ben 2009 da 225 km motorla bi ceza yedim 2 ay motora binmedim benzinden amorti etsin diye haha haha haha
saka bi yana bu cezayi gercekten yedim kıvırmaya gerek kalmadan bide resim yollamışlar cok acı cooookkkkk(allahtan arkamda biri yoktu ceza eve gelmiş) cool cool cool cool cool cool cool
valla dogru diyorsun bişey değil ehliyet motor araba gece dışarı cıkmalar hepsi elimden giderdi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Cam filminede ayar oluyorum. Konya doğumevi nin önünde park halindeki BMW yi çekiyor polis. Geliyoruz araç yok. Polis 7emin park çekici herneyse bulduk aracı. Dedik neden çekilmiş araç sebep ne ?
Ne desene beğenirsiniz ?
-Camlar filmli olduğu için çekilmiş aracınız.
Sanırım bölgesel bi sıkıntı var orda..
Vizeden geçen onay verilen araca trafik nasıl kusur buluyor aklım almıyor..
radar cezası yedim ama 115 bg insignia ile :S o da bir önceki ışığa kadar 195 basmış ışıkta durmuştum, sonra hızlanırken radarı gördüm 140'la gidiyordum, aracı gördüm frene asıldım fakat 65 hız sınırı olan yolda 103 ile radara girdim 265 lira ceza kesmişlerdi sağolsunlar bir kere kapalı yola girmekten, bir kere de muayenesiz araçla jandarmaya yakalandık tanıdık diye sadece emniyet kemeri cezası kesti yoksa araç bağlanıyordu :S
benim hiç vukuatım yok, babamın da 4-5 yıl kadar geçmişini hatırlıyorum, bir park cezası, bir sis farı cezası
birde hiç unutamadığım bir olay, Reno Toros'ların sıfır üretildiği yıllarda kaç yıllarıydı bilmiyorum, Samsun'a giderken emniyet kemerinden ceza yemişti, aralarında ne yaşandı hatırlamıyorum ama babam polisin önünde makbuzu yırttıktan sonra arabaya binip devam etmişti cezayı da ödemedi, zaman aşımına girdi.
benim hiç vukuatım yok, babamın da 4-5 yıl kadar geçmişini hatırlıyorum, bir park cezası, bir sis farı cezası
birde hiç unutamadığım bir olay, Reno Toros'ların sıfır üretildiği yıllarda kaç yıllarıydı bilmiyorum, Samsun'a giderken emniyet kemerinden ceza yemişti, aralarında ne yaşandı hatırlamıyorum ama babam polisin önünde makbuzu yırttıktan sonra arabaya binip devam etmişti cezayı da ödemedi, zaman aşımına girdi.
sis farı cezası nasıl oluyo ya ilk defa duydum açıklarsanız sevinirim ?
sis farı cezası nasıl oluyo ya ilk defa duydum açıklarsanız sevinirim ?
Gereksiz aydınlatma lambaları yakmak yasak
Babam sehirdışında sisleri yakmış, şehiriçine girince söndürmemiş, çarşıdaki ekip ceza yazmış ama bu yasayla ilgili şöyle bir açık var, yasada "gece" yakmak yazıyor, yani gündüz birşey diyemezler diye tahmin ediyorum ama biz bunu cezayı yedikten sonra öğrendik
Yorum