arkadaşlar app yaptırdım ama istediğim sadelikte olmadı:S yinede sizinde fikirlerinizi merak ediyorum sizce orijinal hali mi iyi yoksa bu app leri taktırayım mı?
Yazı karakteri pek olmamış 4 ler cok yumuşak haylı olmuş ama yinede orjinalinden daha iyi ve diri duruyor Gökhan kardeşim,
bu arada mühür bastırdın mı ?
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
valla ulema ihtilafa düştü arkadaşlar yarın bunlarından tekini taktırcam ama bu app ler sanki böyle daha çok şahine doğana yakışcak tarzdan oldu sanki? benim arabayı bozar mı sizce? ben ağır ve sış duran bir şey istiyordum... Bu arada emre emniyette mühür olayı kalktı sadece cemiyet mühürü olacak araçlarda..
yazılar çok yamuk olmuş.......... sert dik duruşlu olsun ciddiyet olsun orj plaka nın app sini yaptır k alttaki gibi kalınlıkta olsun...
tamam da insignia sert dik duruşlu bi araç degil ki.bi accord olur o zaman tamam katılırım ama astra(insignia)nın hatları cok keskin degil.bence güzel olmus...
Yorum