Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TÜRK YALANLARI SİZDE EKLEYİN :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: TÜRK YALANLARI SİZDE EKLEYİN

Kargoyu ne zaman arasam "Abi araç henüz gelmedi", 2 saat sonra "abi arıza yapmış kamyon gecikecek"
    Su söyleriz ne zaman gecikti aradığımda abi arkadaş şimdi çıktı yada ewleri karıştırdı
    O gün gelmez abi kamyonun lastiği patlamış bizim parti aksadı.
    Banka müşteri hizmetleri;
    Operatörlerimiz şu anda diğer müşterilerimize hizmet vermektedir.
    Bence çay içiyorlar..

Yorum

Ynt: TÜRK YALANLARI SİZDE EKLEYİN

abi kargo dedin aklıma geldi.

bankamatik kartım yıprandığı için yenisini istedim. 1 haftaya geleceğini söylediler.

Türkiye'nin bilindik kurye şirketlerinden Aktif İleti firmasıyla gelecekmiş.
      normalde evimiz hiçbir zaman kapalı kalmaz, mutlaka evde biri vardır. ama bana Aktif'ten bir mesaj geldi;
      1- yalan - Çağrı Sucu "adresten ayrıldığı" sebebiyle kartı iade edilecektir yazıyor...

halbuki eve gelen giden yok... bankaya gittim, kurye şirketiyle görüş onlardadır dedi, kuryenin bürosuna gittim kapının dışında demir parmaklık kapalı ve kocaman asma kilit var.
      internetten mt telefonunu buldum, aradım açan yok.
      aradan günler geçti tekrar sitelerine girdim, köşede canlı destek hattı penceresi çıktı, temsilciye durumu anlattım,
      2- yalan - yönlendirmesini yaptım en kısa zamanda teslim edilecek dedi.

aradan yine günler geçti gelen giden yok. bu arada belki bankaya bırakmışlardır diye tekrar bankaya baktım ordada yok.
      tekrar sitelerine girdim, başka bi temsilciye yazdım
      3- yalan - şuan dağıtımda gözüküyor, akşam 8'e kadar teslim edilir dedi. bekliyoruz hala gelen giden yok.

birkaç gün sonra bankadan mesaj geldi, kartınız adreste bulunmadığınızdan dolayı teslim edilemedi, xxxx numarayla görüşün.
      numarayı aradım, tekrar yönlendirmesini yapıyorum dedi, 1-2 gün sonra kart geldi.

bu anlattıklarım 1,5 ayımı aldı. banka görevlisini dinleyip 5 TL kart ücreti vermek yerine yeni kart gelene kadar eskisini iptal ettirseydim 1,5 ay kartsız kalacaktım "Aktif" denen .....lerin yüzünden...

bir örnekte telekomculardan;
      8mbite kadar net paketim var, indirme hızım 500kb'ı geçmiyor ve internet sürekli kopuyordu.
      müş.temsilcisini aradım, hattınız 8mbit desteklemiyor bu yüzden sürekli kopma yapar, ben hızınızı 6mbit'e düşürüyüm dedi. zaten sabit 8mbit kullanamazsınız paketiniz 8mbit'e kadar olduğu için santrale olan mesafeniz, mahallenizdeki internet kullanımı vsvsvsvs bağlantınızı etkiler dedi.
      bende nasıl 8mbite kadar desteklemiyor, 90 lira verip sabit 8mbit paketi alsaydım destekleyecekmiydi dedim. o zaman destekler diyor.

yersen.....

şuan aynı 8mbit'e kadar paket ile 900 üstü kb hız ile dosya indirebiliyorum..
      InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
      X