Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bayilik almak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bayilik almak

sevgili abilerim chery otomobilinin bayilik alma durumum var ortak olarak siz ne düşürnürsünüz acaba ? satılırmı satılmazmı ne dersiniz bilgilerinizi fikirlerinizi almak istedim

saygılar

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Ynt: bayilik almak

Her topalın bir kör alıcısı vardır Aslan'ım
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

haklısın abi

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

valla ben sadece Chery değil, çin malı arabaların hiçbirini öyle yolda görmüyorum, çook nadir denk geliyor. bence iyi araştır, çevreni gözlemle derim
        InsigniaTEAM

Yorum

ya zaten şuan pek yaygın değil ama adapazarına fabrikası kurulcak ondan sonra dahada artacağını düşünüyorum

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Yerli malı otomobil projeside yakin zamanda gerceklestirilecek, TR mali ucuz varken ayni fiyatlarda daha vasifsiz çin mali bir aracin ragbet gorecegini sanmiuorum. Uzun vadeli dusunmek gerek..
            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

aslan afyonda opel yetkili servisi yok becerebilirsen o işide düşün madem bu yönde bi düşüncen var
              F30 Sport+

Yorum

bence cok zor bi iş bu benim bi kiracım var dı tata yı getirdi düzceye 6 ay sonra kapadı
                opelin bayilini almak için cok acayip teminatlar istiyorlar biraz para işine bakar bu işler
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Yerli otomobil için iş ortağı olarak FIAT ile görüşülüyormuş.
                  LINEA tarzı bi şeyden öte bi beklentiniz olmasın.
                  Geçenlerde kavşaktaki yönlendirme levhasının ayağına ( Bu ayak galvaniz U profil den ibaret ) girmiş bir linea gördüm
                  kaportayı kağıt gibi yırtmış. Motorun içine girmiş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    aslan afyonda opel yetkili servisi yok becerebilirsen o işide düşün madem bu yönde bi düşüncen var
                    abi opel bayliği alcak kadar para yok bundada zaten cüzi bi teminat isteniyor ve aylık satış kotam yok ne kadar satarsam o kadar araba çekicem fabrikadan ve kar marjı çok iyi o yüzden bunun üzerinde duruyorum

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

İşleniyor...
                    X