Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hakkari Yüksekova ve Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı Bizde,Hepimiz Ölelim!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hakkari Yüksekova ve Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı Bizde,Hepimiz Ölelim!

Bknz. http://gunesali.com/tr/2011/10/hainler/ soysuzlar böyle saldırmışlar!
    Beyaz tutkudur.

Yorum

260-300 terörist bir o kadar da bu adamlara lojistik sağlayan adam lazım. Nasıl istihbaratı olmaz kaç gün hazırlık yapmak lazım bize anlatsınlar. Yoksa lojistik helikopterler ile mi sağlandı? Hangi ülke destek verdi? Adamlar sabah 5'e kadar yani güneş doğana kadar kaçmıyorlar. Ya şehir içine kaçtılar, ya da helikopter ile kaçırılmalı lazım. Artık hükümet bunları olduğu gibi açıklasın. Bu işin arkasında İsrail mi var? Amerika mı?
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Arkadaşlar üzüntümüz büyük.
        Bu hain saldırılar profesyonelleşmiş teröristler tarafından yapılıyor.
        Sorunun çözumlenmemesi icin bunlar var güçleriylr çalışılıyor.
        Üzüntüm katlanıyor.
        Bu bölgede de İyi işlerin yapıldığı bir gün gelecek inşallah.
        Dökülen kandan en çok bu bölge zarar görüyor. Keşke herkes bunu görse.
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

TÜRK MİLLETİ OLARAK HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN....ALLAH RAHMET EYLESİN, MEKANLARI CENNET OLSUN....

Yorum

başımız sağ olsun ,bu gün dışarı çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmamak için kendimi zor tuttum ,yeter Allahım bitsin bu acı diye haykırmak istedim ,bende g.doğu gazisiyim düşünmeden duramıyorum çektiğim acı geçirdiğim onca amiliyat ve psikolojik sorun boşunamı niye hala başka vatan evlatlarının canıyanıyor,niye hala onca civan gibi delikanlı kara toprağa giriyor....Ben ve benim gibi bir çok gazi arkadaşım devlet büyüklerine seslendik bizi geri alın tekrar o dağlara çıkalım onların dilinden biz anlarız verecek tek canımız var onuda verelim ve bitirelim bu işi diye keşke alsalar ve yarım kalan işimizi bitirsek olacaksa bize olsun biz alışığız ama başka analar başka babalar ,kardeşler ,eşler çocuklar ağlamasın YETERRRRR.
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Bu olanlara karsi icinde bulundugumuz vurdumdaymizlik
              İnsani gervekten caresizluge itiyor
              Bir subayi sehit oldu diye Menemen'i yakin diyen Atam'i
              Bir kez daha saygi ile aniyorum ve 90 sene sonra yine daha iyi anliyorum

Bu hukumet dunya'da barisi amacliyorsa diyelim
              İnsan once kendi memleketine bakar
              Bu kayiplar icin simdi kimi suclayacaklar merak ediyorum?
              S600 biniyorsun gorevi birakmak icin S 700 istiyorsan al ve d....
              OTV si de bizden

İstanbul da bu aksam taksim ve caddede toplanilacakmis
              Eminim diger illerimizde de ayni hareketler olacaktir
              Ama korkarim 1-2 hafta icinde yine hepimiz olanlari unutacagiz
              Bunun icin basta kendimi sucluyorum
              Ve bundan sonra kanayan yaramiz kapanmadikca parmak basip canimi sikmaya devam edecegim

Askerligimi Diyarbakir da yaptim
              Ve neler oldugunu dusundukce daha da endiseye kapiliyorum
              Rakamlar en az % 70 daha az gosteriliyor

İnsallah boyle degildir
              Ve insallah bundan sonra hersey degisir
              Bu buyuk millet kendine yakisani uzerine giyer

Tum sehitlerimize Allah rahmet tum tanidiklarin sabir eylesin
              13 Kasim da Anitkabir'de Atamisim huzurunda bulusmak uzere

