Duyuru

Collapse
No announcement yet.

motorine "GÜNCELLEME"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• motorine "GÜNCELLEME"

bu gece motorin fiyatlarına güncelleme yapılıyormuş, karadumancılara duyurulur.....

Ynt: motorine "GÜNCELLEME"

Bir şu navigasyon sistemine el atsa devlet. Opelden hayır yok. Yarın akşama güncellemeyi geçerler..

Yorum

Geçir baba geçirr.. Milletin eşşek gibi çalışır öder nasıl olsa! Hafta için yetmez hafta sonu çalışır, o da yetmez ek iş bulur orda çalışır. Aman diyeyim size birşey olmasın. Gezdiğiniz yerler eksilmesin, benzininiz, mazotunuz bitipte yolda kalmayın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yakup
        Bir şu navigasyon sistemine el atsa devlet. Opelden hayır yok. Yarın akşama güncellemeyi geçerler..

devlet neyi güncelliyeceğini iyi bilir, yarın çok geç bu gece 24.00 te fiyatlar zamlıymış, pardon güncellencekmiş....

Yorum

Bunlar iyi günlerimiz daha........

Yorum

Türkiye bir bataklığa doğru gidiyor ya neyse milletimiz en kısa zamanda gözünü açar inş yoksa daha çok güncelleme yaparlar

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Allah rahmet eylesin. Bu dunyada FIATa binmesi emredilen bu halk insallah obur dunyada porshcelerle gezicek bal akan irmaklarin kenarindaki cafe lerde cirit aticak rahatt rahaaaaatttttt ya$ayacak...
              '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
              '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

-zamlar devam edecek mi sayın bakan?
                +zam değil bunlar güncelleme.
                -güncelleme mi?
                +aslında güncelleme de değil tam olarak. uyum sağlama diyelim.
                -uyum sağlama yani ha?
                +adaptasyon da diyebiliriz.
                -diyelim. adaptasyon mu diyoruz şimdi sayın bakanım.
                +ya bence iyisi mi biz buna hiçbişey demeyelim. böylece haberi de yapılmamış olur.
                -hmm
                +ya da dur dur bu ay güncelleme diyelim, önümüzdeki ay uyum sağlama, sonraki ay da adaptasyon. hem böylece çok zam yaptığımızı kimse öne süremez.
                -keşke ekonomiye de bu kadar çalışsa kafanız sayın bakanım.

-amerika'dan sordular "bu ne?!" diye...
                +eee?
                -efendim o sırada windows update yapıyordu, ben de update dedim geçiştirdim.
                +zam mı demek oluyor o?
                -güncelleme...

Cruze 2010 Ls Automatic _ 6 Gear_ Plus Package _ Angel Eye Headlights _ Necvox Navi _ Teleflex GFI Alternative Fuel and Valve Lubrication Systems _ 2nd. wtcc Cruze with Pecochip at Turkey !

Yorum

İşleniyor...
                X