Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Garanti uzatma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Garanti uzatma

arkadaşlar opelde garantı uzatabılıyormuyuz gecen bır arkadaşım yenı astra aldı uzatabıleceklerını soylemısler servısten dogru mu bu ?

Ynt: Garanti uzatma

Orjinal yazı sahibi: medren
    arkadaşlar opelde garantı uzatabılıyormuyuz gecen bır arkadaşım yenı astra aldı uzatabıleceklerını soylemısler servısten dogru mu bu ?
    Doğru bin küsür lira bir ücreti var 2 yıl daha uzuyor...

Yorum

Dogru belli bir ucret karsiligi +2 yila kadar uzatiyorlar,bu ayin sonunda bizim de garanti bitiyor,uzatsak miki?
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
        Dogru belli bir ucret karsiligi +2 yila kadar uzatiyorlar,bu ayin sonunda bizim de garanti bitiyor,uzatsak miki?
        Uğur şimdi garanti uzatmak için bin küsür bir para istiyorlar yanlışım olmasın 1400 - 1600 arası diye hatırlıyorum ilk aşamada bu parayı vermek acıkcası insana biraz zor gelir ama araclarımızın teknik donanımı ve elektronik aksamı ve bunların maliyetlerini hesaba katacak olursak olası bir garantilik parca değişimi sonrası çıkan maliyet göz önüne alınınca iyi ki vermişim dedirttirecek cinsten en basitinden bi afl de sorun olsa bunu garanti karşılar ve maliyeti kim bilir ne akdar ?

Yorum

pekı bu para peşin mı odenıyor taksıt yapabılıyor muyuz ogrencıyım vergı yetıyor zaten bu da gelırse bızım araçların garantısı kaç yıl ?

Yorum

pekı bu para peşin mı odenıyor taksıt yapabılıyor muyuz ogrencıyım vergı yetıyor zaten bu da gelırse bızım araçların garantısı kaç yıl ?
            Aracların garantisi 2 yıl ve bu uzatma ile + 2 yıl ve muhtemelen taksitlendirme oluyordur...

Yorum

bızım araçların garantısı 2 yıl mı ben 1 yıl bılıyordum ıyı o zaman 1 yıl daha varmış sevındım suan

Yorum

bızım araçların garantısı 2 yıl mı ben 1 yıl bılıyordum ıyı o zaman 1 yıl daha varmış sevındım suan
                2 yıl aslında çok az bir süre 6 yıla kadar ve 150 bin garantisi veren markalar var

Yorum

Evet 6 yil Honda veriyor,6 yil boyunca servisde bakim yapma zorunlulugu var hakli olarak tabii
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

6 yıla araba çürür ya :s

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                      Evet 6 yil Honda veriyor,6 yil boyunca servisde bakim yapma zorunlulugu var hakli olarak tabii
                      Opelde versin 6 yılı bende yaptırırım tüm bakımları serviste...

Yorum

Hangi şartlarda olursa olsun dışarısı daha ucuz hele birde sanayi takımından adamınız varsa, servis halt etmiş. Garanti yüzünden gittim 30 bin bakımına 600 TL verdim. Sanayiide 250 TL
                        Bitsin yine sanayii devam..

Yorum

birde garanti uzatma ücreti kademeli olarak değişiyor diye hatırlıyorum, en ucuz fiyatı araç sıfırken veriyorlardı, araba eskidikçe fiyatta artıyor
                          InsigniaTEAM

Yorum

Ben yeni uzattırdım,1.100 tl/1 yıllık...
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ben iki yıl için 1.500 gibi bir rakam vermiştim. Elbette aracı aldığım ilk hafta
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                              X