Arkadaşlar geçen gün nöbetteyken evime hırsız girmiş. ortalığı bir güzel dağıtıp alacaklarını aldıktan sonra defolup gitmiş. laptop um, yeni aldığım foto mak., eşimin ziynetlerinide almış. en kötüsüde psikolojimizi berbat etti. evde otururken paranoya gelişmeye başladı. evin sigortası vardı ama bakalım sonuçlar ne olacak. kapıyı yeniden değiştiriyorum, eve alarm taktırdım, bakalım bu hırsızlar bu kadar az cezalarla daha kimlerin canını yakacak. çok beddua ediyorum ama buraya yazmayacağım. bilmem nedendir sizlerle paylaşmak istedim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Evime hırsız girdi...
Collapse
X
-
Ynt: Evime hırsız girdi...
off off büyük geçmiş olsun abi( yinede şükredin ve bakın hırsızlar grup guruptur... kimisi gelip sadece para bul çalar kimisi gelir eşya çalar ve biri eve girince diğerlerine evde olan diğer eşyaları söylerler ve tekrar gelmesi muhtemeldir güvenliği biraz daha arttırın balkon v.s nerden giridği belliyse... tekrar çok geçmiş olsun
F30 Sport+
-
Ersin abi geçmiş olsun bende hırsızlardan çok çektim eski aracım tvliydi 3 senede 6 kere tvyi çaldılar seni çok iyi anlıyorum sıkma canını abi her işte bi hayır vardır diyelim[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
-
Bize de girmişti seneler önce
Hem de kardeşim evde uyurken. Kardeşim çok korkmuştu.
Nefretle kınıyorum. Ve umarım maddi zararını karşılarsın.
Önlemlerini de elindne geldiğince almışsın zaten. Çok geçmiş olsun ...Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Abi çok geçmiş olsun , kış geldi ya sokakta gezeceklerine ya para çalacaklar yada yakalanırlarsa bir iki ay içeride sıcak sıcak yatıp sonra çıkacaklar, kaybedecekleri hiçbirşey yok.Cezalar ağırlaşsın gerekirse elleri ayakları kesilsin köpeklerin.INSIGNIA 1.6 TURBO COSMO DVD 800 PIANO LAKE
ANKARA ODTÜ
Yorum
-
cok gecmis olsun, bir emniyet mensubu olarak benim de evime girmislerdi yillar once. tek tesellim evde olmamamdi, zira evde olsaydim belki pisligin kani elime bulasmis olacakti. herseyde bir hayir aramak lazim bence. sizinde nobette olmaniz daha kotu seyleri engelledi belkide. bu pislikler pascalsalihin de dedigi gibi kanundaki bosluklardan yararlanip kisa surede topluma karsiyorlar maalesef...
Yorum
-
Çok geçmiş olsun alperen77, iyi ki evde değilmişsiniz, inşallah sigorta eksikleri giderir ama psikolojiniz daha önemli. Allah bir daha göstermesin.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
@alperen77:
Maalesef kanunlarımız bu konuda hırsızları koruyor. Polis yakalasa dahi kanun serbest bırakıyor.
Onun için de ortalık it, hırsız, uğursuz dolu.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
Yorum