Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hakkari Yüksekova ve Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı Bizde,Hepimiz Ölelim!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hakkari Yüksekova ve Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı Bizde,Hepimiz Ölelim!

sacma sapan sorunları sehıtlerımızın acısına bulastırmaya gerek yok burada ınsanlıgın durdugu yureklerın cız ettıgı bır konuda nasıl oluyorda sıyası sonuclara varabılıyorsunuz...
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

ALLAH BİN TÜRLÜ BELALARINI VERSİN!!! ALLAH BUNLARIN HEPSİNİ GÖRÜYOR; O CANLARIN HESABI SORULACAK!!! ama bunlar onların son çırpınışları, biz kamplarını bastık 100'lerce ''İT''i öldürdük ya, son kozlarını oynuyorlar!!!

Yorum

Konu zaten siyasi kimsenin siyasete konuyu karistirdigi yok. Dunyanin hangi ulkesinde boyle bir sorun olsa sorumlu hukumettir krdesim bunu unutma. Ama bzim halkimiz uyur gezer oldugu icin bunun hesabini vermekten kacan zihniyetler tarafindan yonetiliyoruz. Bilmem anlatbildim mi?

Yorum

Rabbim elbet bu hainlerin cezasını verecek
          Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

inanın bu mesajı yazarken gözümden yaş geliyor. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. şu alttaki habere bakın. Şehidimizin kardeşinin o küçük yüreği nasıl da parçalanmış.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütünün saldırısı sırasında şehit olan askerlerden biri Erzurumlu onbaşı Mesut Kazanç... Mesut Kazanç ailenin...

Yorum

arkadaşlar belki siyasi olacak belki forumdan uzaklaştırılacağım vs. vs. ama artık yeter bu ne her gun onlarca gencimiz ölüyor bu nasıl hükümettir bu nasıl devlet yönetimidir elin filistinlisini koruyoruz kendi askerimizi koruyamıyoruz israil 1 askeri için neler yapıyor bizim 26 askerımız ıcın neler yapılıyor bunlar boyle yazılarak olacak şeyler degıl halkımız bu tepkısını facede,forumlarda değil gerekırse meydanlarda gerekirse sandıkta kullanmalıdır inanın bu kadar zam terör yolsuzluk adam kayırma vs. vs. başka ülkelerde olsa hukemetı 30 dk içinde istifa ettirirler nerde bu yüce millet,pkklılar sokaklara çıkıp polise tokat atınca sorun yok,bizler sokaklara cıktıgımızda poliz bize vurdugunda sorun var,şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı dilemekle olmuyor bu işler artık bir şeyler yapılmalı

Yorum

Teroristinden BDP lisine, eşiktekinden beşiktekine - Tüm hainlerden hesap sorulacaktır !!!!!!!
                Ben kim miyim? Ben kainatın Efendisinin (S.A.V) övgüsüne mazhar olmuş... Ben tarihinde 125 devlet 16 İmparatorluk Kurmuş... Ben 5.000 yıllık tarihinde 50 yıl tutsak kalmış 50 yılda 250 ayaklanma yapmış... Ben korkusundan binlerce kilometre duvar örülmüş... Ben karadan gemiler yürütmüş çağ açıp kapatmış...... Ben Dünyaya boyun eğdirmiş... Ben öldü dendiğinde dirilmiş... Çanakkale'de yedi düveli denize gömmüş bir TÜRK evladıyım. .. Ben OĞUZ KAĞANIM... Ben METEHANIM... Ben ALPARSLANIM... Ben FATİH SULTAN MEHMEDİM... Ben YAVUZ SULTAN SELİMİM... Ben KANUNİYİM... Ben MUSTAFA KEMALİM.!!!!, peki ya sen kimsin kahpenin evladi???
                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Kelimeler, yazılacaklar gerçekten içimdeki burukluğu,üzüntü ve öfkeyi tarifte kifayetsiz....
                  Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet acılı ailelerine sabır dilerim....

Yorum

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
                    Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!
                    Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
                    Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer...

M.Akif Ersoy...
                    Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

Bir zamanlar Habur açılımına karşı çıkanları "iki cihanda lekeli" ilan edenlerin hiç yüzleri kızarıyormu acaba?
                      2010 1.6T COSMO+DVD 800 NEHİR GRİ

Yorum

Medren ve ulas kardeslerim dilinize ve emeginize saglik.hepsi cok dogr sozler
                        .....

Yorum

http://www.facebook.com/photo.php?v=122944417742231 içim acıyor arkadaşlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                            bu nedir ya içim acıdı allah sabır versin çok zor
                            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                            GIBBON

Yorum

Öncelikle şehitlerimize Allahtan Rahmet yaralanan güvenlik görevlilerimize acil şifalar diliyorum. Ben 2 yıla yakın o bölgelerde görev yapmış ve yaklaşık 2 ay sonra tekrar o bölgeye gidecek bir arkadaşınız olarak bu haberleri izledikçe içim acıyor. Gel gör ki o kadar duygusal ve unutkan bir toplumuz ki ben emınim 24 şehidin acısını 24 saat sonra unutacağız. ateş düştüğü yeri yakmaya devam edecek ve biz yine hayatın akışıyla başka şeylerle oyalanıp duracağız.

unutmayacağımız tek söz varsa o da VATAN SAĞOLSUN...

Yorum

Arkadaslar bolgeden bir astsubaydan alinan bir haber icleri dagladi.ne kadar dogrudur bilinmez ama 52 sehit 40 in uzeri de yarali ve kayip askerlerin oldugun belirtiyirlar.umarim dogru degildir.allahim bunu ize yasatma .

Yorum

İşleniyor...
                                X