Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankarada Dolu !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ankarada Dolu !

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Orjinal yazı sahibi: elessar
    vallah araba evde ben işde yusuf yusufum. Darlandım
    Yapma yaa senin ev nerdeydi kardeşim ?
    Yaşamkentde durum ne bilmiyorum.Kontrol edecek kimsede yok. Şimdi burdan çıkıncada dükyana gitcem.Artık akşamın kör karanlığında el yordamı ile kontrol etcem artık.
    2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

Ankaralı tüm arkadaslara gecmis olsun. Bu sıralar dolu belasından kurtulamadı su Ankara. İnşallah başka vukkaat olmaz. Nevşehir Ankara'dan (rakım olarak) 450 metre yüksekte olmasına rağmen herhangi bir dolu olayı yaşanmadı bu sene.

Neyse. 2012 yaklaşıyor! Ona yoralım.
      1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
      Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

kardeş eskişehir yolu ümitköy tarafına yağdımı hiçbir bilgim yok inşallah yağmamıştır batıkent ostim tarafına yağmış ama ufaklı yağmış hasarsız inşallah senin o tarafta bişey yoktur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebazios
          Ankaralı tüm arkadaslara gecmis olsun. Bu sıralar dolu belasından kurtulamadı su Ankara. İnşallah başka vukkaat olmaz. Nevşehir Ankara'dan (rakım olarak) 450 metre yüksekte olmasına rağmen herhangi bir dolu olayı yaşanmadı bu sene.

Neyse. 2012 yaklaşıyor! Ona yoralım.
          2012

Yorum

Ben kaçar. Mesai bitti. Eve gidiyorum. Bi bakalım. Ona göre detaylarına göre bi plan çizecez artık.

Yorum

21 aralık 2012 yaklaştıkça daha neler göreceğiz bakalım.Galaktik dizlim gerçekleşince birşeylerin farklı olacağı kesin ama iyi mi yoksa nostradamusun dediği gibi son mu olacak onu göreceğiz....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                Ben kaçar. Mesai bitti. Eve gidiyorum. Bi bakalım. Ona göre detaylarına göre bi plan çizecez artık.
                iyi haberlerini bekliyoruz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  21 aralık 2012 yaklaştıkça daha neler göreceğiz bakalım.Galaktik dizlim gerçekleşince birşeylerin farklı olacağı kesin ama iyi mi yoksa nostradamusun dediği gibi son mu olacak onu göreceğiz....
                  Utku abi senin oralar ne alemde ?

Yorum

tum ankaralı arkadaslarıma gecmıs olsun cok uzucu bır durum gercektende valla yagmur sıddettlı yagdıgı zaman aklım gıdıyor resmen kapalı otopark olmayınca acıkta otoparka bırakıyoruz cok kotu bır durum umarım ınsallah kımsenın arabasına cok buyuk hasarlar vermemıstır! gecmıs olsun tekrardan arkadaslar bende bakıcam yarın

Yorum

vallahi Emre deli gibi yağdı ancak araba kapalı yerde olduğu için sorun yok. Ancak hanımın arabası ankara hastanesinde yani size yakın ve o hayatta arabayı koruyamaz .Bakacağız onunkine

Yorum

Benim okuldaydım (çayyolu) Bu tarafa o kadar yağmadı.Yani benim gördüğüm fındık kadar yağdı ama ben tedbirimi perşembe gününe kadar aracı kapalı garajda tutarak aldım bu hafta çıkartmadım...Umarım kimsede bir sorun yoktur
                        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Hepinize gecmis olsun. Hasar alan arkadaslarin araclari da dilerim sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde onarılır.

Yorum

Emre geçmiş olsun.

Umarım herkes sorunsuz hasarsız atlatır/atlatmıştır.
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Emre kardeşinin arabası için üzüldüğümü belirtmek isterim.

Ulus civarına fındık büyüklüğünde yağdı. Eve telefon ettim durum ne alemde diye, Etlik civarına da fındık büyüklüğünde yağdığını öğrenince bayağı sevindim. "Kara Yağız Delikanlı" da herhangi bir sorun yok.

Tekrar geçmiş olsun.

Yorum

geçmiş olsun

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

İşleniyor...
                                X