Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kolanın zararları...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: kolanın zararları...

şöyle hava sıcak olacak, kutu coca colayı alacaksın buz gibi ımmm süper yaa
    F30 Sport+

Yorum

Kola içenlerde mide, bağırsak kanserleri daha çok görülüyor. Kanser asidik ortamları seviyor. Bunun için mümkün olduğunca maden suyu, süt, yoğurt ve ayran tüketmek gerekiyor. Bu arada sigara içen arkadaşlarla yeni bir bilgi paylaşayım. Bugüne kadar sigaranın kolon kanseri ile bağlantısı olmadığı söyleniyordu ve kolon kanserinden korunmak için bol meyve ve sebze tüketilmesi tavsiye ediliyordu. Bilim adamlarının son yaptığı çalışmalar sigara içenleri meyve sebze tüketiminin kolon kanserinden korumadığı gibi hatta tetikleyici faktör olduğu ortaya kondu. ( Fransa'da yayınlanan ciddi bir bilim dergisinde İsrail'li bilim adamlarının yaptığı çalışma) Sağlığınız için sigara içmeyin.
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

kola ya verdıgınız her para askerlerımızede mermı olarak gerı donuyor bır zararıda bu
        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
          hergün yemekte 0,5 lt e yakın içiyorum ne yağ ne obezite ne şişmanlık hiç bişey yok keşke biraz kilo aldırsa
          Acısını sonra çekersin şişmanlamak istiyorsan Bana takıl

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

kolanın zararları hakkında hepimizin az yada çok bilgisi var
            fakat bu açıklamalarda bazı bilmediklerim vardı, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

gördüğüm üzere cola rakıdan daha tehlikeli ve zararlı bir içecek bence. üstelik çocukları tehdit eden, gelecek nesillere zararı dokunabilecek ölçüde.

madem hükümetçe halk sağlığı bu kadar önemseniyor, hükümette colanın ötv'sini de önemli ölçüde arttırmasını talep ediyorum. mesela 1lt cola 50 tl falan olsun

Yorum

Eve ayda 2 kasa kola alıyorum 1 LT lik. 30-45 gün arası bitiyor. Kahvaltıda bile kola içen bir aileyiz.
              1.5 KG çay almıştık, 7-8 ay boyunca durduğu yerde çay küflenmiş attık Misafir gelirse demlenir :P
              Akşamları içmeden uyuyamam, öğlen yemeğinde olmazsa olmaz, ikindi vakti mutlaka snickers ve kola, dondurma veya tatlı olursa mutlaka lazım tek gitmez.
              O kadar video izledim, zararlarını okudum vs. ama kolasız bir hayat benim için mümkün değil.
              Bu arada Bizim toplu tüketim mağazalarını tavsiye ederim kola için.
              1 LT pepsi 1.16 TL 1 kasası 13,99 yapıyor. Marketlerde 1 LT 1.70 den satılıyor.

Yorum

yakup bey, sorması ayıp kaç kilosunuz acaba

Yorum

1,78 boy - 66 Kg

Yorum

helal olsun ve nazar değmesin, ideal ölçüler.

fakat daha çok 35'ten sonra başlıyor olay, dikkatli olmakta fayda var.

Yorum

Düzenli olarak salona gidiyorum bunu belirtmemiştim haksızlık yapmayayım..
                      Sanırım vücut yakıyor, ama bırakırsam ne olur bilemiyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        hergün yemekte 0,5 lt e yakın içiyorum ne yağ ne obezite ne şişmanlık hiç bişey yok keşke biraz kilo aldırsa
                        Acısını sonra çekersin şişmanlamak istiyorsan Bana takıl
                        bana bu sözü ne doktorlar ne diyetisyenler ne obezler söyledi ama yok bu bünye kilo almıyor
                        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

kardeşim kolayı bende cok seviyorum sıgara içmiyorum ona sayıyorum ne yapayım
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Eki eki eki haha Bu güzel olmuş işte.
                            Ben buyuzden doktor olmadim alayi fason bunlarin
                            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

kolayı bırakmıştım büyük ölçüde.hala sürekli olarak kola içen arkadaşlar da bırakır inşallah en yakın zamanda

