Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hakkari Yüksekova ve Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı Bizde,Hepimiz Ölelim!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hakkari Yüksekova ve Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı Bizde,Hepimiz Ölelim!

izledim ve icim parcalandı
    Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Arkadaslar bolgeden bir astsubaydan alinan bir haber icleri dagladi.ne kadar dogrudur bilinmez ama 52 sehit 40 in uzeri de yarali ve kayip askerlerin oldugun belirtiyirlar.umarim dogru degildir.allahim bunu ize yasatma .
      öyle bişey varsa iç savaş çıkar buna eminim
      Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

şehit olan kardeşlerimiz bizlere haklarını helal eder inşallah...yoksa hiç birimizin yatacak yeri yok(

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Arkadaslar bolgeden bir astsubaydan alinan bir haber icleri dagladi.ne kadar dogrudur bilinmez ama 52 sehit 40 in uzeri de yarali ve kayip askerlerin oldugun belirtiyirlar.umarim dogru degildir.allahim bunu ize yasatma .
          siz mi bizzat görüşerek aldınız haberi. yoksa başka birlierinden mi duydunuz?

Yorum

Yorum

Şimdi Herşeyi bir kenara bırakalım,acımız yüreğimizde ben hiç üşemem normalde alışkınımdır soğuğa kara kışa herkes kabanları montları ile çıkarken sokağa ben ince yelek giyerim çıkarım...
              Ben bugün üşüdüm ya ben bugün çok üşüdüm olmuyor ısınmıyor içim bir türlü o soğuk toprağa Aslan gibi yiğitlerimiz tek tek düşerken ben ısınamıyorum buralarda Ölümün çaresiz savunmasız eli kolu bağlanmış dört duvar arasında Roketlerin mermilerin soğuğu vuruyor içime...
              Delikanlılıktır ağlanmaz öyle herşeye herderde ben bugün kanaya kanaya ağladım içime dışarıya akmasada göz yaşım damla damla kan damladı bugün içime...

Bugün 24 Şehidimiz vardı nasıl feryat figan olduk bir anda nasıl çoştuk esip gürledik neden bugün peki ?
              Dün nerdeydi aklımız dün yine düşerken şehitlerimiz hiç yazmadık çizmedik ya ondan önce ki gün hatta ondanda önce ki gün Bu ülke artık her gün şehit veriyor arkadaşalr 1-2 oldu mu foruma taşımıyoruz 24 şehit oldumu bir gün yas tutuyoruz bumudur milliyetcilik bumudur osmanlı torunu olmak bumudur Atatürkcü olmak bumudur kardeşini toprağa verirken çıkan cılız ses ?

Bir anneye sarılasım geldi bak bende senin oğlunum bende gideyim askere senin oğlunun yanında bende şehit olsaydım keşke diyesim geldi ellerini öpesim oğlu gibi sarılasım geldi tezkeresini almış anasına kavuşmuş bir evlat gibi...onunla beraber ağlayasım geldi onunla bereber oğlu için ölesi geldiği gibi ölesim geldi yutkunamadım saatlerce düğümlendi bütün annelerin babaların kardeşlerin çocukların eşlerin acıları boğazımda.
              Ne acılar düştü ocağımıza ne acılar taşıdı bu yürekler bumdur karşılığı vatana asker olmanın bedeli hain pusularda , karanlık gecelerde, silahına bile davranamadan bir kör kurşuna mı yenik düşmek aslanlar gibi mücadele edemeden ?

Bugün babam dedi ki Askere gideceksin ya oğlum Aslanlar gibi yapıp gelirsin inşallah dedi hayırlı uğurlu ol vatana nereye düşersen düş nerde yaparsan yap askerliğini şu haberlerde çıkan Evlatlar gibi şehit düşersen bile Allahtan tek dileğim hain pusularda elin kolun bağlı düşme yere , Aslanlar gibi çatışarak şehit olursa evladım gam yemem ama Elin kolun bağlı çaresiz şehit düşersen işte o zaman kahrımdan ölürüm dedi...

Allah herkese böyle baba nasip etsin , Allah şahidimdir şu gün bu işi bitirecez asker alımı var desinler bir dakika durursam namerdim en ön safa yazsınlar beni...

