Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En fazla neden ceza yiyoruz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: En fazla neden ceza yiyoruz?

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    ben 2009 da 225 km motorla bi ceza yedim 2 ay motora binmedim benzinden amorti etsin diye haha haha haha

saka bi yana bu cezayi gercekten yedim kıvırmaya gerek kalmadan bide resim yollamışlar cok acı cooookkkkk(allahtan arkamda biri yoktu ceza eve gelmiş) cool cool cool cool cool cool cool
    sakat olurdu

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

4 kere falan radar cezası 1 kere de hatalı sollamadan ceza yedim.. başka da yok çok şükür

Yorum

radar maad
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
          radar maad
          İşin ilginç kısmı ben insignia ile radar yemedim 1.2 corsam vardı onla 170 le giderken yedim

Eniştem hep derdiki oğlum radara gidecekseniz 120 ile falan girmeyin ceza çok koyuyor girecekseniz 170 180 le girin de paranın hakkını verin derdi

Yorum

RADAR RADAR bugunde park geldı
            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Hep radar hep radar..... İstanbul adım başı radar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yakup
                :P işte o zaman asıl cezayı keserdi yenge..
                valla dogru diyorsun bişey değil ehliyet motor araba gece dışarı cıkmalar hepsi elimden giderdi
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

ben 4 kere cam filminden ceza yedim ama 1 radar kadar tutmadı en son nisanda yemiştim oda emniyet kemerinden
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Cam filminede ayar oluyorum. Konya doğumevi nin önünde park halindeki BMW yi çekiyor polis. Geliyoruz araç yok. Polis 7emin park çekici herneyse bulduk aracı. Dedik neden çekilmiş araç sebep ne ?
                    Ne desene beğenirsiniz ?
                    -Camlar filmli olduğu için çekilmiş aracınız.

Sanırım bölgesel bi sıkıntı var orda..

Vizeden geçen onay verilen araca trafik nasıl kusur buluyor aklım almıyor..

Yorum

Bütün cezalar radardan enterasandırki 170-240 arası gittiğimizde girmedik limitin 10-15 km üstündeyken 3-4 ceza yedik
                      2016 w205 AMG

Yorum

radar cezası yedim ama 115 bg insignia ile :S o da bir önceki ışığa kadar 195 basmış ışıkta durmuştum, sonra hızlanırken radarı gördüm 140'la gidiyordum, aracı gördüm frene asıldım fakat 65 hız sınırı olan yolda 103 ile radara girdim 265 lira ceza kesmişlerdi sağolsunlar bir kere kapalı yola girmekten, bir kere de muayenesiz araçla jandarmaya yakalandık tanıdık diye sadece emniyet kemeri cezası kesti yoksa araç bağlanıyordu :S

Yorum

bir kere de palio ile el freninden ceza yiyecektim polisten kaçtım

Yorum

benim hiç vukuatım yok, babamın da 4-5 yıl kadar geçmişini hatırlıyorum, bir park cezası, bir sis farı cezası
                            birde hiç unutamadığım bir olay, Reno Toros'ların sıfır üretildiği yıllarda kaç yıllarıydı bilmiyorum, Samsun'a giderken emniyet kemerinden ceza yemişti, aralarında ne yaşandı hatırlamıyorum ama babam polisin önünde makbuzu yırttıktan sonra arabaya binip devam etmişti cezayı da ödemedi, zaman aşımına girdi.
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              benim hiç vukuatım yok, babamın da 4-5 yıl kadar geçmişini hatırlıyorum, bir park cezası, bir sis farı cezası
                              birde hiç unutamadığım bir olay, Reno Toros'ların sıfır üretildiği yıllarda kaç yıllarıydı bilmiyorum, Samsun'a giderken emniyet kemerinden ceza yemişti, aralarında ne yaşandı hatırlamıyorum ama babam polisin önünde makbuzu yırttıktan sonra arabaya binip devam etmişti cezayı da ödemedi, zaman aşımına girdi.
                              sis farı cezası nasıl oluyo ya ilk defa duydum açıklarsanız sevinirim ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Astra H
                                sis farı cezası nasıl oluyo ya ilk defa duydum açıklarsanız sevinirim ?
                                Gereksiz aydınlatma lambaları yakmak yasak
                                Babam sehirdışında sisleri yakmış, şehiriçine girince söndürmemiş, çarşıdaki ekip ceza yazmış ama bu yasayla ilgili şöyle bir açık var, yasada "gece" yakmak yazıyor, yani gündüz birşey diyemezler diye tahmin ediyorum ama biz bunu cezayı yedikten sonra öğrendik
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X