Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kolanın zararları...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: kolanın zararları...

Orjinal yazı sahibi: celikler05
    COLA HAKKINDA BİLMEK İSTEYECEKLERİNİZ
    Cola deyip geçmeyin... Büyük olasılıkla az sonra okuyacağınız bir çok şeyi, siz zaten daha önceden biliyordunuz (!), ya da bilmeyenler bazı dostlarımız içince bunlar zaten birer saçmalık. Eğer burada anlatılanlara inanmadıysanız denemesi 1 YTL'dir. Yani bir kutu kola yeterli.
    TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN: Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit tuvalet başındaki lekeleri yok edecektir.
    KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN: Tamponu kolaya batırılmış marlboro folyosuyla iyice ovunuz.
    AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN: Bir kutu kolayı kutup başlarına dökün ve çapak yok olsun.
    PASLANMIŞ BİR CİVATAYI SÖKMEK İÇİN: kolaya batırılmıs bir bezi birkaç dakika paslı civataya uygulayınız.
    ELBISENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN: Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. kola yağ lekelerinin yok olmasına yardim edecektir.
    KOLA ARABALARIN ÖN CAMINDAKI LEKELERI YOK EDER.
    !!! AYRICA BİZ BU MADDEYİ İÇERİZ !!!

İçimiz dışımız mis gibi olacak desene

Yorum

Bu kadar kullanışlı bir maddeyi biz sadece içerek tüketiyoruz, demekki farklı kullanım alanlarıda mevcut muş
      Gıcırdayan ağrıyan eklemlerimizi cola ile ovalım, boyun bel ve sırt ağrılarına da iyi gelebilir.

İşin şakası benim yıkamacıda bi ara benim lastikleri cola ile parlatmıştı.
      Sorduğumda ise
      "-Abi parlatıcı da yola çıkınca toz tutuyor, buda. Neticede müşteri geldiğinde parlak görsün yeterli."
      dedi.
      Bende iyiymiş dedim ne diyeyim..

Yorum

sağlık kadar işin siyasi boyutu da var;

Belçika'da, Sağlık Bakanlığı'nın bu ürünü içenlerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü ve bu içeceğin içerdiği maddeler nedeniyle alyuvarların eridiğini, dolayısıyla kansızlık meydana geldiğini bildirdiği C***, elde ettiği karının yüzde 50'sini de İsrail ordusuna aktarıyor.

Hindistan'ın geçtiğimiz yıl tamamen yasakladığı, Letonya'da ise okullardaki satışını tamamen, dışarıda ise çocuklara satışını yasakladığı C*** firması, Filistin topraklarında katliam yapan İsrail'in de en büyük destekçisi.

EN FAZLA TÜKETENLER MÜSLÜMAN ÜLKELER
        Yahudilerin yaşadığı alanlarda yaptığı reklamlarda, C*** içenlerin aynı zamanda İsrail'e destek verdiği mesajı veren firma, elde ettiği karının büyük bir bölümünü ise Müslümanlardan karşılıyor. Yapılan araştırmalara göre C*** içenlerin büyük bir bölümünü Müslüman ülkeler teşkil ediyor. Yani Müslüman ülkeler kendi elleriyle İsrail'e uçak, bomba, tank ve tüfek sevkıyatı gerçekleştiriyor.

kaynak:habervaktim.com

Yorum

2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
            Maşallah. İnşallah bundan sonrada içmezsin gerçelten çok kötü şeyler...
            tşkler irademe çok güvenirim sanırım içmem...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              içkim yok sigaram yok sayım yapmam bi kolam var arada sırada oda bırak dersen bırakayım zafer abi:=)
              kendi sağlığın için yapmalısın gökhancığım

Yorum

kolanın yeri ayrı ya zor bırakırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                  kolanın yeri ayrı ya zor bırakırım
                  ömer zaten insanın kendi kendine verdiği zararı kimse yapamaz..

Yorum

aynen öyle abi haklısın valla

Yorum

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Yorum

Bizim koyde herhangi bir yerde vidalar paslaninca biraz kola dökerler 5 dakika kadar beklerler vidanın pasını çözsün diye vidayı çözen bizi ne yapar acaba
                        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                        GIBBON

Yorum

Dün akşam çekirdek ve kola süper gitti..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yakup
                            sen iyice bağımlı olmuşsun allah kurtarsın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yakup
                              benim yeğende kola hastasıydı yakup bir gün evde otururken bağıra bağıra hastaneye kaldırdılar midesi delinmişti ameliyat oldu apar topar. o gün bu gün ağzına sürmüyor senin midenin delinmesi de yakın galiba dediğin kadar içiyorsn kolayı

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ürkütücü bi durum, Allah korusun.
                                İçki, ot, sigara, gece hayatı, karı kız, balık, av, kahvehane hiç bir alışkanlığım yok. Tek bağımlılığım bu.. Birde RC
                                Bu da giderse elimden hiç bi zevkim kalmayacak.

Yorum

İşleniyor...
                                X