Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İzleyin Gençliğimiz Bu Durumda!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İzleyin Gençliğimiz Bu Durumda!

Bu videoyu yapan arkadaşlar gerçekten çok iyi gözlemci ve ülkemizin gençlerinin Facebook, Twitter vatan severliğini çok güzel ortaya çıkarmışlar.
    Sonuna kadar dikkatlice izlemenizi tavsiye ederim. http://www.facebook.com/photo.php?v=264298666945344
    Beyaz tutkudur.

Ynt: İzleyin Gençliğimiz Bu Durumda!

süper bi video yapmış adamlar aynen böyle şimdiki gençlik herkez askerlikten nasıl kacarım ın derdinde atamıza doktor sormuş ATAM NERENİZ AGRIYOR ATA ÇEVAP VERMİŞ KEMİKLERİM SIZLIYOR
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Çok çok bunlardan çok. İlkokul 4 de internette tanışan cocuktan ne olacak bilmiyorum.
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

üniversite gençliğn çoğu böyle. bilgisayar nete bağlı köle durumundalar......

Yorum

özellikle online oyunlar gençleri ve çocukları bağımlı hale getiriyo.bu yolla hem paralarını alıyor hem de dusunemeyen bir türk gençliği oluşturuluyor.

Yorum

Bizim zamanımızda Street Fighter ve Hagar vardı...
            Çok jeton harcadım...
            Kimseye tavsiye etmiyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Astra H
              özellikle online oyunlar gençleri ve çocukları bağımlı hale getiriyo.bu yolla hem paralarını alıyor hem de dusunemeyen bir türk gençliği oluşturuluyor.
              +1 Çok yerinde bir yorum olmuş.

Orjinal yazı sahibi: skydroll
              Çok jeton harcadım...
              En azından bu oyunları oynayan insanlar düşünürdü abi şimdi ise resmen internet kölesi herşey show.

Orjinal yazı sahibi: iatros
              Çok çok bunlardan çok. İlkokul 4 de internette tanışan cocuktan ne olacak bilmiyorum.
              Aynen öyle abi. Herkes interneti bilgi platformu olarak kullansa ne mutlu.

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              süper bi video yapmış adamlar aynen böyle şimdiki gençlik herkez askerlikten nasıl kacarım ın derdinde atamıza doktor sormuş ATAM NERENİZ AGRIYOR ATA ÇEVAP VERMİŞ KEMİKLERİM SIZLIYOR
              +23424225269 kesinlikle katılıyorum.
              Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Güneş
                Orjinal yazı sahibi: Astra H
                +1 Çok yerinde bir yorum olmuş.

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                Çok jeton harcadım...
                En azından bu oyunları oynayan insanlar düşünürdü abi şimdi ise resmen internet kölesi herşey show.

Orjinal yazı sahibi: iatros
                Aynen öyle abi. Herkes interneti bilgi platformu olarak kullansa ne mutlu.

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                +23424225269 kesinlikle katılıyorum.
                ali bey son yazdıgınız numara varya benim cep telefonumun son 4 harfi bence bi sayısal oynayın ihihi
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

ali bey son yazdıgınız numara varya benim cep telefonumun son 4 harfi bence bi sayısal oynayın
                  haha Kesinlikle ozaman oynuyorum Tesadüfe bak
                  Beyaz tutkudur.

Yorum

bilmediğimiz bişey değil ki artık ruhu çalındı Türk gençliğinin yazık...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      bilmediğimiz bişey değil ki artık ruhu çalındı Türk gençliğinin yazık...
                      Aynen abi resmen gün geçtikçe saygıyı, kararlılığı, düşünceyi yitiriyoruz.
                      Beyaz tutkudur.

Yorum

İşleniyor...
                      X