Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En fazla neden ceza yiyoruz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• En fazla neden ceza yiyoruz?

Yapılan anket çalışmasına göre, Türkiye'de trafik cezalarının dağılımlarına bakıldığında yüzde 39,2 ile aşırı hız ilk sırada...

Ynt: En fazla neden ceza yiyoruz?

Bana Gelmeyen cezalar varmıdır acaba Ptt de böyle bir kayıt tutuluyormu bir baktırsak haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Bana Gelmeyen cezalar varmıdır acaba Ptt de böyle bir kayıt tutuluyormu bir baktırsak haha
      Fatih bey, sizin gibi hızlı bir sürücüye Kargo, Kurye ve APS bile yetişemez. ihihi

PTT’de ise sizlere ceza tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde peşin ödeme yaparsanız %25 indirim uygulanacağı hususu var.

Ayrıca, mutlaka bu link adresini biliyorsunuzdur ama aracınızı bir sorgulatın bakalım. Cezanızın olup, olmadığı hususuna da yer vermişler..

linkinden "Sık kullanılanlar" bölümünden "MTV Sorgulama ve Ödeme"

Yorum

Benimki bellidir.
        RADAR

Yorum

hayatımın ilk hız denemesini yaparken radara girmiştim ya hiç unutmam.arabadan indim ayaklarım titriyodu resmen bu sene de emniyet kemerinden bir kez yedik cezayı.o da tam komediydi.normal hızda gidiyodum polisi görünce emniyet kemerini takmaya çalışırken polisin yola koyduğu konilere girdim bam güm

Yorum

Daha 2 defa ceza yedim ikiside Radar.
            Beyaz tutkudur.

Yorum

bir defa yedim oda tabiki hız
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                bir defa yedim oda tabiki hız
                ilk ceza hızdan yedim

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

güzel bir konuya değinilmiş

henüz bugün elime ulaşan trafik cezası zarfından ne çıktı dersiniz radar cezası

Düzce otobanda vesikalık fotomuda ekine koyup yollamışlar.. 120kmlik yerde 186Km ile 290 TL'yi geçirmiş devletimin polisi sağolsun..

Şimdiye kadar bu 3. radar cezam ve 3'üde %30 sınırın da üstünde..

* 70 kmlik şehir içinde 116km
                  * 90 kmlik bölünmüş yolda 158 km
                  * ve son olarakta bugün tatlı bir tebessümle karşıladığım 120 kmlik otobanda 186 km ne diyelim devletimiz sağolsun, kasası dolsun
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

sayısını hatırlamadığım kadar radar cezası yedim..Sırf Gökhanım maaş alsın diye
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      sayısını hatırlamadığım kadar radar cezası yedim..Sırf Gökhanım maaş alsın diye
                      Evet Bülent abi hatırlıyorum, daha geçenlerde yazmıştın tatilde peşpeşe yediğin cezaları
                      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Hiç hız cezası yemedim Allaha şükür sakin bi kullanıcıyım. Yoksa şehir içinde İnsignia 1.6 Turbo ile ortalamam ( 350 km'nin ortalaması ) 9,7 lt (Ankara - Dikmen ) olmazdı.

Bugüne kadar 3 kırmızı ışık , 3 tane de park cezası yedim.

Yorum

Bir kez ceza yedim o da hız sınırını aştığım içindi.İftara yetişmek için yapmıştım(normalde de hız yaparım ama işte iyi yere saklanmış memur... )
                          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

ben 2009 da 225 km motorla bi ceza yedim 2 ay motora binmedim benzinden amorti etsin diye haha haha haha

saka bi yana bu cezayi gercekten yedim kıvırmaya gerek kalmadan bide resim yollamışlar cok acı cooookkkkk(allahtan arkamda biri yoktu ceza eve gelmiş) cool cool cool cool cool cool cool
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

:P işte o zaman asıl cezayı keserdi yenge..

Yorum

İşleniyor...
                              X