sevgili abilerim chery otomobilinin bayilik alma durumum var ortak olarak siz ne düşürnürsünüz acaba ? satılırmı satılmazmı ne dersiniz bilgilerinizi fikirlerinizi almak istedim
Yerli malı otomobil projeside yakin zamanda gerceklestirilecek, TR mali ucuz varken ayni fiyatlarda daha vasifsiz çin mali bir aracin ragbet gorecegini sanmiuorum. Uzun vadeli dusunmek gerek..
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
bence cok zor bi iş bu benim bi kiracım var dı tata yı getirdi düzceye 6 ay sonra kapadı
opelin bayilini almak için cok acayip teminatlar istiyorlar biraz para işine bakar bu işler
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yerli otomobil için iş ortağı olarak FIAT ile görüşülüyormuş.
LINEA tarzı bi şeyden öte bi beklentiniz olmasın.
Geçenlerde kavşaktaki yönlendirme levhasının ayağına ( Bu ayak galvaniz U profil den ibaret ) girmiş bir linea gördüm
kaportayı kağıt gibi yırtmış. Motorun içine girmiş.
aslan afyonda opel yetkili servisi yok becerebilirsen o işide düşün madem bu yönde bi düşüncen var
abi opel bayliği alcak kadar para yok bundada zaten cüzi bi teminat isteniyor ve aylık satış kotam yok ne kadar satarsam o kadar araba çekicem fabrikadan ve kar marjı çok iyi o yüzden bunun üzerinde duruyorum
Yorum