Yorum

COLA HAKKINDA BİLMEK İSTEYECEKLERİNİZ
                                Cola deyip geçmeyin... Büyük olasılıkla az sonra okuyacağınız bir çok şeyi, siz zaten daha önceden biliyordunuz (!), ya da bilmeyenler bazı dostlarımız içince bunlar zaten birer saçmalık. Eğer burada anlatılanlara inanmadıysanız denemesi 1 YTL'dir. Yani bir kutu kola yeterli.
                                TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN: Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit tuvalet başındaki lekeleri yok edecektir.
                                KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN: Tamponu kolaya batırılmış marlboro folyosuyla iyice ovunuz.
                                AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN: Bir kutu kolayı kutup başlarına dökün ve çapak yok olsun.
                                PASLANMIŞ BİR CİVATAYI SÖKMEK İÇİN: kolaya batırılmıs bir bezi birkaç dakika paslı civataya uygulayınız.
                                ELBISENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN: Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. kola yağ lekelerinin yok olmasına yardim edecektir.
                                KOLA ARABALARIN ÖN CAMINDAKI LEKELERI YOK EDER.
                                !!! AYRICA BİZ BU MADDEYİ İÇERİZ !!!

1.) C*** ve P***'nin ortalama pH değeri 3.4. Bu asitte dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.
                                2.) P*** veya C***'yı içmeden önce bir düşünün.
                                3.) Dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği CARBONDİOKSİT içiyorsunuz.
                                İki yil önce Delhi üniversitesinde "kim daha fazla c*** içecek" diye bir yarışma yapıldı. Sekiz litre c*** içen kazandı ve herkesin gözü önünde öldü. Neden? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.
                                Birisi, kırılmış dişini bir şişe p***nin içine koydu ve diş 10 günde eridi!!! Dişler ve kemikler ölümden sonra en fazla dayanabilen organlarımızdırlar.
                                Bir sise kola içerek midenize ve bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün...
                                Arkadaşlar C*** ve P*** ile ilgili gönderilen yazı; liseli birkaç genç arkadaşın ortak platformlarda yapılan tartışmalar sonucu aldıkları bir kararın ürünüdür. Bu yazı internet üzerinden gönderilerek yayılması amaçlanmıştır. Zaten onlar da \'boyalı basın\'dan ya da \'yaz eylemcisi\' kimi sivil toplum örgütlerinden ve siyasi parti gibi oluşumlardan destek beklemiyorlar. Yoksa hasa ulusal C*** ve P*** şirketlerimiz kendilerine yaptıkları parasal desteği ya da promosyon adı altında verilen \'sus\' paylarını vermezler. O liseli arkadaşlarınsa maddi açıdan bağımlı olduğu hiçbir kurum ve kuruluş yok. Tek istedikleri siyasi görüş ne olursa olsun ortak zeminde karar alabilme ve teorik bilgileri pratiğe geçirebilmelidir. Size gönderilen yazıda kolanın insan sağlığına karşı zararlarına değinilmistir. Ama tabi ki; işin bir de politik yönü vardır. Bu kadar zararlı bir içeceğin nasıl olurda bu kadar tüketilebilir olabilir ve biri Amerikan firması olmak üzere bu şirketlerin bu kadar kar elde edebilir?. 16-17 yaşındaki gençlerimiz de bunun arkasında ne olduğunu en az sizin kadar iyi biliyorlar. Unutmayın ki; bu firmalar reklamlarında Tarkan, Ricky Martin, Jennifer Lopez gibi ünlüleri kullanarak tüketimi bilinçsizce sorgulamadan gerçekleştirmek istemişlerdir.
                                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

İşleniyor...
                                X