda unutmadan cumhuriyet coşkusunu en azından onlar için sürdürmemiz gerekir.Devletin kutlamaları iptal etmesinin doğruluğu elbette tartışılır ama bireysel olarak bazılarının bizi bölemeyeceklerinide bir şekilde göstermemiz gerekiyor. Şimdiden Yüce Türk milletinin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Saygılar....

Yorum

‎1937 :
              Atatürk çok hasta. Doktorlar;
              "Gitmeniz intihar"
              diyor ama O
              "hayır" diyor.
              "Halkın morali bozulur, kutlamalar olacak ve ben gideceğim......

Yorum

Almanya'dan bu olayi duydum ama burada okuyunca dehsete dustum
                Benim gibi hepimizin icindeki atesi yarin
                Tum sehitlerimiz icin yakacagimiza eminim

13 Kasim Anitkabir'i de unutmayalim

Yorum

Yaa bakıyorumda TV kanalları olsun İnternet Medyası olsun...
                  Ne bir tepki var ne bir isyan var herkes kuzu olmuş...
                  Yalakalık diz boyu TV ler de...
                  Bu ülkede hiç mi aydın insan okuryazar isyankar öğrenci yok...
                  İşçisi sesini çıkarmıyor ...
                  Memuru sesini çıkarmıyor...
                  Ne biçim bir millet olmuşuz biz yaa yazıklar olsun...
                  Sinirlendim akşam akşam...

Yüce TÜRK milletinin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun...
                  Allah ım sağlık sıhhat verirsede her sene kutlucam ne olursa olsun...

Yorum

evet medya sus pus modunda ama sosyal medya kuduruyor.. zaten artık bütün toplaşmalar bütün böyle organizasyonlar twitter üzerinden kovalanır oldu.. iyide oldu..
                    ~~MuGi~~

Yorum

EVET İNSİGNİATEAM AİLESİ ŞU AN İTİBARIYLA CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ATAMIN DA RUHU ŞAD OLSUN!!!!!!

Yorum

cumhuriyet bayramınız kutlu olsun nice bayramlara inşallah
                        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                        GIBBON

Yorum

Gelecek nesillerin Türkiye de Cumhuriyetin ilanı günü, ona en merhametsizce hücum edenlerin başında, cumhuriyetçiyim iddiasında bulunanların yer aldığını görerek şaşıracaklarını asla farz etmeyiniz! Bilâkis, Türkiye'nin münevver ve cumhuriyetçi çocukları, böyle cumhuriyetçi geçinmiş olanların hakikî zihniyetlerini tahlil ve tesbitte hiç de tereddüde düşmeyeceklerdir.

Mustafa Kemâl ATATÜRK

Yorum

Şu an anadolu yakasındayım,akşam saatlerinde caddede fener alayı olacakmış.Uygun olursam bende katılacağım...Sessiz kalmamalıyız.....
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                              Şu an anadolu yakasındayım,akşam saatlerinde caddede fener alayı olacakmış.Uygun olursam bende katılacağım...Sessiz kalmamalıyız.....
                              saat 19:00 da suadiye zara'nın ordaki ışıklardan başlayıp göztepeye kadar yürüyüş
                              ~~MuGi~~

Yorum

İşleniyor...
                              X