Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En fazla neden ceza yiyoruz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: En fazla neden ceza yiyoruz?

Sis farı cezası burada çok kesiliyor.Aslında haksız da değiller...Havada sis yokken açmak sadece gösteriş için oluyor.Sis farları da genellikle normal farlardan daha kuvvetlidir ve karşı taraftan gelen insanı rahatsız edebiliyor...
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

valla bizim afl'lerin yanında sis farı park lambası gibi kalıyor, karşıdan hafif rampa yukarı bir insignia geldi karşımdan, valla gözlerin namusuna göz dikiyor ben seviyorum yakmayı, benimkiler bir de beyaz, park+sis lambası çok hoş duruyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        valla bizim afl'lerin yanında sis farı park lambası gibi kalıyor, karşıdan hafif rampa yukarı bir insignia geldi karşımdan, valla gözlerin namusuna göz dikiyor ben seviyorum yakmayı, benimkiler bir de beyaz, park+sis lambası çok hoş duruyor
        tamam görüntü olarak güzel oluyor ama araba kullanırken zaten kendi arabanın önünü görmüyorsun, karşıdan gelende arabanın lambaları ne güzel demiyordur tahminimce hemde adamın gözünü alıyor yani güzelmiş dese bile ardından kesin küfrediyordur eminim
        Sisler gündüz görülmeye belki faydası olur ama akşam yakmaya bende karşıyım
        InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
        X