Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hakkari Yüksekova ve Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı Bizde,Hepimiz Ölelim!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hakkari Yüksekova ve Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı Bizde,Hepimiz Ölelim!

Dün Bitliste Bugün Hakkaride iki günde ki kaybımız 33 Tam sayı ile söylüyorum Kapı numarası değilllllll 33 tane Ocak 33 Tane Evlat 33 Tane Baba 33 Tane Kardeş 33 Tane oğul...
    Allah bugun Şehit kardeşlerimle beraber Canımı alsaydı daha iyiydi,
    içimde tarif edilemeyen bir kin tarifedilemeyen bir hırs var artık ömrüm boyunca taşıyacağım 26 yaşındayım daha kaç tane kardeşim ölecek ?
    Daha kaç tane Babasının Aslanı Anasının Yavrusu ölecek?

Bunlara bu kadar taviz verenlere destek olanlarda gözümde onlar kadar veballidirler Allah onların iki yakasını bir araya getirmesin inşallah...

Yüksekova ve Çukurca'daki saldırılarda ilk bilgilere göre 24 asker şehit oldu, 18 asker de yaralandı.

İlk bilgilere göre çatışmalarda 24 askerin şehit olduğu, çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor. Reuters haber ajansı şehit sayısının 21 olduğunu duyurdu.

Gece 1'de başlayan çatışmalar iki ayrı bölgede, Yüksekova ve Çukurca'da yoğunlaştı. Çatışmalar sabah 5'e kadar sürdü. Çukurca bölgesinde aynı anda 8 ayrı hedefe saldırı düzenlendiği ifade ediliyor. Çatışmaların yer yer sürdüğü belirtiliyor.

YİNE KARDEŞLERİMİZ ÖLDÜ!!!!! ARTIK UYAN TÜRKİYE

Arkadaşlar dün gece ilk önce 8 vatan evladımızı kaybettik.Bu sabah ta 24 mehmetçiği kaybettik.Artık birileri bunun hesabını sormalı birileri de cevabını vermeli.Allah bilir hangi evlere ateş düştü .Artık sadece o evlere değil hepimize ateş düşüyor.Yazıklar olsun !!!!! İsraille filistinle mısırla libyayla uğraşacağımıza artık ülkemize baksak!!!!!!

Yorum

Ynt: Hakkari Yüksekova ve Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı Bizde,Hepimiz Ölelim!

Emrecim aynı anda yazmışız.Senin gibi bir kardeşim olduğu için inan ki çok mutluyum....Adamım benim....

Yorum

Çok zor bi durum emrecim. Aynı hırs , aynı intikam duygusu bende de var. Yakaladıklarını meydanlarda sallandıracaksın bunların. Vallahi allah bizlere ve hepimize sabır versin.
        Bunların derdi nedir , neyin peşindeler anlayamadım. Türkiyede rahat yaşamak yada ülkenin herşeyinden faydalanmak bunlara yetmiyor.
        Diyecek sözüm yok. Yazılarımı çokk devam ettiririm. Komple içimi dökerim ama sitede yazılacak şeyler değil.
        Mekanları cennet olsun inşallah.

Yorum

Koyun hadi kendinizi yerine Evladını dünyaya getirmişin yememişin içmemeiş büyütmüşün türlü özveri ile konvoyla alayla göndermişin birliğine Aslanlar gibi oğlum var demişin,
          Hakkaride Evladınız Askerlik yapsaydı Gece haberini Alsaydınız Çatışmanın 24 şehit var diye isimler açıklanmadı daha ?
          Ne yaparsın?
          Ne yaşarsın ?

Aramayın dağlarda uzak ellerde Hainleri Hainler içimizde Dibimizde sağımızda solumuzda Benim MEclisimde Benim idaremde devletimde...
          Bennnnn bakıyorum en azılısına elebaşına Beş yıldızlı Adı hapishane olan lüks otelinde Her gün 3 öğün besliyorum kazandığım rızkın bedeli vergilerimle...

Yok sindiremiyorum içime ben sindiremiyorummmm....

Yorum

Şu konuları nasıl birleştireceğiz.....

Yorum

Hepimizin başı sagolsun... Umarım gözünü para ve menfaat hırsı bürümüs ve milli konulardan uzaklaşmış cogu vatandaşımızın gözünü bir nebzede olsa acar bu durum....
              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                Hepimizin başı sagolsun... Umarım gözünü para ve menfaat hırsı bürümüs ve milli konulardan uzaklaşmış cogu vatandaşımızın gözünü bir nebzede olsa acar bu durum....
                Açmazzzzzz....Açılmaz o gözler.. kendi ocağına ateş düşmedikten sonra açılmaz bir günde 24 tane şehidim var diye acılacak olsaydı 1 ayda 70 şehit verdiğimizde acılırdı...

Yorum

Nerde Gökhanım Nerde!!!!! Bu ülke uyuyor bu ülke bitmiş.Yazıklar olsun ki hala millet ölenlerin ardından üzüleceğine para para eğlence eğlence....

Yorum

Cemil çiçek hala hala bağrımıza tas basacağız diyor yaaaa hala derdi yeni anayasa
                    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                      Cemil çiçek hala hala bağrımıza tas basacağız diyor yaaaa hala derdi yeni anayasa
                      Yeni anayasa sevincine gölge düşürmüş Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın İçimiz yanıyor bu işikararlılıkla bitirecez diyemiyorlarda hala anayasa diyor hele çıksın bu anayasa bakın o zaman neler olacak...

Yorum

Sadece gezi iptal edip toplantı yapıyorlar ee sonuc".
                        F30 Sport+

Yorum

Gece okudum son haberi,Allah hepsinin belasını versin!!!!!!!! Daha öncede yazmıştım,2 oğlum var,ben nasıl asker edeyim onları??? Kime güveneyim???? İçimdeki nefret günden güne büyüyor,nasıl çözülecek bu olaylar bilemiyorum,ama artık son olsun yeter be yeter !!!!!!!!!!!!
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Anayasaymış.....Yeni anayasa derdimiz ya!!!! EEEE dertlerimiz çok sırasıyla Filistin,israil,Libya, Mısır benzimn zamları ötv zamları eeee belki şehitler....Yemişim sizn önceliklerinizi alın önceliklerinizi başınıza çalın....Bunlar benim değil sokaktaki halkın değil sizn öncelikleriniz

Yorum

Bu gidişle ülkeyi bölecekler, benim artık umudum kalmadı...
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X