Yorum

allah mekanlarını cennet eylesin yapanlarında yanında kalmasın

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Başımız sağolsun Allah bunları destekleyenleri bunlara göz yumanları daha beter etsin inş.Türkiye bir çıkmaza doğru ilerliyor ama devletin başındaki insanlar sadece bunlara bakıyor.Hep aynı muhabbet canımız yandı ciğerimiz yandı ama ortada sonuç yok.Anca anayasa değişme peşindeler başka ülkelerin peşindeler çıkar peşindeler.Allah sonumuzu hayır etsin.Allah mekanlarını cennet etsin şehitlerimizin

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Bunu açılım la bitireceklerini zaneden zihniyetler varken.. Herzaman diyorum yardım edeni onlardan olanı ssk bagkur hastane otobüs internet telefon su bütün haklarından mahrum edeceksin. vatandaşlık hizmeti alamıyacak mimleyeceksin.canlı tutumuyacaksın asacaksınki bitecek.Abd sevmem ing. sevmem ama adamlar teror olayın da olanların yakınlarının bile mal varligina el koyuyor. def ediyor ülkeden
                    Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hsynbz
                      Bunu açılım la bitireceklerini zaneden zihniyetler varken.. Herzaman diyorum yardım edeni onlardan olanı ssk bagkur hastane otobüs internet telefon su bütün haklarından mahrum edeceksin. vatandaşlık hizmeti alamıyacak mimleyeceksin.canlı tutumuyacaksın asacaksınki bitecek.Abd sevmem ing. sevmem ama adamlar teror olayın da olanların yakınlarının bile mal varligina el koyuyor. def ediyor ülkeden
                      açılımla hallettiler işte çok güzel açılım yaptılar durum ortada.bunlar geberticen sonra getirceksin sallandırcaksın asıcaksın ayaklarından cümle alem görücek o imralıdaki şerefsizide geberticeksin onunla beraber vericeksin ateşe bunları herkezin gözü önünde cayır cayır yakıcaksın bunları yaşatmicaksın ya

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Apo yu asmak Farz oldu Insallah bir D^elikanli^ cikar... Bunlara verilecek ilk cevap apo pi*ini asmak olmali...
                        '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                        '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

evet sonunda buda oldu başbakanlık korumalarının olayları protesto eden gazilere ve şehit ailelerine mükemmel yaklaşımı angry

http://video.cnnturk.com/2011/haber/...ror-protestosu
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

BEN ASKERİMİİİ BAYRAĞIMIZA SARILI DEĞİL..SEVDİĞİNİ ÇOCUĞUNU ANNASINI BABASINI SEVDİKLERİNİ DÜŞÜNÜRKEN GÖRMEK İSTİYORUM...BEN ASKERİMİ BİZ EVLERİMİZDE SICACIK YATAĞIMIZDA RAHAT BİR ŞEKİLDE YATARKEN ASKERİMİN NÖBET TUTUĞUNU BİLEREK GÖRMEK İSTİYORUM...BEN ASKERİMİ ELİNDE TÜFEĞİ BOYNUNDA KÜNYESİ KALBİNDE SEVDİKLERİNİ DÜŞÜNÜRKEN GÖRMEK İSTİYORUM...BEN ASKERİMİ...HEP BİR AĞIZDAN..HER TÜRK ASKER DOĞAR....HER ŞEY VATAN İÇİN... DİYE HAYKIRIRKEN GÖRMEK İSTİYORUM...BEN ASKERİMİ..TESKERESİNİ ALMIŞ EŞİNE ÇOCUKLARINA ANASINA BABASINA KARDEŞİNE SARILIRKEN GÖRMEK İSTİYORUM..

Yorum

Ulaş kardeşim bunların güçleri ancak gazilere ve ailelerine yeter.Yazıklar olsun bu devlete yazılar olsun bu hükümete. Askerliğe yan gelip yatma yeri değil diyen köylüsüne ananı da al git diyen zihniyetten daha ne beklenir......

Yorum

Hepimiz çok üzüldük.."Güncelleme" ile milleti aptal yrine koymakla, bunların başını devlet başkanı gibi görüp gizli görüşmel yaparak tavizler vermekle sonuç bu olur.yazık .çok yazık...

Yorum

İşleniyor...
                                X