Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankarada Dolu !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ankarada Dolu !

geçmiş olsun bizde tam zamanında kaçmışız Ankara'dan anlaşılan. biz giderken gayet iyiydi yalnız şuan Çorum'un havası da bir garip, normalde yağmur bekleniyordu ama Çorum'a geldiğimizde dereceye bir baktım 30 gösteriyor blink şuanda da internetteki veri 24 derece. ama geldiğimizden beri hava çok kapalı, akşama doğru ortalık resmen griydi, yağmur yağdım yağacam arası ama hava çok sıcak. Allah hayırlısını versin :/

bu arada Opis'in yeni showroom'unu gördüm, yok böyle birşey cidden en son gördüğümde temel atılıyordu şimdi neredeyse bitmiş gibi birşey, resmen mini autopia olmuş. açılsında ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum
    InsigniaTEAM

Yorum

Ersin kardeşimizin 30 taneye yakın göçüğü oluşmuş doludan ötürü son aldığım duyumlara göre kız kardeşimin kindede pk bi hasar yok gibi ama gün ışığında görmek gerek ben hemen aracı dış yıkama yaptırıp kurulattım şükü benim kinde hiç bişey yok ucuz yırtmışız valla...
      bununla gecmiş olsun iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim...

Yorum

Benim 30 civarı olan göçük. 3-4 kiş ile 1 saate yakın incelemeler sonucunda 45'e yakın oldu. ama max. 50 diye tahmin ediyorum.
        Şimdi neler yapacaz bilmiyorum.

Emre kardeşim çadır konusunu biraz daha hızlandıralım.
        Hatta isteyen üyelerimizde varsa, sayıyı biraz daha artırırsak daha uygun fiyata yaptırabiliriz.

Sabah aranın üzerine boncuklu (küçükken patlatırdık ya adını bilmiyom ) ambalaj muhafaza naylonundan 7 metre alıp. Arabanın üzerine örttüm. Kar kardır...

Yorum

İşleniyor...
        X