sağolun yaa forum olarak el birliği yapıp geçin bakalım dalgalarınızı... hele hasan senin arbaya neler yaptığını biliyoruz sn ne demeye ağzını açıyorsun ki kocaman bi zaafın varken app lerin hariç ama
Need a brandable domain for your business? Choose from 200,000 domain names in our brandable domain marketplace curated by naming experts.
Fransız APP'leri çoğunlukla shekill tikkyler takıyor çünkü plaka da shekil kısaca apaçi işi
kardeşim gökhan hep önden gittigi için hiç farketmemiştir fransız alman vs plakaları hızlı şöför olmak zor bence sen sadece arka plakaları değiştir haha haha haha haha
Gökhan abi her türlü app güzel fakat 4'ler daha iyi olabilirmiş, ama böyle de çok kötü değil, tak gitsin... aslında astraya da önde kare çok tatlı durur, bir de tamponu düzelttirirsin, ben kare plakayı daha çok seviyorum...
Gökhan abi her türlü app güzel fakat 4'ler daha iyi olabilirmiş, ama böyle de çok kötü değil, tak gitsin... aslında astraya da önde kare çok tatlı durur, bir de tamponu düzelttirirsin, ben kare plakayı daha çok seviyorum...
şimdilik taktım ama yarın bir gün çıkartırım geri:S
Yorum