Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Günün Sorusu = 15-25 bin lira ile ne yapardınız ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Günün Sorusu = 15-25 bin lira ile ne yapardınız ?

Orjinal yazı sahibi: mrbody
    bi honda 1000 rr düşünürdüm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
      Emre hep parayi kendine harciyorsun git Dilara yengeme soyle kallavi bir yuzuk al namın yürüsün kardeşim
      Abi ona her zaman ayrılan bir bütçe var zaten yakında evlilik yıl dönümümüz ayırdım onun hediyesini şimdiden
      Yakışır kardeşime..

Yorum

Emre hep parayi kendine harciyorsun git Dilara yengeme soyle kallavi bir yuzuk al namın yürüsün kardeşim
        Abi ona her zaman ayrılan bir bütçe var zaten yakında evlilik yıl dönümümüz ayırdım onun hediyesini şimdiden
        Yakışır kardeşime..
        sıkıyosa ayırmayayım oda ayrı konu

Yorum

Yakışır kardeşime..
          Yakışır Dilara kardeşime....
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

emre model uçak işine merakın var mı? çok zevklidir, ama pahalı bir hobidir.
            ben güzel bir motor almayı da düşünebilirdim.
            ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
            ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Murat abi seni insignia kesmiyor tabi uçaklardan sonra alalım sana bir tane racing ya

Yorum

walla ömer buluşmada da baya muhabbetini yaptık düzceli emreyle, bakiyim güzel bi racing düşünüyorum hanımı ikna edebilirsem
                ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

hanımı ikna edemezsin abi zor iş bilmiyorum daha önce motor kullandın mı abi ama, daha önce kullanmadıysan racing biraz tehlikeli olabilir, naked ile filan başla, sonra racing, benden nacizane öneri yani yanlış anlama, inşallah abi alalım bi tane, suzuki gsx r1 iyi gider

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    hanımı ikna edemezsin abi zor iş bilmiyorum daha önce motor kullandın mı abi ama, daha önce kullanmadıysan racing biraz tehlikeli olabilir, naked ile filan başla, sonra racing, benden nacizane öneri yani yanlış anlama, inşallah abi alalım bi tane, suzuki gsx r1 iyi gider

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Memlekette 200 cc bir cross'um var. Bu gune kadar ki 4. Motorum. Sirf buraya getiremediğim icin boşta yatıyor su an.

Motor sevdası apayrı bir olay. Eğer o zevki Hanım'a da aşılarsanız bırakın sorunu, o sizden çok ister. Uzun zamandır düşündüğüm bir motor var. 2011 Honda 600F. Şimdi alalım desem tamam der bizimki ama onun karnı burnunda, benim de işlerden fırsat yok. Kısaca yine alıp kapının önünde yatırdıktan sonra bir manası yok. Cocuk yokken kafa nereye, biz oraya moduna girer, gezmedik dag bayır tepe birakmazdik.

Kısaca insignia'si olan evli ve çocuklu biri icin motor işi aşk işi.
                      1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                      Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Mercedes SLC alırdım

Çocuklukta Dallas dizisinden kalma bir hayranlığım var ,doğrusu bu paraya ancak coupesi alınır(aşağıdaki ilanlardaki gibi) orjinal cabriosuna neredeyse 2 kat fiyat yazan var

'11 Symbol Dci, '08 Passat Comfortline

Yorum

emre ne zor soru sormuşun hee adam biraz daha attırırdı fiyatı hiç bişey gelmedi aklıma.ama motor konusuna geleyim hemen haytta istediğiniz şeyi herzaman yapın dünyaya bikere geleceksiniz siz motoru alın 2 gün vıdı vıdı eder yenge 3 gün susar bilesiniz Murat Yanmaz kardeşim sen para yı belirle ben sana yakışıklı bir makina bulacam merak etme :-)
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            emre ne zor soru sormuşun hee adam biraz daha attırırdı fiyatı hiç bişey gelmedi aklıma.ama motor konusuna geleyim hemen haytta istediğiniz şeyi herzaman yapın dünyaya bikere geleceksiniz siz motoru alın 2 gün vıdı vıdı eder yenge 3 gün susar bilesiniz Murat Yanmaz kardeşim sen para yı belirle ben sana yakışıklı bir makina bulacam merak etme :-)
                            bende bulurum

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

İlk uçakla Amerika, sonra yapılır bir şeyler
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

paranın yettiği yere kadar yurt dışı seyahati sanırım ilk seçimin olurdu
                                ama onun için zaman da lazım ve maalesef o bende yok.. zaten biri olsa diğer olmaz,bu işler böyle olur genelde
                                daha mantıklı olanı ise borsa ya da diğer yatırım araçlarında değerlendirmek olurdu.. şu an da bir miktar ilgim ve yatırımım var ama daha agresif,gözü kara olabilirdim sanıyorum rakamın bu kadarlık kısmı ile..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
                                X