Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MotoGP Ölümlü Kaza!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MotoGP Ölümlü Kaza!

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Orjinal yazı sahibi: dragon_10
    Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    bencede o kafadan cıkması cok zor acaba baglamadımıki
    emre kaç tonluk darbe yedi sence o kafaya 200 kg motor olsa 60 70 kg de pilot olsa artı hız ? bağlamama gibi bir şey söz konusu değil bence çok büyük darbe aldı boynu kırıldı kesin ve acı son..
    Abi boynunuda koparıp alması gerekirdi benim mantığımca...
    tekerler çarpıyorya emre ilk onun için ilk kaska darbe aldı 2 ci kask darbesinde kafa kopmadığı için kask bağlantısı kopuyor o kafayı ordan koparmak okadar basip değil...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Orjinal yazı sahibi: emrezxr
      bencede o kafadan cıkması cok zor acaba baglamadımıki
      emre kaç tonluk darbe yedi sence o kafaya 200 kg motor olsa 60 70 kg de pilot olsa artı hız ? bağlamama gibi bir şey söz konusu değil bence çok büyük darbe aldı boynu kırıldı kesin ve acı son..
      Abi boynunuda koparıp alması gerekirdi benim mantığımca...
      tekerler çarpıyorya emre ilk onun için ilk kaska darbe aldı 2 ci kask darbesinde kafa kopmadığı için kask bağlantısı kopuyor o kafayı ordan koparmak okadar basip değil...
      Abi kafayı koparmak zorda kaskın bağlantısını koparmak kolay mı yahu

Yorum

Kask bağlantıları ciddi sağlamdır...Aşina olmayan bir insan bile zor açar.Kaskın o kadar kolay çıkması bence normal değil ki hala bir açıklama yapılmadı olayla ilgili.Yani tabiki kask çıkabilir ama başına zarar vermeden çıkmış gibi gözüküyor.
        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

scuturla bile kafada rüzgardan kafada kask durmuyor kaldıki düzlüklerde 300 km hıza ulaşan bu motorun üstünde durmayı bırakın tutunmak bile çok zor en çok basıncıda gören kask... bağlantısı takılı olmama şansı yok....

Yorum

Video'yu birkaç kez seyrettim. Arkadan gelen motosiklet yerde sürüklenen sürücünün kafasına bütün şiddetiyle süratli bir şekilde vuruyor. Kask tamamen bağlı bile olsa o şiddet bir çarpmaya karşı bağlantı noktalarından koptuğunu sanıyorum.

Yorum

scuturla bile kafada rüzgardan kafada kask durmuyor kaldıki düzlüklerde 300 km hıza ulaşan bu motorun üstünde durmayı bırakın tutunmak bile çok zor en çok basıncıda gören kask... bağlantısı takılı olmama şansı yok....
              Zafer abi sen ne kadar motosiklet kullandın bilmiyorum ama...Bedeni doğru seçilmiş bir kaskı bağlı olmasa dahi bırak sağa sola çevirmeyi kaskı çıkartırken bile boynuna ciddi şekilde çekme kuvveti uygulaman gerekir yani değil scooter sen 300 ile git o kask öyle fırlayıp gidemez!Sen durmuyor diyorsun? Sinan Sofuoğlu'nun kazasında da kask "bağlı olmadığı" için başından çıkmış ve vefat etmişti...Ben sanmıyorum ki bir MotoGP pilotunun yarış esnasında kaskı bağlı olmasın ama bir kaskında baştan fırlaması normal birşey değil.Elbet kaza sonucu ölüm nedenleri araştırılıyordur ve biz de öğreniriz...
              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

See http://www.webbikeworld.com/r2/shoei/qwest/ for the full review, more photos and all the details on this helmet and over 140 more.

Yorum

bende izlerken +18 ibaresi olduğundan adamın kafasının koptuğunu ve kaskın içinde yuvarlandığını sanarak izledim ve ürperdim, neyseki öle değilmiş, yinede feci bi kaza olmuş, Allah rahmet eylesin...

Yorum

İşleniyor...
                  X