Yorum

bende yaralı ve şehitlerin daha fazla olduğunu duydum ne yazıkkı
                F30 Sport+

Yorum

ben size kısa ve net bu terörün çözümünüde söyleyeyim çoook kolay çok,
                  Bir hafta özel harekat timinle çok sessiz bir planlama yapar ele başlarının yerlerini tespit edersin karayılandı vs.
                  tespit ettikten sonra operasyona başlarsın
                  aynı gece apo kalleşini sallandırırsın,
                  Bdp nin bütün milletvekillerini bütün yandaşlarını bölücü terör örgütüne yardım yataklıktan içeri atarsın ileri gitmiş olanlarını apo ile sallandırırsın,
                  kuzey Irakta bir operasyonla barzanisini talabanisini alırsın Karayılanı vs. ileri gelen adamlarını indirirsin ...
                  Kuzey Irak Askeri birliği yerleştirirsin Doğuda tam bir ay ohal ilan edersin dışarı çıkanların vur emri ile beraber eski zamanlarda ki gibi değil ihtiyacalara yönelik insiyatiflere dayalı,
                  Sonrasında eğer o dağlarda ki hamur beyinli pkk militanları o doğuda polise taş atanlar o eylemleri saldırıları gercekleştiren zavallılar başlarında bir coban onları güden yönlendiren bir baş kalmadı mı aciz tavşanlara dönmezler ise elleri koları bağlanmış ne yapacaklarını bilmez halde ortalarda gezmezlerse gelin suratıma tükürün...

bunlar yapıldıktan sonra hala terör varsa şayet gık cıkartmaya bu bayrağa bu vatana bu millete en ufak bir girişimde bulunabilecek bir yiğit çıkarsa şayet o zaman ben hiç birşey bilmiyorum derim...

Ama tabi işin rengi öyle değil ,
                  Sen acılım acılım deyip kansızların bitini kanlandırırsan sen onları meclise sokup onlarla anlaşma yoluna gidersen onlara yakınlaşmaya onların taleplerini gercekleştirmek için mmücadele edersen her ay benim vergimle maaş verirsen aldıkları maaşla pkk ya yardım yaptığını bile bile onlara müsamma gösterirsen ,Haburdan gelenleri düğünle dernekle karşıladıklarınla oturup izlersen Dış işleri bakanın Aponun sağ kolu barzani ülkemize gelip sen onu hava alanında kardeşim hoşgeldin diye karşılayp boynuna sarılırsan,
                  Cumhurbaşkanlığı köşküne adam diye çıkartıp karşına alıp kırk yıllık ahbabp gibi dostluk naraları atarsan her gün onlarca kardeşimiz şehit olur onlarca eve ateş düşer...
                  Apo alcağı benim kazandığım rızkın devlete verdiğim kısmı vergiler ile hapishane adında ki lüks otelinde 3 öğün yemekle karnını doyururken taa oralardan bu örgütü yönetirken doğuda beş para vergi elektrik su faturası alamazken bütün bireylerin yeşil kartı varken taç atan çocukların bile önünü kesemazken bu iş olmazzzz....
                  Siz evlerinizde rahat rahat uyuyun kimse ağlamasın sızlamasın kimse şehitlerimiz öldü diye feryat figan edip yakınmasın, birileri saltanatını sürdürecek diye sende onun bunun yandaşlığını yapacaksın diye bu devran böyle sürüppp gidecek hem ne demişler ,
                  Ne ekersen onu biçersin ve ne verirsen elinle o gider seninle....

Geçmiş olsun ...Artık gecti Vatan sağolsun devri artık devir BAŞIMIZDAKİLER SAĞOLSUN...

145 şehidimiz var efendim.
                  R.Tayyip : Bekleyeceğiz. Sabrımız gerçekten taştı ama bekleyeceğiz.
                  Menemen'de Kubilay çavuş şehid oldu paşam.
                  Mustafa Kemal ATATÜRK : YAKIN ORAYI !

Yorum

"Yan gelip yatmıyorlar, Yan yana yatıyorlar..."
                    Başın Sağolsun YOZGAT
                    Başın Sağolsun İSTANBUL
                    Başın Sağolsun KONYA
                    Başın Sağolsun ELAZIĞ
                    Başın Sağolsun ÇORUM
                    Başın Sağolsun SİNOP
                    Başın Sağolsun ADANA
                    Başın Sağolsun AĞRI
                    Başın Sağolsun AKSARAY
                    Başın Sağolsun ANKARA
                    Başın Sağolsun ARTVİN
                    Başın Sağolsun AYDIN
                    Başın Sağolsun BİTLİS
                    Başın Sağolsun ERZURUM
                    Başın Sağolsun GAZİANTEP
                    Başın Sağolsun HATAY
                    Başın Sağolsun ISPARTA
                    Başın Sağolsun KAHRAMANMARAŞ
                    Başın Sağolsun KIRKLARELİ
                    Başın Sağolsun KOCAELİ
                    Başın Sağolsun SAKARYA
                    Başın Sağolsun SAMSUN

BAŞIN SAĞOLSUN TÜRKİYE .

Başbakandan açıklama: "Metanetinizi koruyun..."

