Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigaraya rekor zam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sigaraya rekor zam

Sigaraya rekor zam
    Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret AŞ (Philsa), sigaraya yüzde 28 ile yüzde 44 oranları arasında zam yaptı.

İSTANBUL (A.A) - Philsa'dan yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulu kararıyla sigaraya uygulanan nispi vergi oranının yüzde 63'den yüzde 69'a çıkarıldığı ve böylece Özel Tüketim ve Katma Değer Vergileri toplamının sigara perakende satış fiyatının yüzde 84,25'ine ulaştığı belirtildi.

Maliyete doğrudan yansıyan bu durumun ürünlerin fiyatını yeniden belirlenmesini zorunlu kıldığı ifade edilen açıklamada, vergi artışını fiyata kısmen yansıtma kararı alındığı kaydedildi.

Açıklamada, bugünden itibaren ürünlerin perakende satış fiyatlarının yüzde 28 ila 44 oranları arasında artırıldığı bildirildi.

Bu sabahtan itibaren 4,5 TL olan sigaralar 6.5 TL, 5.5 TL olan sigaralar 7.5 TL, 7 TL olan sigaralar da 9 TL'den satılıyor.

Ynt: Sigaraya rekor zam

içmeyin kardeşim tütün kolonyası için hem alkolü hem sigarayı aradan çıkarırsınız diye buyurabilir padişahımız

Madem ki dumansız hava sahası uyguluyorsun bu fiyatları 2 katına çıkararak bayağı bayağı bir baltalarsın sigara satışlarını ama yapmıyorsun çünkü bir yandan sigaradan gelen vergi tatlı geliyor. Ayak yapıyorsun yani. 1 tl 2 tl zamlarla çok az kişi sigarayı bırakır dilde 2 3 gün bir muhabbeti olur sonra fiyatı neyse ondan almaya devam. Ya tam yapın kanunu ya yarım yamalak uygulamayın insanı strese sokmayın.
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

ÜRÜN ESKİ FİYAT (TL) YENİ FİYAT (TL)

Marlboro Uzun 7,00 9,00
      Marlboro Kısa 7,00 9,00
      Parliament Reserve 7,50 9,50
      Parliament Slims 7,50 9,50
      Parliament Uzun 7,25 9,25
      Parliament Kısa 7,25 9,25
      Muratti Kısa 5,50 7,50
      Chesterfield Kısa 6,00 8,00
      L&M Uzun 4,50 6,50
      L&M Kısa 4,50 6,50
      Lark Uzun/Kısa 4,50 6,50
      Lark Blue Uzun/Kısa 4,50 6,50
      Lark Slims 4,50 6,50
      Bond Srtreet Uzun/Kısa 4,50 6,50
      Winston Kutu 7,5
      Winston Light 7,5
      Camel Kutu 8
      Camel Light/White/Black 8

Yorum

Yalnız böyle giderse milleti kubara maraş otuna vs vs alıştırıcaklar .
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

hayatım boyunca sigarayı ağzıma sokmadım bir defa yakıp tadı nasıldır yada 1 defa içime çekim demedim içen arkadaşlar bırakmaya çalışsın biliyorum klişe bir söz hem sağlığınıza hem cebinize yazık...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

ÖMÜE SANA KATILIYORUM YA TAM YAPSINLAR YAADA HİÇ YAPMASINLAR avrupa ülkelerinde en ucuz sgara türkiyedeymiş şahsen ben cocuklarımız için sıgaraya yapılan zammı destekliyorum sıgara ucuz olmamalı okula giden cocuklar harclıkları ile bu illeti almamalı ama bu işide layiki ile yapmalı devlet baba
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

2004 yılı Ocak ayından buyana sigara kullanmadığım için şanslıyım. Bu gün itibariyle ayda yaklaşık 350.-TL kârdayım ihihi . Ayrıca bir depo benzin parası

Yorum

İçmiyverirsin olur biter!!
                (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Benim için hiç bi mahsuru yok, markayı modeli kaldırıp tek fiyat olacak aslında.. Hatta benzinden vergiyi kaldırıp tütüne ve alkole bindirecekler süper olur..
                  İçen içmeyen belli olsun..

Tek fiyat
                  SİGARA = 20 TL

Yorum

cumartesi sigara karaborsaydı, 10 liradan zor buldum bugun 9 liradan alınca sevindim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                      2004 yılı Ocak ayından buyana sigara kullanmadığım için şanslıyım. Bu gün itibariyle ayda yaklaşık 350.-TL kârdayım ihihi . Ayrıca bir depo benzin parası
                      çok haklısın abi...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Yapsınlar hepsinin paketini 20 TL., benzini ve mazotu 5 TL. bütün dertler bitsin
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

InsigniaTEAM

Yorum

A101 için de isim şöyle olacak sanırım

Bİ, TÜTÜN

Yorum

pazar gunu 7,25 ten aldığım uzun parliamenti dun 9,25 olduğunu görünce mecbulen mavi tekel 2000 e geçtim.bu gidişle ya kaçak alıcam yada sigarayı bırakçam

Yorum

İşleniyor...
                              X