Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankarada Dolu !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ankarada Dolu !

Orjinal yazı sahibi: Sufy
    Orjinal yazı sahibi: bumerang
    Geçmiş olsun arkadaşlar. Umarın hiç birinizin aracında sorun yoktur.

Ayrıca yolda giderken doluya tutulduğumuzda hareketmi etmek yoksa durmak mı araca daha az zaiyat verir? Birde aracımızı doluya karşı korumak için bagajda ne bulundurmalıyız. halıfleks veya battaniye gibi şeyler bizi kurtarır mı ?. bu konu bu yıl gündemimizi hayli meşgul edecek gibi görünüyor.

Konuyla ilgili tecrübeli arkadaşların yönlendirmesi önemli.
    Benzinciye gir benzin al bir dahada çıkma
    : abi süper bir öneri. Ama kızılayda ışıklarda başladı vurmaya takır takır. bence hızlı bir şekilde aracın üzerine atılacak bir şeyler taşımalıyız gibi. bu da battaniye olabilir sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
      Emre kardeşinin arabanın durumu nedir?
      Valla kardeş ,abi belli olmuyor diyor aracı siyah ya ondan birde ıslak arabada dolu belli olmuyor kurulanması gerekiyor ama ceviz büyüklüğünde yağdı mümkün değil ki hasar almaması...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        akşama aracın kamuflajının resimlerini paylaşırım ne demek isteidğim daha iyi anlaşılır hale kaldırmıyorum hiç belli olmaz yeniden başlayabilir...

Paylaşımını bekliyorum emre.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
          Geçmiş olsun arkadaşlar. Umarın hiç birinizin aracında sorun yoktur.

Ayrıca yolda giderken doluya tutulduğumuzda hareketmi etmek yoksa durmak mı araca daha az zaiyat verir? Birde aracımızı doluya karşı korumak için bagajda ne bulundurmalıyız. halıfleks veya battaniye gibi şeyler bizi kurtarır mı ?. bu konu bu yıl gündemimizi hayli meşgul edecek gibi görünüyor.

Konuyla ilgili tecrübeli arkadaşların yönlendirmesi önemli.
          Benzinciye gir benzin al bir dahada çıkma
          : abi süper bir öneri. Ama kızılayda ışıklarda başladı vurmaya takır takır. bence hızlı bir şekilde aracın üzerine atılacak bir şeyler taşımalıyız gibi. bu da battaniye olabilir sanırım.
          İşte dolu başladığında herkes bir benzinlik bulayım diye basıyor ve bu en büyük yanlış benzinlik çok çok çok yakın değilse arabaya cok daha fazla hasar veriyor doluya karşı aracı hareket ettirmek...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            akşama aracın kamuflajının resimlerini paylaşırım ne demek isteidğim daha iyi anlaşılır hale kaldırmıyorum hiç belli olmaz yeniden başlayabilir...

Paylaşımını bekliyorum emre.
            Bende ki idareten iş yerinde aracı güneşten korusun diye yarım boy branda vardı onunla sunroff etrafını kapattım ilk olarak çünkü aractaki dolu izleri göçükler tamir edilebiliyor ama tek düzeltilemeyen yer sunroff etrafı sunroff etrafı kalın sac ve içi dolu yani müdahale edilemeyen bir bölge benim tavsiyelerimden biri dolu başladımı ufakta olsa mont kurulama vezleri vs. ilk olarak sunroof etrafını korumaya alın geri kalan yerler hasar görse bile oralar düzeltilir ama sunroff etrafı malesef,
            ben sunroff etrafını direk örttüm sonradan geri kalan yerleride bize mal gelen ve gönderdiğimiz büyük jumbo boy cuvallar var 5 - 6 cuvalla geri kalan yerleri sarıp sarmaladık ama suan ayakkabılarım ufonun önünde burda bütün üstümü değiştirdim felaket dolu ve yağmur yedim kurtaracam diye...

Yorum

Bu yıl kış zorlu geçecek sanırım. Ben gümülcinedeyim ve resmen kış geldim diyor. Burada kapalı garajım var ancak trafıkte yakalanınca durum daha kötü oluyor.

Yorum

Arabamdan bilgiler aldım. Çökükler varmış. Boyutlarını filan bilmiyorum. Bakalım hayırlısı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                  Arabamdan bilgiler aldım. Çökükler varmış. Boyutlarını filan bilmiyorum. Bakalım hayırlısı
                  Yapma ya senden iyi haber bekliyordum tüh valla moralim bozuldu şimdi iyice bi bacımın araba üzülüyordum bide şimdi senin ki geldi...
                  neyse sıkma canını yaptırırız en iyi şekilde...

Yorum

vallah araba evde ben işde yusuf yusufum. Darlandım
                    2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

Emre nerde yaptıracaz. Nasıl yapcaz.
                      Çok kafam takıldı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                        Emre nerde yaptıracaz. Nasıl yapcaz.
                        Çok kafam takıldı.
                        Ankara autoking de kardeş bizim diğer arabayı orda yaptırdık tanıdık bizim çocuklarda var Yunusların servisin o yoldan yukarıda valla 10 numara yaptılar autoking çok şikayet alan bir firma ama dolu konusunda çok iyiler kardeş için rahat olsun bozma moralini Allahtan gelen birşey bu yapacak bişeyimiz yok şanslıysak tedbir alıyoruz şansımız yaver gitmiyorsa oturup bekliyoruz yapacak malesef hiç bişey olmuyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elessar
                          vallah araba evde ben işde yusuf yusufum. Darlandım
                          Yapma yaa senin ev nerdeydi kardeşim ?

Yorum

Haklısın emrecim. Auto king i aradım. Carrefour un arkasına taşınmışlar. Aracımı bırakcam bi ara ama axa sigorta ile anlaşmaları yokmuş.

Yorum

arkadaşlar hiçbir şey bulamazsanız araç başındaysanız şayet paspaslarınızı kullanın benim arabamda şuan 2 takım paspas var
                              F30 Sport+

Yorum

Fark etmez ki kardeşim anlaşmaya göre değil zaten sen oraya gidip yaptıracan kaskon ödemek zorunda anlaşma olduğu zaman 25 göcüğe kadar ücretsiz yapıyor o kadar dur bakalım bi kaç göçük var nedir ne değildir git bir bakta ona göre bakalım çaresine...

Yorum

İşleniyor...
                                X