Şehit anasından açıklama : "Senin 80 yaşında annen öldü sen metanetini koruyamadın, 20 yaşında evladı ölenden bunu isterken utanmıyor musun ?"

Yorum

Tüm Türkiye'nin başı sağolsun,
                      İçim o kadar çok acıyorki cümlelere sığdıramıyorum.
                      Benim bu kadar hissetiğim acıyı, kimbilir şehitlerimizin anne, baba, eş, çocuk ve yakınları nasıl hissetmekte.
                      Allah ailelerine sabırlar versin,
                      En yakın zamanda bu olaylara sebep olan şerefsizleri allah kahr belalarını versin,
                      Firavun ve ordusu gibi helak olurlar inşallah.
                      ..................................
                      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Türk olduğunu sadece şehit haberi geldiği zaman hatırlayan tüm Türk ırkını,
                        Facebook profiline sadece böyle zamanlarda Bayrak resmi koyanları kınıyorum.
                        Meydanlara cıkıp korna sesleriyle gövde gösterisi yapan delikanlılar;Ulan madem o kadar cesaretiniz var,''alın elinize silahı dağa çıkın''.
                        Allah şehitlerimize rahmet eylesin,ailelerine sabır versin...(EL FATİHA)
                        2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                        2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Politika haberleri, son dakika Politika haber ve gelişmeleri burada. Türkiye’nin yanı başında şiddetli çatışma Muhalifler adım adım ilerliyor

iş yerimin önü bdp binası yan tarafda bayraklarınıda indirdik
                          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

ADAMIN BİRİ
                            Askere soruyor: -SEN KİMSİN?...
                            Ben kim miyim ?
                            Ben tarihinde 125 devlet 16 imparatorluk kurmuş...
                            Ben 5000 yıllık tarihinde 50 yıl tutsak kalmış 50 yılda 250 ayaklanma yapmış...
                            ... ... Ben Korkusundan binlerce kilometre duvar örülmüş ...
                            Ben karadan gemiler yürütmüş çağ açıp çağ kapatmış...
                            Ben dünyaya boyun eğdirmiş....
                            Ben öldü dendiğinde dirilmiş...
                            Çanakkalede yedi düveli denize gömmüş... Ben OĞUZ KAĞANIM...
                            Ben METEHANIM...
                            Ben ALPARSLANIM...
                            Ben FATİH SULTAN MEHMEDİM...
                            Ben YAVUZ SULTAN SELİMİM...
                            Ben MUSTAFA KEMALİM....

SEN KİMSİN...?
                            Sen yediği tasa işeyensin...
                            Sen avrupalının karısı...
                            Sen ABD nin metresisin...
                            Sen bebek katili...
                            Sen 4 kadına 200 mermi sıkansın...
                            Sen kahpe pusuların plancısı...
                            Sen sırtından adam vuransın...
                            Sen hamile kadını bebeği ile vuransın....
                            Sen HAİNSİN...
                            Sen vatanı olmayan, öldüğünde sarılacak bayrağı bile olmayansın...! ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN!!!!

Yorum

Üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. Aynen dediğin gibi Emrecim, ihtiyaç var desinler 10 dakika düşünürsem namerdim. İster cephede ister cephe gerisinde. Canım da evladımda fedadır.
                              Saygı ve sevgiyle...
                              Allah herkese böyle baba nasip etsin , Allah şahidimdir şu gün bu işi bitirecez asker alımı var desinler bir dakika durursam namerdim en ön safa yazsınlar beni...[/b][/i]

[/quote]
                              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

TSK 22 taburla K. Irak'a girdi!

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, ''Yurt içinde ve sınır ötesinde (Irak'ın kuzeyinde) toplam 5 ayrı bölgede, toplam 22 taburla geniş kapsamlı, hava destekli kara operasyonlarına başlanmıştır'' ifadeleri kullanıldı.

1. 19 Ekim 2011 saat 01.00 civarında bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından, Çukurca İlçe J.K.lığı ile Çukurca yakın emniyet unsurunun konuşlandığı Asayiş Tepesi, Polis ve Jandarma lojmanları, Kavuşak, Barakambi Tepe, Keklikkayası Tepe, Baski Tepe, Han Tepe ve Gazi Tepe üs bölgeleri olmak üzere sekiz ayrı bölgeye eş zamanlı olarak silahlı saldırıda bulunulmuştur.

2. Saldırı haberinin öğrenilmesi üzerine Hakkâri’deki Kobra helikopterleri, ambulans helikopterleri ve uçarbirlik harekâtı için Skorsky genel maksat helikopterleri hazır edilmiştir. Ayrıca bölgeye İnsansız Hava Aracı (İHA) sevk edilmesi emredilmiş, ancak İHA kötü hava şartları nedeniyle Batman’dan havalanamamıştır. Hava şartlarının düzelmesi ile birlikte, İnsansız Hava Aracı saat 15.26 dan itibaren Çukurca bölgesinden görüntü aktarmaya başlayabilmiştir.

