Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4x4 konusunda görüşleriniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 4x4 konusunda görüşleriniz

yakından tanıdığım bir abimiz yeni 0 veya 0 a yakın 2.el 4x4 araç almaya karar verdi ve çok kararsız.ben 1-2 ilan gösterdim ama cidden benim bile kafam karıştı.antara olarak internette bitek bunu bulabildik :http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7683912/detay/
    captiva olarak http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2013359/detay/
    bu tür araçlar arıyo ve kia sportage ın tasarımı yüzünden almayı düşünüyo.sizin önerebileceğiniz.70 ila 80 bin tl arasında bir araç varmı 4x4

Ynt: 4x4 konusunda görüşleriniz

Antara'nın yüzü çok eski o yüzden bence almasın.Yeni Kia Sportage 1.6 ablam kullanıyor güzel araç ama 4x4 olan versiyonu var mı?Var ise nasıldır bilemiyorum.Bence o fiyat aralığında temiz 2.el Hyundai İX35 2.0 R(Dizel-otomatik-4x4) dolu bir araç alınabilir.Hem performanslı hem de konforlu bir araç...
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

hyundai ix35 ile kia sportage tamamen aynı araç, aynı motorlar var, bu 2.0 4x4 aynen onda da var, vallahi ne yalan söyliyim bende çok beğendim sportage'i mantıklı bir seçim olur, captiva'da çok güzel bir araç ama sportage daha dikkat çekici, antaraya girmiyorum bile

Yorum

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

güzel araba
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ya abicim insanlar niye bu kadar zevksiz anlayamıyorum, aracı alıyorsun, eyvallah, park sensörü takıyorsun ona da eyvallah, ah be güzel kardeşim niye şunu araba renginde almıyorsun yaa!! boyalının fiyatı farklı olsa hadi neyse de bu kadar görüntü baltalanmaz ya, hele bir de beyazda siyah park sensörü

Yorum

korando,2.0 dizel 175 bg motoru cok iyi görünüyor tipi de fena değil bence

Yorum

Koreliler büyük atılımda

Yorum

sassyonglarda mercedes motoru varmıs otv den evvel full navı koltuk ısıtmalı fln zenonlu 78.000 tl ye satıyorlardı ızmırde acayıp tutuldu cok var yanı dusunebılır bunuda dogrusu

Yorum

babamda 8 yıldır freelander var çoğunlukla haftasonları bende olur o yüzden iyi bilirim bence jeep sınıfında landrover ayrı bir yere antara kia filan onlar inan arazide pek başarılı değiller dahada ayrıntılı istersen özelden yazışalım inan freelander tadı başka...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Astra H
                      yakından tanıdığım bir abimiz yeni 0 veya 0 a yakın 2.el 4x4 araç almaya karar verdi ve çok kararsız.ben 1-2 ilan gösterdim ama cidden benim bile kafam karıştı.antara olarak internette bitek bunu bulabildik :http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7683912/detay/
                      captiva olarak http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2013359/detay/
                      bu tür araçlar arıyo ve kia sportage ın tasarımı yüzünden almayı düşünüyo.sizin önerebileceğiniz.70 ila 80 bin tl arasında bir araç varmı 4x4
                      bunların ikisi de ofsayt Antara'cı tamponları gövde rengine boyatmayı düşünmüş ama aracın etrafını dolaşan siyah plastikleri unutmuş görüntü felaket...
                      Captiva'cı da taa benim çocukluğumda moda olan demirlerden taktırmış hiç hoş durmuyor. arabayla bir bütünlüğü de yok hani herhangi bir araç için yapılmış bildiğimiz demir

bunun malzemeden çalmışlar park sensörü 3 tane haha
                      birgün sssssaanyongg'a 70.000 TL verirsem zaman kaybetmeden bir de doktora gözükürüm, ne olur ne olmaz şahsen benim böyle bir karar vermem için ya sağlık problemim olmalı yada sarhoş olmalıyım haha
                      konu sahibine tavsiyem 70-80bin bütçeyle Captiva aramaya devam. az bir para değil bu. Hyundai'lerin fiyatını bilmiyorum ama onda da uygun bir 4x4 vardır eminim, en azından Kia yerine tercih edilebilir. Hyundai'nin prestiji Kia'dan daha iyi
                      InsigniaTEAM

Yorum

şahsi görüşüm bir araç alıyorsan 2.el piyasasınıda düşünmeniz lazım antara çok ama çok az var vede kolay kolay alıcısı çıkmıyor sannyong desen mercedes motoru var diyolar ama hiç sıcak bakmıyorum tipinden kaybediyor bana göre 4x4 dedigin araç birazda heybetli durması lazım kanımca land rover olabilir captiva olavilir nissan QQ suv degil gibi bişi bana göre genede tercih sizin..
                        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                        GIBBON

Yorum

Sportage in içine bindim ve hemen geri indim, sürüşünü motorunun verimliliğini falan bilmem ama içi hiç hoşuma gitmedi.
                          ix35 tasarım ve motor olarak çok hoşuma gidiyor 184 hp dizel, ama fiyatlarını bilmiyorum. Bence test sürüşü yapılmalı almadan önce.
                          Captiva da iyidir
                          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

captiva diyorum ben

Yorum

yazılan yorumları az önce okudu alıcak olan abim.haftasonu ix35 e ve captivaya bakıcakmış bayiye gidip.Yorumlarız için teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                              X