Ynt: Günün Sorusu = 15-25 bin lira ile ne yapardınız ?
hanımı ikna edemezsin abi zor iş bilmiyorum daha önce motor kullandın mı abi ama, daha önce kullanmadıysan racing biraz tehlikeli olabilir, naked ile filan başla, sonra racing, benden nacizane öneri yani yanlış anlama, inşallah abi alalım bi tane, suzuki gsx r1 iyi gider
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
hanımı ikna edemezsin abi zor iş bilmiyorum daha önce motor kullandın mı abi ama, daha önce kullanmadıysan racing biraz tehlikeli olabilir, naked ile filan başla, sonra racing, benden nacizane öneri yani yanlış anlama, inşallah abi alalım bi tane, suzuki gsx r1 iyi gider
Memlekette 200 cc bir cross'um var. Bu gune kadar ki 4. Motorum. Sirf buraya getiremediğim icin boşta yatıyor su an.
Motor sevdası apayrı bir olay. Eğer o zevki Hanım'a da aşılarsanız bırakın sorunu, o sizden çok ister. Uzun zamandır düşündüğüm bir motor var. 2011 Honda 600F. Şimdi alalım desem tamam der bizimki ama onun karnı burnunda, benim de işlerden fırsat yok. Kısaca yine alıp kapının önünde yatırdıktan sonra bir manası yok. Cocuk yokken kafa nereye, biz oraya moduna girer, gezmedik dag bayır tepe birakmazdik.
Kısaca insignia'si olan evli ve çocuklu biri icin motor işi aşk işi.
1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)... Mazide güzel bir anı şimdi..
Mercedes SLC alırdım
Çocuklukta Dallas dizisinden kalma bir hayranlığım var ,doğrusu bu paraya ancak coupesi alınır(aşağıdaki ilanlardaki gibi) orjinal cabriosuna neredeyse 2 kat fiyat yazan var
emre ne zor soru sormuşun hee adam biraz daha attırırdı fiyatı hiç bişey gelmedi aklıma.ama motor konusuna geleyim hemen haytta istediğiniz şeyi herzaman yapın dünyaya bikere geleceksiniz siz motoru alın 2 gün vıdı vıdı eder yenge 3 gün susar bilesiniz Murat Yanmaz kardeşim sen para yı belirle ben sana yakışıklı bir makina bulacam merak etme :-)
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Orjinal yazı sahibi: emrezxr
emre ne zor soru sormuşun hee adam biraz daha attırırdı fiyatı hiç bişey gelmedi aklıma.ama motor konusuna geleyim hemen haytta istediğiniz şeyi herzaman yapın dünyaya bikere geleceksiniz siz motoru alın 2 gün vıdı vıdı eder yenge 3 gün susar bilesiniz Murat Yanmaz kardeşim sen para yı belirle ben sana yakışıklı bir makina bulacam merak etme :-)
paranın yettiği yere kadar yurt dışı seyahati sanırım ilk seçimin olurdu
ama onun için zaman da lazım ve maalesef o bende yok.. zaten biri olsa diğer olmaz,bu işler böyle olur genelde
daha mantıklı olanı ise borsa ya da diğer yatırım araçlarında değerlendirmek olurdu.. şu an da bir miktar ilgim ve yatırımım var ama daha agresif,gözü kara olabilirdim sanıyorum rakamın bu kadarlık kısmı ile..
Yorum