3. Saat 01.48 de bir Kobra kolu (2 Kobra helikopteri) ve iki Skorsky helikopteri, bir Muharebe Arama Kurtarma (MAK) Timi ve bir Polis Özel Harekât (PÖH) Timi ile birlikte olay bölgesine intikale başlamış, intikali müteakip bölgedeki terörist hedefleri ateş altına almıştır. Bu kobra helikopterleri yakıt ve mühimmat ikmali için bölgeden ayrılırken saat 03.07 de Şırnak’ta bulunan diğer bir Kobra kolu ve bir Skorsky helikopteri bölgeye intikal ettirilmiş, saat 04.55’e kadar bölgedeki terörist hedeflerinin ateş altına alınmasına devam edilmiştir.

4. Saldırıya uğrayan sekiz bölgede, bölücü terör örgütü mensuplarına derhal ateşle karşılık verilmiş, ayrıca saat 03.28’den itibaren olay bölgesinde sürekli olarak havada F-16 ve F-4 savaş uçakları hazır bulundurularak gün boyunca teröristlerin bulunduğu değerlendirilen hedeflere taarruzi hava harekâtı icra edilmiştir.

5. Çatışmalar esnasında şehit olan toplam 24 personel ile 18 yaralının Hakkari ve Şırnak Asker Hastanelerine tahliyesine saat 02.10’dan itibaren, çatışmaların ve hava şartlarının müsaade ettiği ölçüde, ambulans ve diğer helikopterler ile başlanmış, tahliyeler saat 11.30’da tamamlanmıştır.

6. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet ÖZEL, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı ve Jandarma Genel Komutanı olduğu halde olayın meydana geldiği gün bölgeye intikal etmişlerdir.

7. 19 Ekim 2011 saat 12.50 den itibaren çatışma bölgelerini takviye etmek maksadıyla dört Komd Tb, teröristlerin muhtemel kaçış bölgelerine helikopterlerle indirilerek bölgede temas araması faaliyetine başlanmıştır.

8. Bölgede yapılan arama tarama faaliyetinde Keklikkayası T. üs bölgesinde iki, Asayiş T.de bir olmak üzere toplam üç terörist, bir Kaleşnikof P.Tüfeği, 18 adet patlamamış RPG-7 roketatar mühimmatı,15 adet el bombası, 12 adet dolu şarjör, sekiz adet el telsizi, üç adet hücum yeleği ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Örgüte ait telsiz konuşmalarından terörist zayiatının (ölü ve yaralı) daha fazla olduğu anlaşılmaktadır.

9. Gelişmeler üzerine yurt içi ve yurt dışında tespit edilen hedefler hava ve kara ateş destek vasıtaları ile gün boyu ateş altına alınmıştır. Faaliyet halen devam etmektedir.

10. 19 Ekim 2011 saat 17.00’de Şırnak Asker Hastanesinde bulunan yaralılardan dördü ambulans uçak ile GATA’ya sevk edilmiş, diğer yaralı 14 personelin tedavisine Şırnak ve Hakkâri Asker Hastanelerinde devam edilmektedir. Komutanlar yaralıları hastanede ziyaret etmiş olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayla ilgili olarak Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Askeri Savcılığı ve Çukurca Cumhuriyet Başsavcılığınca adli işlemlere başlanmıştır.

11. 24 kahraman şehidimizin cenazesi 20 Ekim 2011 tarihinde Van’dan memleketlerine sevk edilmiştir.

12. Meydana gelen bu olaylar üzerine hain eylemi gerçekleştiren terör örgütü üyelerini bularak etkisiz hale getirmek maksadıyla yurt içinde ve sınır ötesinde (Irak kuzeyinde) toplam beş ayrı bölgede komando, Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Özel Kuvvetlerden oluşan toplam 22 tabur ile geniş kapsamlı hava destekli kara operasyonlarının icrasına başlanmıştır.

13. TSK mensupları bölgelerinde görevlerini ecdadına yaraşır bir şekilde, bu toprakları bize emanet etmiş aziz şehitlerimizin şahitliğinde yapmaya devam edecektir.

14. Şehit olan personelimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, başta yakınları olmak üzere Yüce Milletimize başsağlığı dileriz.

her bir şehidimizden sonra hep aynı haberler, yemiyor artık, yemiyoruz..... Uyan TÜRKİYE'M uyan artık.....

Yorum

İşleniyor...
                                X