2 gün önce memleketimde aracımla dolaşırken deniz kenarında 2. vitesle yavaş yavaş ilerliyordum. Aşağıdaki resimdeki aracın aynısı alman plaka bir araç geldi yanıma. Dedi ki bu arabaya(insigniamdan bahsediyor) Almanya'da yüzüne bakmıyorlar. Burda herkeste var ne buluyorsunuz dedi. Zevkler tartışılmaz ben aracımdan memnunum dedim. Gel otobana seni yiyeyim dedi bana Sadece güldüm. Motorunun ne olduğunu filan hiçbişe bilmiyorum. Sonuçta o laflar yenmez. Yanımda kız arkadaşım vardı onu bi arkadaşımın evine bıraktım. Yanıma da gözlemci olsun diye bi arkadaşımı aldım. İskenderun- Hatay Otobanına çıktık. Bilirsiniz belki birazda virajlıdır yollar. Bununla gişeler çıkışında aynı anda başladık. Size bişe söyleyeyim 3. vitesten sonra resimdeki aracı görmedim bile yaklaşık bi 30 Km gittikten sonra sanırım bi 5 dakika arkadaşın gelmesini bekledim. Geldiğinde yan çizmeye başladı motoru güçlü vs vs. dedim adam olucaksın ozaman demekki yüzüne bakmadığınız araba senin arabanı geçermiş dedim. Özür ve iyi günler diledi gitti.
Onu bunu boşverin ben arabamla gurur duyuyorum
Arkadaşın bu yaptığından sonra çok önceden çekindiğim bu fotoğrafın ne kadar haklı olduğunu anladım
İnsignia 1.6 Turbo 180 BG aracın mı var herşey OKEY AYIK OLUN
Onu bunu boşverin ben arabamla gurur duyuyorum
Arkadaşın bu yaptığından sonra çok önceden çekindiğim bu fotoğrafın ne kadar haklı olduğunu anladım
İnsignia 1.6 Turbo 180 BG aracın mı var herşey OKEY AYIK OLUN
Yorum