Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigaraya rekor zam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sigaraya rekor zam

Orjinal yazı sahibi: Astra H
    pazar gunu 7,25 ten aldığım uzun parliamenti dun 9,25 olduğunu görünce mecbulen mavi tekel 2000 e geçtim.bu gidişle ya kaçak alıcam yada sigarayı bırakçam
    en iyisi bırakmak her gün 1 paket alan arkadaşlar okula giden çuçuğumuza günlük 7.8 tl veriyormuyuz ???

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
      Orjinal yazı sahibi: Astra H
      pazar gunu 7,25 ten aldığım uzun parliamenti dun 9,25 olduğunu görünce mecbulen mavi tekel 2000 e geçtim.bu gidişle ya kaçak alıcam yada sigarayı bırakçam
      en iyisi bırakmak her gün 1 paket alan arkadaşlar okula giden çuçuğumuza günlük 7.8 tl veriyormuyuz ???
      Bıkartım deyince bırakılmıyo.lise döneminde arkadaş ortamı çok önemli bu tür şeylerde.eski alışkanlıklardan kolay kolay vazgeçilmiyo.2 gunde 1 paket iciyodum.azaltıcam yavaş yavaş

Yorum

Kaçak almayın. Kaçak sigaraların nereye gittiğini, içtiğiniz her bir sigaranın mermi olarak bizlere döndüğünü unutmayın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
          Kaçak almayın. Kaçak sigaraların nereye gittiğini, içtiğiniz her bir sigaranın mermi olarak bizlere döndüğünü unutmayın...
          Kaçak dediğim burgaristandan çifte vatandaş bi abimiz var o getiriyo.burgaristandan alıp 100 km lüleburgaz a getirip kendi karını koyup satıyo

Yorum

Anladım. Ben genel olarak kuzey ırak ve iran tarafınfan ülkemize sokulan ve 81 ilde de tezgah altından veya sokak ortasında satılan sigaralardan bahsetmiştim. Ayrıca bende sigara kullanıyorum ve genelde pazarkule veya ipsaladan freeshop magazalarından alıyorum.

Yorum

ben içmiyorum ))
              Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

İşleniyor...
              X