az önce van ilimizde 6.6 şiddetinde deprem olmuş, yıkılan binalar mevcutmuş, umarım ölü yada yaralı yoktur....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
VAN 'DA DEPREM....
Collapse
X
-
Ynt: VAN 'DA DEPREM....
allah rahmet eylesin........ bu günde 3 şehidimiz 6.7 yaralımız var allah onlara mermi sıkanların bin türlü belasını versin aminnnn....daha yazılacak konu çokta neyse aklı olan düşünür bulur.....
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
cezaevinin duvarlarıda yıkılmış 150 mahkum kaçmış 50 kişi geri gelmiş şimdi bide onları aramak var allah kolaylık versinHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrcezaevinin duvarlarıda yıkılmış 150 mahkum kaçmış 50 kişi geri gelmiş şimdi bide onları aramak var allah kolaylık versin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinBizim takımdan var mı oralarda?
Yorum
-
Deprem öldürmez,deprem güvenliği olmayan binalar öldürür sözü yine yerini buldu.Türkiyede hiçbir kuralın tam olarak uygulanmaması yüzünden başımıza birçok olay geliyor.En önemlilerinden biride işte deprem güvenliği sağlanmış bina yapılması.Yıkılan binalardan bazılarının henüz 5-6 yıllık olduğu söyleniyor.Yazık çok yazık,bu binaları yapan ve yapılmasına müsade eden insanlar nasıl hesap verecekler?? Çok fazla sürmez bu depremide unuturuz bizSonra bu fimi daha çok defalar izleriz.....
Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet,kalanlara başsağlığı ve geçmiş olsun diyorum.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Sosyal medyada yardım çağrıları yapılıyor. PTT kargo dahil kargo şirketleri yardımları ücretsiz getiriyor şubelere götürmek yeterli. Doğal afetin ne zaman ne yerde olacağı belli değil çünkü hepimiz aynı doğada nefes alıyoruz.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum